PiotrekJ Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Pysia']Dobry Wieczór ;) Wchodzę i czytam o osłach, ograch i koncu miłości ....Czyżby to był serial brazylijski ???:crazyeye: Witaj Blondyneczko :lol: ... Nawet nie wiesz jak Nam Ciebie tu brakowało :cool3: ;) ... Ależ proszę nawet tak nie żartuj :shake: ... Ja nie chcę mieć z tasiemcami nic do czynienia :shake: ... Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 evaxon napisał(a)::icon_roc: yyyy sam go nazwales osłem ze Shreka ... wiec jak by na to nie patrzec ktos musi byc ogrem:lol: Skoro z Tigrą miał dzielić wspólne życie w przyszłości, to wychodzi że to ona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Skoro z Tigrą miał dzielić wspólne życie w przyszłości, to wychodzi że to ona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... ale w Shreku to OGR byl przyjacielem osła a Tigra moze byc smoczyca :evil_lol: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 evaxon napisał(a):ale w Shreku to OGR byl przyjacielem osła a Tigra moze byc smoczyca :evil_lol: :eviltong: Ależ Loco ma dużo przyjaciół, z któregoś można Ogra zrobić :evil_lol: ... Ale nie ze mnie :mad: :angryy: :mad: ... Ewo, chciałem Ci przypomnieć że jutro Walentynki więc zastanów się dobrze, czy chcesz aby Tigra tego dnia była samotna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 No i dalej o miłości :evil_lol: PiotrekJ napisał(a):Witaj Blondyneczko :lol: ... Nawet nie wiesz jak Nam Ciebie tu brakowało :cool3: ;) ... Ależ proszę nawet tak nie żartuj :shake: ... Ja nie chcę mieć z tasiemcami nic do czynienia :shake: ... Dlaczego przy słowie " brakowało" masz taką " :cool3: " mine ?:placz: Ja jestem taka słodziutka i milutka i kocham faflaste i śliniące siepsy a Ty tak do mnie :placz: Jestem w rozpaczy :placz: Quote
e.v.a Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ależ Loco ma dużo przyjaciół, z któregoś można Ogra zrobić :evil_lol: ... Ale nie ze mnie :mad: :angryy: :mad: ... Ewo, chciałem Ci przypomnieć że jutro Walentynki więc zastanów się dobrze, czy chcesz aby Tigra tego dnia była samotna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... hihi no ale ty jestes tym najbliższym :lol: :evil_lol: :eviltong: ...... Piotrze ja bede samotna tego dnia wiec ona tez moze :diabloti: :eviltong: ... ;) Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Pysia']Dlaczego przy słowie " brakowało" masz taką " :cool3: " mine ?:placz: Ja jestem taka słodziutka i milutka i kocham faflaste i śliniące siepsy a Ty tak do mnie :placz: Jestem w rozpaczy :placz: Ależ to miała być minka "pozytywna" :roll: ... Źle odebrałaś ;) ... Dobra moi drodzy, ja narazie uciekam, jutro wyjazd służbowy więc trzeba psu trochę więcej czasu poświęcić ;) ... [quote name='evaxon']hihi no ale ty jestes tym najbliższym :lol: :evil_lol: :eviltong: ...... Piotrze ja bede samotna tego dnia wiec ona tez moze :diabloti: :eviltong: ... ;) Nie każ cierpieć Tigrze przez siebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 no dobra :roll: liznij Loca od Tigry:lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 evaxon napisał(a):no dobra :roll: liznij Loca od Tigry:lol::evil_lol:Piotrek , a gdzie go będziesz lizał :razz: Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:Piotrek , a gdzie go będziesz lizał :razz: i czy moglibyscie uwiecznic to na fotografi? :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 evaxon napisał(a):no dobra :roll: liznij Loca od Tigry:lol: Sam niech go sobie liźnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ja brudasa małego lizać nie będę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Czyli co, mam rozumieć że znów wszystko jak dawniej? :cool3: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:Piotrek , a gdzie go będziesz lizał :razz: Aluuu :mad: :angryy: :evil_lol: ... Teklunia napisał(a):i czy moglibyscie uwiecznic to na fotografi? :evil_lol: Kasiuuu :mad: :angryy: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Sam niech go sobie liźnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ja brudasa małego lizać nie będę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Czyli co, mam rozumieć że znów wszystko jak dawniej? :cool3: :cool3: eches :cool3: to jaknie chcesz lizac to wymiziaj go odemnie:loveu: Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:Piotrek , a gdzie go będziesz lizał :razz: Liźnij go ;) Prosimy Cię !! I chcemy to zobaczyć na fotce :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Gabryjella napisał(a):A po co prałeś aparat:roll: Aparatów się nie pierze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: On pewnie płakał nad końcem miłości Tigry do Locusia i go tak zmoczył ;) Quote
PIKA Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 PiotrekJ napisał(a): Nie mam, aparat się suszy :roll: ... lizaleś aparat? :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Gabryjella napisał(a):A po co prałeś aparat:roll: Aparatów się nie pierze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::roll:pewnie był z PIKĄ na spacerze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::roll:pewnie był z PIKĄ na spacerze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co ??:crazyeye: PIKA lize aparaty ??:crazyeye: Quote
PIKA Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Pysia napisał(a):A co ??:crazyeye: PIKA lize aparaty ??:crazyeye: Nie, TZ Piki topi je w sniegu :angryy: Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 PIKA napisał(a):Nie, TZ Piki topi je w sniegu :angryy: PIKI czy aparaty topi ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Pysia napisał(a):PIKI czy aparaty topi ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aparaty :angryy: Quote
an3czka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Halo, halo Piotr! Jak Ty galerię prowadzisz?! Co to za konwersacje?! Gdzie nowe zdjęcia?!:icon_roc: :eviltong: Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 PIKA napisał(a):aparaty :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A przez moment myslałam że o Ciebie chodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Pysia napisał(a):A co ??:crazyeye: PIKA lize aparaty ??:crazyeye::crazyeye:PYSIA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='an3czka']Halo, halo Piotr! Jak Ty galerię prowadzisz?! Co to za konwersacje?! Gdzie nowe zdjęcia?!:icon_roc: :eviltong: Ja juz nic nie rozumiem ;) Ponoć PIKA wylizała Piotrkowi aparat i on go teraz musi suszyc albo coś w tym stylu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Znowu cośpoplątałam ?;) Quote
Recommended Posts