Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy Wszystkich w to beznadziejne niedzielne popołudnie :p ...

Pada jakaś dziwna namiastka śniegu :-( ... My chcemy nawałnicę :lol: :lol: :evil_lol: ...

[quote name='PIKA']Piotrek jak tam Loco? :lol:

Żyje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

A oto dowody ;) ...

Posted

Tylko 3 fotki :roll: ? U nas pogoda beznadziejna już sama nie wiem. Pada śnieg a przy okazji temperatura zerowa. A jutro powórt do rzeczywistości czyli szkoły :roll:

Posted

U nas śniegu o dużo za dużo, dziennie przybywa go z kilka cm, a moze nawet koło 10 :shake: i końca nie widać. Dzisiaj temp była -1 więc nie topiło się wszytsko, ale i tak jest fatalnie :shake:

Locus :loveu:

Posted

Szzcerze powiedziawszy zazdroszcze Wam Warszawiakom pogody :lol:. Bo u Was to nawet trawkę widać, a u mnie ino śnieg i nie mogę z psem potrenować :roll:, ledwo co zrobi siad a co dopiero waruj :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cimi']Szzcerze powiedziawszy zazdroszcze Wam Warszawiakom pogody :lol:. Bo u Was to nawet trawkę widać, a u mnie ino śnieg i nie mogę z psem potrenować :roll:, ledwo co zrobi siad a co dopiero waruj :roll: :evil_lol:

Trawkę widać tam, gdzie metr pod ziemią rury z ciepłą wodą przebiegają :evil_lol: ...

To ja sobie poskaczę ;) ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Odrazu ja :angryy: ... Sam se poplątał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

A kto? Przecież go maltretujesz....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']

mialam milczec no ale ile mozna :eviltong: poz atymTigra kazala przekazac zeby jej wybranek nie machal klejnocikami na lewo i prawo :roll: bo ona chce je miec tylko dla siebie :lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']:eviltong: :eviltong: :eviltong:

I na koniec Loco na dobranoc ;) ...

Łóżko jest pod prądem...Popatrzcie dobrze ...:evil_lol: A Locuś poprostu pokazuje ze ma dość tortur i że powie wszystko co tylko Piotrek chce ;)

Posted

PIKA napisał(a):
Tez nam probuje cos udowodnic jak Ozzy? :razz:

On jeszcze za młody jest, narazie nie ma za bardzo czym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Pysia napisał(a):
Łóżko jest pod prądem...Popatrzcie dobrze ...:evil_lol: A Locuś poprostu pokazuje ze ma dość tortur i że powie wszystko co tylko Piotrek chce ;)

Ależ Ty dziś perfidna jesteś :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ...

evaxon napisał(a):
mialam milczec no ale ile mozna :eviltong: poz atymTigra kazala przekazac zeby jej wybranek nie machal klejnocikami na lewo i prawo :roll: bo ona chce je miec tylko dla siebie :lol:

A dlaczego miałaś milczeć? Właśnie zauważyłem, że po innych galeriach śmigasz a do Locersa nie zaglądasz :mad: :angryy: :mad: ...
Za karę Loco jajcami będzie świecił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']:eviltong: :eviltong: :eviltong:

I na koniec Loco na dobranoc ;) ...

Se klejnoty wietrzy bezwstydnik (Basco też tak ciągle robi:roll: :lol: ):evil_lol: