PiotrekJ Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 dbsst napisał(a)::o qrcze ile nadrabiania :evil: Tak to jest jak się jeździ do Brzydgoszczy czy gdzieś tam i na Dogo nie siedzi :lol: ... Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 PiotrekJ napisał(a):dbsst napisał(a)::o qrcze ile nadrabiania :evil: Tak to jest jak się jeździ do Brzydgoszczy czy gdzieś tam i na Dogo nie siedzi :lol: ... hahaa no tak moja wina moja wina naprawie to ;) qiedys ;) i przestane jezdzic do Bydgoszczy ;) Quote
Agga Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Oj ale foteczka...hihihi...przebudzenie :lol: Quote
Cimi Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Dziś Loco ma karę i zdjęć nie będzie :evil: ... Nie dobry Pan, oj nie dobry :evil: :lol: To głupi pies śmieciarz jest niedobry :evil: ... A teraz zwala na psa wszystko :evil: :lol: ;) Quote
mrowka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Agga napisał(a): Oj ale foteczka...hihihi...przebudzenie :lol: Przebudzenie? Ja bym powiedziala, ze psu sie cos dzieje :evilbat: :lol: Super fotki :angel: Quote
PiotrekJ Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='PiotrekJ'][quote name='dbsst']:o qrcze ile nadrabiania :evil: Tak to jest jak się jeździ do Brzydgoszczy czy gdzieś tam i na Dogo nie siedzi :lol: ... hahaa no tak moja wina moja wina naprawie to ;) qiedys ;) i przestane jezdzic do Bydgoszczy ;) Nie kiedyś, tylko już :lol: ... Brzydgoszcz jest brzydka, a na Dogo tyle ciekawego się dzieje :wink: ... [quote name='Cimi'][quote name='PiotrekJ'][quote name='Cimi'][quote name='PiotrekJ']Dziś Loco ma karę i zdjęć nie będzie :evil: ... Nie dobry Pan, oj nie dobry :evil: :lol: To głupi pies śmieciarz jest niedobry :evil: ... A teraz zwala na psa wszystko :evil: :lol: ;) Bo to psa wina ... Do dzisiaj nie może wydalić z siebie tego, co poznajdował w tym worku ze śmieciami :-? ... [quote name='mrowka'][quote name='Agga'] Oj ale foteczka...hihihi...przebudzenie :lol: Przebudzenie? Ja bym powiedziala, ze psu sie cos dzieje :evilbat: :lol: Super fotki :angel: No jemu od urodzenia coś się dzieje ... W głowie ma poprzewracane :lol: ... Quote
dbsst Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 TAK JEST TOWARZYSZLU PUŁKOWNIKU !!!! ;) :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::o a co skonsumował Loco :-? A wszystko było w tym woreczku: tacka po mięsie mielonym, cukiereczki trochę przestarzałe, resztki papryki i takie tam różne śmieciska domowe :-? ... Quote
Alicja Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 PiotrekJ napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o a co skonsumował Loco :-? A wszystko było w tym woreczku: tacka po mięsie mielonym, cukiereczki trochę przestarzałe, resztki papryki i takie tam różne śmieciska domowe :-? ...i nic mu nie jest :o Quote
PiotrekJ Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o a co skonsumował Loco :-? A wszystko było w tym woreczku: tacka po mięsie mielonym, cukiereczki trochę przestarzałe, resztki papryki i takie tam różne śmieciska domowe :-? ...i nic mu nie jest :o Alu, Ty przez tego swojego bidaka Ozziego przewrażliwiona jesteś :roll: ... Loco apetyt ma, humor też mu dopisuje, tylko kupki na każdym spacerku robi. Ale to też mu już przechodzi :wink: ... :drinking: Zdrówko Ozzulca ... I jego Pańci też bo Nam niedługo w nerwice wpadnie :-? :wink: ... Quote
PiotrekJ Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 No to jesteśmy :wink: ... Kara minęła i trzy zdjątka dla Was mamy, właśnie wróciliśmy ze spacerku :wink: ... Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Zdrówko Ozzulca ... I jego Pańci też bo Nam niedługo w nerwice wpadnie 8) dzięki , pomalutku jest lepiej a ja kończę właśnie 1 posiłek od wczoraj jesć :-? , a do nerwicy to już niedaleko :-? Super ta ostatnia fotka :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='PiotrekJ']No to jesteśmy :wink: ... Kara minęła i trzy zdjątka dla Was mamy, właśnie wróciliśmy ze spacerku :wink: ... hahahhaha jaki pokemonek :D :angel: Quote
