Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']A co ??:crazyeye: PIKA lize aparaty ??:crazyeye: PIKA, serio?
A czemu? Czy maja jakis niepowtarzalny smak? ;)

[quote name='Pysia'][quote name='PIKA']Nie, TZ Piki topi je w sniegu :angryy: PIKI czy aparaty topi ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Matko, PIKA, Ty uwazaj na Niego... To podchodzi pod przeoc w rodzinie i jest na to paragraf...
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
PIKA, serio?
A czemu? Czy maja jakis niepowtarzalny smak? ;)

Matko, PIKA, Ty uwazaj na Niego... To podchodzi pod przeoc w rodzinie i jest na to paragraf...

Uważaj bo o mnie to juz z dużych liter piszą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ponoć PIKA wylizała Piotrkowi aparat

Pysia :oops:
Skąd masz takie informacje? :crazyeye: Bo ja sobie nie przypominam :hmmmm: :oops:

[quote name='Teklunia']

A skąd wiesz kto na kogo musi u nas uważac :evil_lol: Pamietaj, ze to ja mam psa :evil_lol:

[quote name='Pysia']Uważaj bo o mnie to juz z dużych liter piszą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Z szacunku ma się rozumiec :evil_lol:

Posted

:-o :-o :-o :-o :-o Co Wy mi z galerią zrobiłyście? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Tak dla sprostowania - nikt nikomu aparatów nie liże :lol: ...
Wyszedłem z Locersem popołudniu na spacer, wyjąłem aparat, on wytrącił mi go z ręki i ... aparat wpadł do kałuży :roll: ... A teraz się suszy :lol: ...

Magdo, dobry wieczór ;) ...
Co się stało, że masz taki podły humor? :roll:

Posted

PiotrekJ napisał(a):

Tak dla sprostowania - nikt nikomu aparatów nie liże :lol: .

Nieeee? :icon_roc: :shake:

PiotrekJ napisał(a):
Wyszedłem z Locersem popołudniu na spacer, wyjąłem aparat, on wytrącił mi go z ręki i ... aparat wpadł do kałuży :roll: ... A teraz się suszy :lol: ...

Zeby tylko Ci sie nie porobilo to co mnie :shake:

Posted

PIKA napisał(a):
Nieeee? :icon_roc: :shake:

Ciiiiicho :roll: ... Bo znowu będzie, że aparat mi lizałaś :roll: :evil_lol: :evil_lol: ...

PIKA napisał(a):
Zeby tylko Ci sie nie porobilo to co mnie :shake:

On już taką przygodę przechodzi 4 raz w swoim kilkuletnim żywocie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Ciiiiicho :roll: ... Bo znowu będzie, że aparat mi lizałaś :roll: :evil_lol: :evil_lol: .....

ja tak tylko sie martwie o Ciebie :evil_lol:

PiotrekJ napisał(a):
On już taką przygodę przechodzi 4 raz w swoim kilkuletnim żywocie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

I nic mu nie jest? :crazyeye: co Ty masz za aparat? :crazyeye:

Posted

PIKA napisał(a):
ja tak tylko sie martwie o Ciebie :evil_lol:

Jassssne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

PIKA napisał(a):
I nic mu nie jest? :crazyeye: co Ty masz za aparat? :crazyeye:

No do tej pory nic mu nie było. Przestawał działać, a po suszeniu wszystko wracało do normy :roll: ... To stary HP 435 ;) ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):

No do tej pory nic mu nie było. Przestawał działać, a po suszeniu wszystko wracało do normy :roll: ... To stary HP 435 ;) ...

ale jak go suszyleś? :roll:
Ja swojego nie suszylam, tylko wytarlam i zostawilam w spokoju :-(

Posted

PIKA napisał(a):
ale jak go suszyleś? :roll:
Ja swojego nie suszylam, tylko wytarlam i zostawilam w spokoju :-(

Dokładnie tak jak Ty ;) ...
W związku z tym iż to elektronika to można jeszcze delikatnie z większej odległości np. suszarką do włosów ;) ...
Ale tak dochodzę do wniosku, że nie wiem co z nim będzie. Pierwszy raz wpadł do kałuży, wcześniej to zawsze był śnieg :roll: ...

Dooooobranoc Wszystkim ;) ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Dokładnie tak jak Ty ;) ...
W związku z tym iż to elektronika to można jeszcze delikatnie z większej odległości np. suszarką do włosów ;) ...
Ale tak dochodzę do wniosku, że nie wiem co z nim będzie. Pierwszy raz wpadł do kałuży, wcześniej to zawsze był śnieg :roll: ...

Dooooobranoc Wszystkim ;) ...

Ojoj :shake:

Dobanoc :hand:

Posted

Dzień Doberek Wszystkim :cool3: :lol: :lol: ...

Bardzo dziękujemy za życzenia Walentynkowe ;) ...

Chciałem publicznie poinformować, iż Nasz aparat ... DZIAŁA :multi: :multi: :lol: ... On jest poprostu niezniszczalny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

[quote name='Pysia']Uciekłeś a ja dalej nie wie kto komu i co lizał w koncu ;)

Pysiu, co Cię tak naszło na to lizanie? :razz:

Informuję oficjalnie, że na chwilę obecną nikt nikomu nic nie lizał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

No to jeszcze trzy foteczki spacerkowe ;) ...

Biegnę do Ciebie ;) ...

Skok przez zaspę ;) ...

Posted

Ja już uciekam. W końcu dziś Walentynki i trzeba się zająć swoją miłością :cool3: :loveu: :loveu: ... Do zobaczenia wieczorkiem ;) ...

Na koniec jeszcze Loco czekający na jedzonko po spacerku ;) ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Ja już uciekam. W końcu dziś Walentynki i trzeba się zająć swoją miłością :cool3: :loveu: :loveu: ... Do zobaczenia wieczorkiem ;) ...

Na koniec jeszcze Loco czekający na jedzonko po spacerku ;) ...

"No daj jeść, daj!":lol: