Teklunia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Pysia']A co ??:crazyeye: PIKA lize aparaty ??:crazyeye: PIKA, serio? A czemu? Czy maja jakis niepowtarzalny smak? ;) [quote name='Pysia'][quote name='PIKA']Nie, TZ Piki topi je w sniegu :angryy: PIKI czy aparaty topi ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Matko, PIKA, Ty uwazaj na Niego... To podchodzi pod przeoc w rodzinie i jest na to paragraf... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Teklunia napisał(a):PIKA, serio? A czemu? Czy maja jakis niepowtarzalny smak? ;) Matko, PIKA, Ty uwazaj na Niego... To podchodzi pod przeoc w rodzinie i jest na to paragraf... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uważaj bo o mnie to juz z dużych liter piszą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 czesc i czołem piotrze!my sie z gajem przywitac i pozegnac przyszłsmy, okropny tydzien:shake: buziaki, mamy nadzieje, ze chociaz u ciebie lepiej :buzi: Quote
PIKA Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Pysia']Ponoć PIKA wylizała Piotrkowi aparat Pysia :oops: Skąd masz takie informacje? :crazyeye: Bo ja sobie nie przypominam :hmmmm: :oops: [quote name='Teklunia'] Matko, PIKA, Ty uwazaj na Niego... To podchodzi pod przeoc w rodzinie i jest na to paragraf... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A skąd wiesz kto na kogo musi u nas uważac :evil_lol: Pamietaj, ze to ja mam psa :evil_lol: [quote name='Pysia']Uważaj bo o mnie to juz z dużych liter piszą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z szacunku ma się rozumiec :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 :-o :-o :-o :-o :-o Co Wy mi z galerią zrobiłyście? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak dla sprostowania - nikt nikomu aparatów nie liże :lol: ... Wyszedłem z Locersem popołudniu na spacer, wyjąłem aparat, on wytrącił mi go z ręki i ... aparat wpadł do kałuży :roll: ... A teraz się suszy :lol: ... Magdo, dobry wieczór ;) ... Co się stało, że masz taki podły humor? :roll: Quote
PIKA Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 PiotrekJ napisał(a): Tak dla sprostowania - nikt nikomu aparatów nie liże :lol: . Nieeee? :icon_roc: :shake: PiotrekJ napisał(a): Wyszedłem z Locersem popołudniu na spacer, wyjąłem aparat, on wytrącił mi go z ręki i ... aparat wpadł do kałuży :roll: ... A teraz się suszy :lol: ... Zeby tylko Ci sie nie porobilo to co mnie :shake: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 PIKA napisał(a):Nieeee? :icon_roc: :shake: Ciiiiicho :roll: ... Bo znowu będzie, że aparat mi lizałaś :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... PIKA napisał(a):Zeby tylko Ci sie nie porobilo to co mnie :shake: On już taką przygodę przechodzi 4 raz w swoim kilkuletnim żywocie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Piotrku to moze odrazu pisz jasniej :icon_roc:.... a nie my musimy sie domyslac co ty wkoncu lizesz:lol: Quote
PIKA Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 PiotrekJ napisał(a): Ciiiiicho :roll: ... Bo znowu będzie, że aparat mi lizałaś :roll: :evil_lol: :evil_lol: ..... ja tak tylko sie martwie o Ciebie :evil_lol: PiotrekJ napisał(a): On już taką przygodę przechodzi 4 raz w swoim kilkuletnim żywocie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... I nic mu nie jest? :crazyeye: co Ty masz za aparat? :crazyeye: Quote
PIKA Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='evaxon']a nie my musimy sie domyslac co ty wkoncu lizesz:lol: chcialoby sie dopisac i komu :oops: :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 PIKA napisał(a):ja tak tylko sie martwie o Ciebie :evil_lol: Jassssne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... PIKA napisał(a):I nic mu nie jest? :crazyeye: co Ty masz za aparat? :crazyeye: No do tej pory nic mu nie było. Przestawał działać, a po suszeniu wszystko wracało do normy :roll: ... To stary HP 435 ;) ... Quote
