PiotrekJ Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='an3czka']Se klejnoty wietrzy bezwstydnik (Basco też tak ciągle robi:roll: :lol: ):evil_lol: No ba, pies z kulturą dba o higienę :lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 PiotrekJ napisał(a): A dlaczego miałaś milczeć? Właśnie zauważyłem, że po innych galeriach śmigasz a do Locersa nie zaglądasz :mad: :angryy: :mad: ... Za karę Loco jajcami będzie świecił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... a no bo jak napisalm ze juz milcze to ty napisales najwyzsza pora no to milczalam:roll: :eviltong: a galerie odwiedzalam caly czas tylko ze nic nie pislalam :eviltong: Quote
KaRa_ Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Loco potrafi latac?:lol: :lol: :crazyeye: Quote
PiotrekJ Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 evaxon napisał(a):a no bo jak napisalm ze juz milcze to ty napisales najwyzsza pora no to milczalam:roll: :eviltong: a galerie odwiedzalam caly czas tylko ze nic nie pislalam :eviltong: Brak słów :shake: ;) ... KaRa_TC napisał(a):Loco potrafi latac?:lol: :lol: :crazyeye: To Ty nie wiedziałaś? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 PiotrekJ napisał(a): To Ty nie wiedziałaś? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz to już wiem:lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 My już powoli mówimy Doooobranooooc ;) ... Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='PiotrekJ']My już powoli mówimy Doooobranooooc ;) ...:pDobranooooooooooocccccccccccccc Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 kararuchy pod poduchy sasasa dobranooooooooooooc :buzi: wymiziaj Locusia na dobranoc...tam gdzie lubi :cool3: Quote
e.v.a Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 a aa aaa kotki dwa ... la la la dobranoc :) Quote
PIKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Dobranoc Piotrze :hand: Moze Ci się przysnię :evil_lol: Quote
agabass Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='PiotrekJ']Trawkę widać tam, gdzie metr pod ziemią rury z ciepłą wodą przebiegają :evil_lol: ... To ja sobie poskaczę ;) ... skoki na jednej nodze to dopiero coś :lol: :lol: Quote
e.v.a Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dzień doberek :multi: dzien(nie taki)dobry:watpliwy: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Witamy Wszystkich :lol: ... madzia18sosnowiec napisał(a):wymiziaj Locusia na dobranoc...tam gdzie lubi :cool3: Magdaleno :cool3: :cool3: :cool3: ... PIKA napisał(a):Moze Ci się przysnię :evil_lol: Niestety nie :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Gabryjella napisał(a):On lata:crazyeye: a może jeszcze gada:cool3: No ba, on jest jak osioł ze Shreka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 skoro Locersik jest osłem to ty..... OGREM:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Cimi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 evaxon napisał(a):skoro Locersik jest osłem to ty..... OGREM:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: No proszę, proszę Piotrek zielonym ogrem :crazyeye: .Daj jakieś foteczki nowe :cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 evaxon napisał(a):skoro Locersik jest osłem to ty..... OGREM:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Miarka się przebrała :mad: :angryy: :mad: ... Koniec z miłością Loca i Tigry :angryy: ... Cimi napisał(a):Daj jakieś foteczki nowe :cool3: Nie mam, aparat się suszy :roll: ... Quote
e.v.a Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='PiotrekJ']Miarka się przebrała :mad: :angryy: :mad: ... Koniec z miłością Loca i Tigry :angryy: ...quote] no nie nie wierze w to co czytam:shake: jak mogles to napisac:mdleje: wiesz co teraz Tigra czuje:-x tyyy tyy tyy niedobry tyyy:mad: Quote
PiotrekJ Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 evaxon napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Miarka się przebrała :mad: :angryy: :mad: ... Koniec z miłością Loca i Tigry :angryy: ... no nie nie wierze w to co czytam:shake: jak mogles to napisac:mdleje: wiesz co teraz Tigra czuje:-x tyyy tyy tyy niedobry tyyy:mad: Pańcia mogła się zastanowić co za głupoty wypisuje :angryy: :evil_lol: :evil_lol: ... Ale jak ładnie przeprosisz to wszystko będzie jak dawniej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Dobry Wieczór ;) Wchodzę i czytam o osłach, ograch i koncu miłości ....Czyżby to był serial brazylijski ???:crazyeye: Quote
e.v.a Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ale jak ładnie przeprosisz to wszystko będzie jak dawniej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :icon_roc: yyyy sam go nazwales osłem ze Shreka ... wiec jak by na to nie patrzec ktos musi byc ogrem:lol: Quote
Recommended Posts