Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Pyyysiu :mad: :angryy: :mad: ... No co ?????????[SIZE=2] Będziesz bił za prawdę ??:evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Cimi']Qrcze Piotrek jestem pod całkowitym wrażeniem :lol:. Nauczyłeś sie robić fotki gdy na dworze jest jasno :lol:. No, no buziaki dla Loca :calus: :multi: No ba, ucz się od mistrza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Za buziaki Loco dziękuje ;) ... [quote name='an3czka']A coś Ty myślał?!:lol: Ano nic, w Blondzie siła :lol: ... Ja Blondas, Ty z Pysią Blondynki :lol: ... W skrócie jesteśmy najlepsi :multi: :multi: :multi: ... [quote name='Pysia']No co ?????????[SIZE=2] Będziesz bił za prawdę ??:evil_lol: :evil_lol: :roll: :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cimi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):No ba, ucz się od mistrza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ja potrafię robić piękne zdjęcia i na dworze i w domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Ano nic, w Blondzie siła :lol: ... Ja Blondas, Ty z Pysią Blondynki :lol: ... W skrócie jesteśmy najlepsi :multi: :multi: :multi: ... O-o... Ale ja sztuczna blondynka:oops: :lol: Quote
Cimi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ano nic, w Blondzie siła :lol: ... Ja Blondas, Ty z Pysią Blondynki :lol: ... W skrócie jesteśmy najlepsi :multi: :multi: :multi: ... Chcielibyście :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Cimi']Ja potrafię robić piękne zdjęcia i na dworze i w domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko efektów mało :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='an3czka']O-o... Ale ja sztuczna blondynka:oops: :lol: Nie szkodzi, kolor się liczy :cool3: :lol: :lol: ... [quote name='Cimi']Chcielibyście :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Pffffffffffffffffffff :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Nie szkodzi, kolor się liczy :cool3: :lol: :lol: ... Ok!:multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='an3czka']O-o... Ale ja sztuczna blondynka:oops: :lol: Ale ile determinacji musiało byc w Tobie ;) Zrobiłaś tak wiele aby do naszego KLUBU BLONDASKÓW wstąpić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cimi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tylko efektów mało :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... A ja Ci już kiedyś mówiłam, że stwarzasz :evil_lol: :evil_lol: PiotrekJ napisał(a):Pffffffffffffffffffff :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... No tak szatyni i szatynki górą :evil_lol:. A zresztą za jakis czas będę miała czarno-czerowne :diabloti: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Pysia']Ale ile determinacji musiało byc w Tobie ;) Zrobiłaś tak wiele aby do naszego KLUBU BLONDASKÓW wstąpić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I to wszystko nieświadomie...:roll: :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='an3czka']I to wszystko nieświadomie...:roll: :lol: Wkrótce damy Ci z Pysią znać o składkach członkowskich, tylko wcześniej musimy je ustalić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Cimi']No tak szatyni i szatynki górą :evil_lol:. A zresztą za jakis czas będę miała czarno-czerowne :diabloti: :evil_lol: Agatko, Ty nie popełniaj największego błędu w życiu :shake: ... Ja Ci dobrze radzę - zostań blondynką :lol: ;) ... