Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Dobry Wieczór ;)
Wchodzę i czytam o osłach, ograch i koncu miłości ....Czyżby to był serial brazylijski ???:crazyeye:

Witaj Blondyneczko :lol: ... Nawet nie wiesz jak Nam Ciebie tu brakowało :cool3: ;) ...

Ależ proszę nawet tak nie żartuj :shake: ... Ja nie chcę mieć z tasiemcami nic do czynienia :shake: ...

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon napisał(a):
:icon_roc:

yyyy sam go nazwales osłem ze Shreka ... wiec jak by na to nie patrzec ktos musi byc ogrem:lol:

Skoro z Tigrą miał dzielić wspólne życie w przyszłości, to wychodzi że to ona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Skoro z Tigrą miał dzielić wspólne życie w przyszłości, to wychodzi że to ona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

ale w Shreku to OGR byl przyjacielem osła a Tigra moze byc smoczyca :evil_lol: :eviltong:

Posted

evaxon napisał(a):
ale w Shreku to OGR byl przyjacielem osła a Tigra moze byc smoczyca :evil_lol: :eviltong:

Ależ Loco ma dużo przyjaciół, z któregoś można Ogra zrobić :evil_lol: ... Ale nie ze mnie :mad: :angryy: :mad: ...
Ewo, chciałem Ci przypomnieć że jutro Walentynki więc zastanów się dobrze, czy chcesz aby Tigra tego dnia była samotna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

No i dalej o miłości :evil_lol:

PiotrekJ napisał(a):
Witaj Blondyneczko :lol: ... Nawet nie wiesz jak Nam Ciebie tu brakowało :cool3: ;) ...

Ależ proszę nawet tak nie żartuj :shake: ... Ja nie chcę mieć z tasiemcami nic do czynienia :shake: ...

Dlaczego przy słowie " brakowało" masz taką " :cool3: " mine ?:placz: Ja jestem taka słodziutka i milutka i kocham faflaste i śliniące siepsy a Ty tak do mnie :placz: Jestem w rozpaczy :placz:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Ależ Loco ma dużo przyjaciół, z któregoś można Ogra zrobić :evil_lol: ... Ale nie ze mnie :mad: :angryy: :mad: ...
Ewo, chciałem Ci przypomnieć że jutro Walentynki więc zastanów się dobrze, czy chcesz aby Tigra tego dnia była samotna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

hihi no ale ty jestes tym najbliższym :lol: :evil_lol: :eviltong: ......
Piotrze ja bede samotna tego dnia wiec ona tez moze :diabloti: :eviltong: ... ;)

Posted

[quote name='Pysia']Dlaczego przy słowie " brakowało" masz taką " :cool3: " mine ?:placz: Ja jestem taka słodziutka i milutka i kocham faflaste i śliniące siepsy a Ty tak do mnie :placz: Jestem w rozpaczy :placz:

Ależ to miała być minka "pozytywna" :roll: ... Źle odebrałaś ;) ...

Dobra moi drodzy, ja narazie uciekam, jutro wyjazd służbowy więc trzeba psu trochę więcej czasu poświęcić ;) ...

[quote name='evaxon']hihi no ale ty jestes tym najbliższym :lol: :evil_lol: :eviltong: ......
Piotrze ja bede samotna tego dnia wiec ona tez moze :diabloti: :eviltong: ... ;)

Nie każ cierpieć Tigrze przez siebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

evaxon napisał(a):
no dobra :roll: liznij Loca od Tigry:lol:

Sam niech go sobie liźnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ja brudasa małego lizać nie będę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Czyli co, mam rozumieć że znów wszystko jak dawniej? :cool3:

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol:Piotrek , a gdzie go będziesz lizał :razz:

Aluuu :mad: :angryy: :evil_lol: ...

Teklunia napisał(a):
i czy moglibyscie uwiecznic to na fotografi? :evil_lol:

Kasiuuu :mad: :angryy: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Sam niech go sobie liźnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ja brudasa małego lizać nie będę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Czyli co, mam rozumieć że znów wszystko jak dawniej? :cool3:

:cool3: eches :cool3: to jaknie chcesz lizac to wymiziaj go odemnie:loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol:Piotrek , a gdzie go będziesz lizał :razz:

Liźnij go ;) Prosimy Cię !! I chcemy to zobaczyć na fotce :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Gabryjella napisał(a):
A po co prałeś aparat:roll: Aparatów się nie pierze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

On pewnie płakał nad końcem miłości Tigry do Locusia i go tak zmoczył ;)

Posted

Gabryjella napisał(a):
A po co prałeś aparat:roll: Aparatów się nie pierze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:roll:pewnie był z PIKĄ na spacerze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']Halo, halo Piotr!
Jak Ty galerię prowadzisz?! Co to za konwersacje?! Gdzie nowe zdjęcia?!:icon_roc: :eviltong:
Ja juz nic nie rozumiem ;) Ponoć PIKA wylizała Piotrkowi aparat i on go teraz musi suszyc albo coś w tym stylu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Znowu cośpoplątałam ?;)