KaRa_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Jabym gdzies w nocy szła a mi Loco by wyskoczył to bym chybna zawału dostła jakby miał taką mine jak na zdjeciu:lol: :lol: Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PiotrekJ napisał(a): Moja droga Blondyneczka wreszcie się pojawiła :multi: :cool3: ... Dobry Wieczór Pysiu :lol: ... To już jesteśmy w komplecie, Ania też się gdzieś tu kręci :lol: ... Żebyści mi potem nie marudziły, że zdjęć mało :razz: ... Ja tez sie cieszę ze tu jestem :lol: A marudzić będziemy ;) W koncu jestesmy kobietami :eviltong: Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='PiotrekJ'] I wciąż biegnę ... ... ale juz chyba mam dosyc... (sadzac po minie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Dobry wieczor i dobranoc! Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Patka']o mateczko co to za miny dzis nieszczęśliwe :) A Ty lubisz jak Cię budzą i fleszem po oczach odrazu walą? :evil_lol: Teraz dwie z wczorajszym solenizantem ;) ... Quote
PIKA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='PiotrekJ'] PIKO, śniadanko wcinam około 5:30, kolację tak koło 22:00 :lol: ... To tak dla zaspokojenia Twojej ciekawości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ja bym miedzy 11 a 22 z glodu umarła :crazyeye: :hmmmm: Kupiles nowy aparat bo te fotki jakies takie wyraźne :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='PIKA']Ja bym miedzy 11 a 22 z glodu umarła :crazyeye: W między czasie jeszcze hamburgerki jakieś wcinam :razz: ... [quote name='PIKA']:hmmmm: Kupiles nowy aparat bo te fotki jakies takie wyraźne :diabloti: Bo domowe są, ot cały sekret ;) ... Dwie ostatnie ;) ... Moja piłka :lol: ... Quote
agbar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 halooo Piotrus ja tez sie tu gdzies kręcę:):evil_lol: Sliczne foteczki...wiecej dawaj:):eviltong: Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ta piłka to chyba po przejściach jest?:lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PIKA napisał(a):Ja bym miedzy 11 a 22 z glodu umarła :crazyeye: Ja jestem ciągle i nieustająco głodna :evil_lol: Nawet szefowi w pracy powiedziałam ze jak mnie zobaczy bez kanapki to znaczy ze do pracy przyszedł hologram :lol: Najgorzej jest jak jacyś ważniecy przyjeżdżaja :placz: Wtedy zaopatrzam sie w cukierki ;) Raz jeden taki jak akurat cichcem wcinałam raczka zapytał mnie o cos i przypłaciłabym śmiercią jego durne pytanie :mad: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ta piłka to chyba po przejściach jest?:lol: :lol: :lol: Ta piłka przeżyła jeszcze spotkania z moim poprzednim psiutem :lol: ... A tak w ogóle to się napiję. W końcu piątek mamy no i ... swój 2000 post napisałem ;) ... :drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 :shake: o mnie to już całkiem zapomniał ale smutas :shake: Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ta piłka przeżyła jeszcze spotkania z moim poprzednim psiutem :lol: ... A tak w ogóle to się napiję. W końcu piątek mamy no i ... swój 2000 post napisałem ;) ... :drinking::drinking::drinking::drinking: No popatrz ...Jak ten czasszybko leci :lol: Starzejesz się Blondasku ;) 2000...ulalala :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake: o mnie to już całkiem zapomniał ale smutas :shake: Ja zapomniałem o Tobie? :crazyeye: No co Ty, nigdy w życiu ;) ... Wszyscy dziś smutni :-( ... Dla Sarci ['][']['] ... [quote name='Pysia']No popatrz ...Jak ten czasszybko leci :lol: Starzejesz się Blondasku ;) 2000...ulalala :evil_lol: Ja się starzeję? Przyznaj się, że chciałabyś mieć tyle co ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
martavantos Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Superowy ten twój bokser a charakterek to ma chyba anielski:evil_lol: :evil_lol: ZAPRASZAM DO GALERII VANTOSA I BETI;) Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Wszyscy spać idą to my też :shake: ... Dobranoc, do jutra ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dobranoc Piotrusiu i Lockusiu :buzi: Quote
agbar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wszyscy spać idą to my też :shake: ... Dobranoc, do jutra ;) ... kololowych snów chłopcy:) Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PiotrekJ napisał(a): Ja się starzeję? Przyznaj się, że chciałabyś mieć tyle co ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... W zyciu :lol: Teraz wiem ze zyję;) Dzisiaj piatek - nie wygłupiajcie się.... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='PiotrekJ'] toż to ci sie piotrze wszechstronny sportowiec trafił :eviltong: jak nie biegacz to piłkarz :lol: dobranoc :buzi: Quote
PIKA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 A ten Pan to skad przyjechal ? Z Real Madryt? Quote
e.v.a Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wszyscy spać idą to my też :shake: ... Dobranoc, do jutra ;) ... Piotrku jacy wszyscy :hmmmm: ja dopiero co przyszlam :) no ale skoro juz was nie ma to dobranoc :) Quote
Recommended Posts