Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cimi']Qrcze Piotrek jestem pod całkowitym wrażeniem :lol:. Nauczyłeś sie robić fotki gdy na dworze jest jasno :lol:.

No, no buziaki dla Loca :calus: :multi:

No ba, ucz się od mistrza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Za buziaki Loco dziękuje ;) ...

[quote name='an3czka']A coś Ty myślał?!:lol:

Ano nic, w Blondzie siła :lol: ... Ja Blondas, Ty z Pysią Blondynki :lol: ... W skrócie jesteśmy najlepsi :multi: :multi: :multi: ...

[quote name='Pysia']No co ?????????[SIZE=2] Będziesz bił za prawdę ??:evil_lol: :evil_lol:

:roll: :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
No ba, ucz się od mistrza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Ja potrafię robić piękne zdjęcia i na dworze i w domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']

Ano nic, w Blondzie siła :lol: ... Ja Blondas, Ty z Pysią Blondynki :lol: ... W skrócie jesteśmy najlepsi :multi: :multi: :multi: ...
O-o...
Ale ja sztuczna blondynka:oops: :lol:

Posted

PiotrekJ napisał(a):

Chcielibyście :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cimi']Ja potrafię robić piękne zdjęcia i na dworze i w domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Tylko efektów mało :mad: :evil_lol: :evil_lol: ...

[quote name='an3czka']O-o...

Nie szkodzi, kolor się liczy :cool3: :lol: :lol: ...

[quote name='Cimi']Chcielibyście :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Pffffffffffffffffffff :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='an3czka']O-o...
Ale ile determinacji musiało byc w Tobie ;) Zrobiłaś tak wiele aby do naszego KLUBU BLONDASKÓW wstąpić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Tylko efektów mało :mad: :evil_lol: :evil_lol: ...

A ja Ci już kiedyś mówiłam, że stwarzasz :evil_lol: :evil_lol:

PiotrekJ napisał(a):
Pffffffffffffffffffff :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ...

No tak szatyni i szatynki górą :evil_lol:. A zresztą za jakis czas będę miała czarno-czerowne :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ale ile determinacji musiało byc w Tobie ;) Zrobiłaś tak wiele aby do naszego KLUBU BLONDASKÓW wstąpić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
I to wszystko nieświadomie...:roll: :lol:

Posted

[quote name='an3czka']I to wszystko nieświadomie...:roll: :lol:

Wkrótce damy Ci z Pysią znać o składkach członkowskich, tylko wcześniej musimy je ustalić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

[quote name='Cimi']No tak szatyni i szatynki górą :evil_lol:. A zresztą za jakis czas będę miała czarno-czerowne :diabloti: :evil_lol:

Agatko, Ty nie popełniaj największego błędu w życiu :shake: ... Ja Ci dobrze radzę - zostań blondynką :lol: ;) ...

Posted

Cimi napisał(a):

No tak szatyni i szatynki górą :evil_lol:. A zresztą za jakis czas będę miała czarno-czerowne :diabloti: :evil_lol:

Nic z tego ;) W nas siła a polega właśnie na tym że jest nas - blondasków - mniej i dlatego jestesmy wyjątkowi:eviltong:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Agatko, Ty nie popełniaj największego błędu w życiu :shake: ... Ja Ci dobrze radzę - zostań blondynką :lol: ;) ...

I będę wyglądać jak debil :lol:. Nie dziękuje, kiedyś miałam 3 pasemka blond i zniszczyły mi włosy :roll:. Dlategego stanowcze nie :evil_lol:

[quote name='Pysia']Nic z tego ;) W nas siła a polega właśnie na tym że jest nas - blondasków - mniej i dlatego jestesmy wyjątkowi:eviltong:

Wiecie nie znacie się po prostu :lol:

Posted

Cimi napisał(a):

Wiecie nie znacie się po prostu :lol:

Znamy znamy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szatynów i brunetów pełno a Blondaski w cenie :multi: :multi: :multi:

Posted

Pysia napisał(a):
Znamy znamy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szatynów i brunetów pełno a Blondaski w cenie :multi: :multi: :multi:

No wlaśnie, jesteśmy górą i tak przegracie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Wkrótce damy Ci z Pysią znać o składkach członkowskich, tylko wcześniej musimy je ustalić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Ok. proszę mnie ulgowo potraktować:lol:

Posted

[quote name='Cimi']No wlaśnie, jesteśmy górą i tak przegracie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Niejedna wojna została wygrana choć ilość była po stronie przegranych ;)
[quote name='an3czka']Ok. proszę mnie ulgowo potraktować:lol:
Naradzimy się z Piotrkiem ;) Ale myślę ze nie musisz sie martwić - pasujesz do nas :lol:

Posted

Cimi napisał(a):
Trzeba było zostać tu, a nie sobie iść :roll: :p

Ale ja musiałem, Loco chciał na spacer :roll: ...

madzia18sosnowiec napisał(a):
haha Piotrze, ma sie ten refleks, co:cool3:

my też uciekamy:lol: dobranooooooooooooooooc :buzi:

Dobranoc Magdo :p ...

Ja też już uciekam, dobranoc Wszystkim ;) ...