PiotrekJ Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Zdrówko Ozzulca ... I jego Pańci też bo Nam niedługo w nerwice wpadnie 8) dzięki , pomalutku jest lepiej a ja kończę właśnie 1 posiłek od wczoraj jesć :-? Smacznego :lol: ... [quote name='Alicjarydzewska']Super ta ostatnia fotka :lol: :lol: :lol: Awanturę mi robił, jak ja mogę mu zdjęcia pstrykać zamiast poszaleć jeszcze trochę :lol: ... Quote
Cimi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 PiotrekJ napisał(a):No to jesteśmy :wink: ... Kara minęła i trzy zdjątka dla Was mamy, właśnie wróciliśmy ze spacerku :wink: ... Ale czemu po a nie ze spacerku zdjęcia ;) ? Quote
PiotrekJ Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):No to jesteśmy :wink: ... Kara minęła i trzy zdjątka dla Was mamy, właśnie wróciliśmy ze spacerku :wink: ... Ale czemu po a nie ze spacerku zdjęcia ;) ? Ponieważ nie przeszedłem jeszcze lekcji jak robić temu wariatowi zdjęcia w ruchu :lol: ... A tak na poważnie to poczekamy na zmianę aparatu ... Z tego zimą strasznie rozmazane zdjęcia wychodzą na dworze :-? ... Quote
qatqa Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Odpisałeś na mój post i się tu znalazłam, ale nie żałuje. Bokserek cudo. Taki do nuplania. Mam sentyment do tej rasy bo sama miałam sunie niestety odeszła po 2 latach :( , teraz mam goldenkę zeby mi niczym nie przypominała tamtej suni. Ale na inne boksie z przyjemnością patrzę . Niech Ci sie zdrowo chowa ten piękniś :P Quote
Cimi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):No to jesteśmy :wink: ... Kara minęła i trzy zdjątka dla Was mamy, właśnie wróciliśmy ze spacerku :wink: ... Ale czemu po a nie ze spacerku zdjęcia ;) ? Ponieważ nie przeszedłem jeszcze lekcji jak robić temu wariatowi zdjęcia w ruchu :lol: ... Nie przymuje tego do wiadomości :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='qatqa']Odpisałeś na mój post i się tu znalazłam, ale nie żałuje. Bokserek cudo. Taki do nuplania. Mam sentyment do tej rasy bo sama miałam sunie niestety odeszła po 2 latach :( , teraz mam goldenkę zeby mi niczym nie przypominała tamtej suni. Ale na inne boksie z przyjemnością patrzę . Niech Ci sie zdrowo chowa ten piękniś :P Dziękuję ;) i współczuję straty suni :( ... [quote name='Majka_Gizmo'] Hello baby 8) Świetny bokserek :D Dziękuję, dziękuję ... Zgadzam się z Tobą w 100% :lol: ... Gdzie ta moja skromność? :evilbat: ... [quote name='Cimi'][quote name='PiotrekJ'][quote name='Cimi'][quote name='PiotrekJ']No to jesteśmy :wink: ... Kara minęła i trzy zdjątka dla Was mamy, właśnie wróciliśmy ze spacerku :wink: ... Ale czemu po a nie ze spacerku zdjęcia ;) ? Ponieważ nie przeszedłem jeszcze lekcji jak robić temu wariatowi zdjęcia w ruchu :lol: ... Nie przymuje tego do wiadomości :lol: Agata, nie marudź tyle tylko wstaw lepiej nowe fotki Fiony :lol: ... Quote
Cimi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 PiotrekJ napisał(a):Agata, nie marudź tyle tylko wstaw lepiej nowe fotki Fiony :lol: ... Nie chce mi się :lol: :D Quote
PiotrekJ Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Agata, nie marudź tyle tylko wstaw lepiej nowe fotki Fiony :lol: ... Nie chce mi się :lol: :D Nie lubię się powtarzać, ale teraz zrobię wyjątek - LEŃ :evil: ... Quote
Cimi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Agata, nie marudź tyle tylko wstaw lepiej nowe fotki Fiony :lol: ... Nie chce mi się :lol: :D Nie lubię się powtarzać, ale teraz zrobię wyjątek - LEŃ :evil: ... Przesadzasz :lol: Quote
mrowka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='PiotrekJ']No to jesteśmy :wink: ... Kara minęła i trzy zdjątka dla Was mamy, właśnie wróciliśmy ze spacerku :wink: ... suuper fotki, a ta osttania boskaa haha :angel: Quote
Recommended Posts