PiotrekJ Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 evaxon napisał(a):ewa sie:obrazic: obraża ewa sie obraża:obrazic: ewa wredna baba:evil_lol: ewa wredna baba:evil_lol: duuszek:ghost_2: No i co? Że niby przeprosić Cię mam za coś? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 PiotrekJ napisał(a): Już pisałem, działa ale czasami się trochę tnie ;) ... I tak już postanowiłem, że gdzieś tak za 3 miesiące zmieniam sobie na lepsiejszy :p ... Nie zauwazylam :oops: I Ci zycze, zeby się spełnilo :cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='PIKA']Nie zauwazylam :oops: I Ci zycze, zeby się spełnilo :cool3: Spełni się, poczekamy tylko na zwrot z podatków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A takie cudo chę kupić :p ... http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml;jsessionid=Z2RXEBIY2KKR3FW4FBBHWEEW1YUEK4L4?pq-path=6547&pq-locale=pl_PL&_requestid=829 Quote
e.v.a Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 łeeee nie ladny ten aparat :roll: :lol: Quote
PIKA Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']Spełni się, poczekamy tylko na zwrot z podatków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A takie cudo chę kupić :p ... http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml;jsessionid=Z2RXEBIY2KKR3FW4FBBHWEEW1YUEK4L4?pq-path=6547&pq-locale=pl_PL&_requestid=829 no, no niezly :razz: a ma automatyczna stabilizacje obrazu? Bo nie zauwazylam :roll: Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='Teklunia']Dobry wieczor... Ależ Ty się oficjalna ostatnio wobec mnie zrobiłaś :roll: ... [quote name='evaxon']łeeee nie ladny ten aparat :roll: :lol: Tobie podobać się nie musi :eviltong:, wystarczy że foty ładne będzie robił ;) ... [quote name='PIKA']no, no niezly :razz: a ma automatyczna stabilizacje obrazu? Bo nie zauwazylam :roll: Ma na 100% ... Na stronie Kodaka opis jest do niczego :shake: ... Taki sam posiada mój szwagier, robiłem nim zdjęcia Locersowi a teraz czekam aż mi je prześle. Sami zobaczycie efekty ;) ... Quote
agbar Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ależ Ty się oficjalna ostatnio wobec mnie zrobiłaś :roll: ... Tobie podobać się nie musi :eviltong:, wystarczy że foty ładne będzie robił ;) ... ładne i duuuuuuużooo:):evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 dealer napisał(a):ładne i duuuuuuużooo:):evil_lol: No właśnie :p ... Quote
e.v.a Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 no dobra aparat mi sie wizualnie nie podoba ale zdiecia Locersa beda:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: zreszta wazne to co w srodku a nie na zewnatrz:roll: Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Tu są szczegółowe dane techniczne (dla zainteresowanych) :p ... http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?ncc=pl&lcc=&pq-path=9/19/131/6547/6551&pq-locale=pl_PL Quote
Pysia Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Dobry Wieczór :p Aparat fajny :) Ja marzę o Canonie EOEsie....Może kiedyś.... To tyle bo wpadłam na chwile ;) Dobranoc :) Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Dooooobranoc Wszystkim ;) ... Quote
Alicja Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Aparacik jest swietny , ogladałam :razz:ale ja już miałam wtedy mojego Debecika:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 PIKA napisał(a): A w jakms normalnym języku tego nie ma? :crazyeye: PIKA jest tylko ja mam łacine no i sobie kobieta wymysliła ze jak taka mądra z nas klasa to po łacinie nas jeszcze nauczy :p a tak wogóle to DOBRANOC DROGI PIOTRZE:eviltong: I MIZIANKI DLA LOCA :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 CZESC I CZOŁEM LUDZIE I PSY :eviltong: Quote
e.v.a Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Piotra znowu nie ma :Cool!: Piotra znowu nie ma :Cool!: dobry wieczor Lociusiu :cool3: Quote
panienkabubu Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 sliczniutki piesuniek :loveu: :loveu: własnie ogladam poczatkowe galerie uhhhh ...... cud miod :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Dobry Wieczór Wszystkim :p ... Dopiero z pracy wróciłem, ostatnio mam masę zajęć :roll: ... W związku z tym fotek nie zdążyłem dziś zrobić :shake: ... Ale odkopałem trzy starsze, takie byle jakie ale są :cool1: ... Biegnę do Pana :p ... Co tam masz? To mu już sobie pójdziemy :razz: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Cześć Piotruś :multi: Jaka długasna łapka haha :lol: :lol: Quote
Recommended Posts