PIKA Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 PiotrekJ napisał(a): No do tej pory nic mu nie było. Przestawał działać, a po suszeniu wszystko wracało do normy :roll: ... To stary HP 435 ;) ... ale jak go suszyleś? :roll: Ja swojego nie suszylam, tylko wytarlam i zostawilam w spokoju :-( Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 PIKA napisał(a):ale jak go suszyleś? :roll: Ja swojego nie suszylam, tylko wytarlam i zostawilam w spokoju :-( Dokładnie tak jak Ty ;) ... W związku z tym iż to elektronika to można jeszcze delikatnie z większej odległości np. suszarką do włosów ;) ... Ale tak dochodzę do wniosku, że nie wiem co z nim będzie. Pierwszy raz wpadł do kałuży, wcześniej to zawsze był śnieg :roll: ... Dooooobranoc Wszystkim ;) ... Quote
PIKA Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dokładnie tak jak Ty ;) ... W związku z tym iż to elektronika to można jeszcze delikatnie z większej odległości np. suszarką do włosów ;) ... Ale tak dochodzę do wniosku, że nie wiem co z nim będzie. Pierwszy raz wpadł do kałuży, wcześniej to zawsze był śnieg :roll: ... Dooooobranoc Wszystkim ;) ... Ojoj :shake: Dobanoc :hand: Quote
e.v.a Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='PIKA']chcialoby sie dopisac i komu :oops: :diabloti: Pika jak widzisz Piotr unika odpowiedzi na to pytanie:lol: Dobranoc Piotrze i Locersie:loveu: Quote
e.v.a Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Locuś wielki liz od Tigry na walentynki a ode mnie wielkie miziu miziu :loveu: tobie tez Piotrze milych walentyek zycze ...:) Quote
agbar Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Halo Piotrusiu:) szczęliwych Walentynek dla Ciebie i Locusia słodziusia:) Quote
Pysia Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Uciekłeś a ja dalej nie wie kto komu i co lizał w koncu ;) Romatycznych Walentynek dla Was:) Quote
PiotrekJ Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Dzień Doberek Wszystkim :cool3: :lol: :lol: ... Bardzo dziękujemy za życzenia Walentynkowe ;) ... Chciałem publicznie poinformować, iż Nasz aparat ... DZIAŁA :multi: :multi: :lol: ... On jest poprostu niezniszczalny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Pysia']Uciekłeś a ja dalej nie wie kto komu i co lizał w koncu ;) Pysiu, co Cię tak naszło na to lizanie? :razz: Informuję oficjalnie, że na chwilę obecną nikt nikomu nic nie lizał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... No to jeszcze trzy foteczki spacerkowe ;) ... Biegnę do Ciebie ;) ... Skok przez zaspę ;) ... Quote
an3czka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Śliczne fotki...:loveu: Mój aparacik kisi się w stolicy... Już się nie mogę go doczekać:roll: Quote
PiotrekJ Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 [quote name='an3czka']Już się nie mogę go doczekać:roll: Uwierz, że Wszyscy odwiedzający Twoją galerię również nie mogą :roll: :shake: ;) ... Quote
PiotrekJ Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Ja już uciekam. W końcu dziś Walentynki i trzeba się zająć swoją miłością :cool3: :loveu: :loveu: ... Do zobaczenia wieczorkiem ;) ... Na koniec jeszcze Loco czekający na jedzonko po spacerku ;) ... Quote
an3czka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ja już uciekam. W końcu dziś Walentynki i trzeba się zająć swoją miłością :cool3: :loveu: :loveu: ... Do zobaczenia wieczorkiem ;) ... Na koniec jeszcze Loco czekający na jedzonko po spacerku ;) ... "No daj jeść, daj!":lol: Quote
Recommended Posts