e.v.a Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 :lol: ja poprosze nie pisac dwuznacznych zdan :lol: dobranoc Lucusiu :-)kolorowych senków tobie tez Piotrze.....:roll: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Dzień Doberek Wszystkim :multi: ... Ja jak zwykle wpadłem do domu na przerwę obiadową i zaraz znów uciekam popracować :lol: ... Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dzień Doberek Wszystkim :multi: ... Ja jak zwykle wpadłem do domu na przerwę obiadową i zaraz znów uciekam popracować :lol: ...:pale prędko ten obiadzik ...aha Dzień doberek Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pale prędko ten obiadzik ...aha Dzień doberek Lepiej wcześniej niż wcale :p ... Wczoraj w ogóle nie miałem czasu podjechać :shake: :-( ... Quote
agbar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 najedz sie Piotrus smacznego:) a ja sobie ogladam raz jeszcze fotki Locusia..tak na zapas teraz pedze dalej do moich zaprzyjaznonych galerii:) Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 No dobra, to ja znikam ... Praca czeka, do wieczora ;) ... Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dzien dobry, chlopcy :) Jesz obiadek w porze mojego sniadania :lol: Quote
e.v.a Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 haha ja jeszcze nie wstalam a ty obiad juz jesz:shake: dziendoberek ;) Quote
Cimi Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 evaxon napisał(a):haha ja jeszcze nie wstalam a ty obiad juz jesz:shake: dziendoberek ;) Jak to nie wstałaś Ewa, :cool3: ? Przecież piszesz, ale to pewnie ledwo co Ci wychodzi :lol: Obiad o 11, :cool3: ? Woow. Ja jeszcze nie jadłam :roll: Quote
agbar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 cimi to lepiej cos zjedz bo cie wessa :) Quote
Cimi Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 dealer napisał(a):cimi to lepiej cos zjedz bo cie wessa :) Tylko, że łobiod nie dla mnie, znaczy akurat tego nie lubię i muszę iść sama coś wymysleć , ale mi się nie chce ;). Quote
PIKA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Cimi napisał(a): Obiad o 11, :cool3: ? ciekawe o ktorej on je sniadanie i kolacje? :hmmmm: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Dobry Wieczór Wszystkim ;) ... Dochodzę do wniosku, że ostatnio stanowczo się przepracowuję :shake: ... PIKO, śniadanko wcinam około 5:30, kolację tak koło 22:00 :lol: ... To tak dla zaspokojenia Twojej ciekawości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Czas przejść do fotek, niewiele ich ale są ;) ... Po co mnie budzisz? :angryy: Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='PiotrekJ'] No nie Loco jak zawsze śpi, leń z niego:lol: Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dobry Wieczór Blondasku :) Locuś jak zwykle ma urocze minki :lol: Quote
an3czka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Locuś to chyba tak średnio przytomny był co?:eviltong: Quote
Cimi Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 KaRa_TC napisał(a):No nie Loco jak zawsze śpi, leń z niego:lol: Albo leniwy Pan :roll: :evil_lol:. Quote
e.v.a Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Po co mnie budzisz? :angryy: no wlasnie po co ???:roll: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='KaRa_TC']No nie Loco jak zawsze śpi, leń z niego:lol: O nie, ja przepraszam :shake: ... Ostatnio częściej biega niż śpi :p ... [quote name='Pysia']Dobry Wieczór Blondasku :) Locuś jak zwykle ma urocze minki :lol: Moja droga Blondyneczka wreszcie się pojawiła :multi: :cool3: ... Dobry Wieczór Pysiu :lol: ... To już jesteśmy w komplecie, Ania też się gdzieś tu kręci :lol: ... [quote name='an3czka']Locuś to chyba tak średnio przytomny był co?:eviltong: On zawsze jest średnio przytomny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Cimi']Albo leniwy Pan :roll: :evil_lol:. Nie zaczynaj :mad: :angryy: :mad: ... [quote name='evaxon']no wlasnie po co ???:roll: Żebyści mi potem nie marudziły, że zdjęć mało :razz: ... Quote
e.v.a Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):Żebyści mi potem nie marudziły, że zdjęć mało :razz: ... aaa no chyba ze tak :cool3: Locus to taki leniuszek jak ja :oops: szkoda ze Tigra taka nie jest :angryy: aczkolwiek po wczorajszych szczepieniach duzo spi:evil_lol: Quote
Cimi Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nie zaczynaj :mad: :angryy: :mad: ... A co mi zrobisz jak mnie złapiesz :evil_lol: :evil_lol: ? Fiona właśnie nyna po około godzinnej zabawie ze mną i naszym nowym gryzaczkiem z zamszu :loveu:. A jeszcze nas czeka zabawa na dworze :lol:, jeśli nie pada :roll: Quote
PiotrekJ Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 No dobra, to teraz trochę spacerku popołudniowego ;) ... Biegnę ... I wciąż biegnę ... Szukam zająca i znaleźć nie mogę ... Quote
Patka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 o mateczko co to za miny dzis nieszczęśliwe :) Quote
Recommended Posts