e.v.a Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='PiotrekJ'] błehehehe..... Locers ty to nawet na przednich lapkach umiesz chodzic??:lol: Quote
Basia&Safi Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 u lalala co to za lala ;) a jakie nogi mmmmmmmmm hehehe :):):):):):) Swietna fotka :D Quote
Teklunia Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Witam Cie Piotrze... (jeszcze troche ozieble, ale jednak...) W tym szczegolnym dniu postanowilam zapomniec o tym co miedzy nami zle i zlozyc Ci i Twej Polowicy serdeczne zyczenia. Przekazuje rowniez calusy! Kasia Quote
madzia20sosnowiec Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Piotrze!Locusiu!I ukochana Piotra, której zdjecia ujawnić nie chce :cool3: z najlepszymi życzonkami walentynkowymi od gajeczki i madzi :buzi: Quote
Pysia Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 A teraz Piotrek spełnia nasze życzenia ze swoja miłością;) Quote
PiotrekJ Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Dziękujemy Wszystkim za życzenia :lol: ... [quote name='Teklunia']Witam Cie Piotrze... (jeszcze troche ozieble, ale jednak...) W tym szczegolnym dniu postanowilam zapomniec o tym co miedzy nami zle i zlozyc Ci i Twej Polowicy serdeczne zyczenia. Przekazuje rowniez calusy! Kasia Dziękuję Kasiu ;) ... Jeszcze się na mnie złościsz? :-( [quote name='madzia18sosnowiec']Piotrze!Locusiu!I ukochana Piotra, której zdjecia ujawnić nie chce :cool3: z najlepszymi życzonkami walentynkowymi od gajeczki i madzi :buzi: Dziękuję Magdo :p ... To nie ja nie chcę tylko Justyna :roll: :shake: ... [quote name='Pysia']A teraz Piotrek spełnia nasze życzenia ze swoja miłością;) Pysiu, coś sugerujesz? :cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 [quote name='Agga'] Sarcia przesyła walentynkę:loveu: Dziękujemy Agguś :multi: :lol: :lol: ... Quote
PiotrekJ Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Dooooobranoc Wszystkim ;) ... Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 basiulka22tychy napisał(a):witamy :):):) Witaj Basiu ;) ... Nie orientujesz się może gdzie Mróweczka się podziewa? :roll: Quote
Basia&Safi Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 edukuje sie w szkole :) ale nie wiem czemu ni ma jej na internecie hmmm ale sie dowiem :):) Quote
an3czka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Kraków do Warszawy Kraków do Warszawy Halo, halo:eviltong: Cześć Piotruś!:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 czesc i czołem !!:eviltong: wpadłysmy tylko z gajkiem zobaczyc czy jakies nowości i juz uciekamy bo eneida po łacinie czeka :shake: buziaki :buzi: miłego dnia! Quote
Cimi Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Ja też witam, witam ale zaraz znikam po paczuszkę na pocztę z zabawką dla Fiony :evil_lol: i do księgarni kupić Lalkę z opracowaniem :lol:. No jak Piotrek wrócisz z tej pracy to wklej fotki Locersa :lol:. Quote
PIKA Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Cześć Piotrek :hand: Jak aparat? :razz: madzia18sosnowiec napisał(a): eneida po łacinie czeka :shake: A w jakms normalnym języku tego nie ma? :crazyeye: Quote
e.v.a Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Piotrek nas olewa :Cool!: Piotrek nas olewa :Cool!: Quote
PiotrekJ Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Jeszcze raz Dzień Doberek Wszystkim :lol: ... Dopiero wróciłem z pracy, jestem padnięty a tu jeszcze tyle pracy przy komputerze :roll: :shake: ... Fotek dziś nie będzie, naprawdę nie dam rady zrobić :shake: ... PIKA napisał(a):Jak aparat? :razz: Już pisałem, działa ale czasami się trochę tnie ;) ... I tak już postanowiłem, że gdzieś tak za 3 miesiące zmieniam sobie na lepsiejszy :p ... evaxon napisał(a):Piotrek nas olewa :Cool!: Piotrek nas olewa :Cool!: Ewo, Ty to jesteś wredna baba :angryy: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ewo, Ty to jesteś wredna baba :angryy: :evil_lol: :evil_lol: ... Ewa obraź się, obraź :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Cimi napisał(a):Ewa obraź się, obraź :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ewa sie:obrazic: obraża ewa sie obraża:obrazic: ewa wredna baba:evil_lol: ewa wredna baba:evil_lol: duuszek:ghost_2: Quote
Recommended Posts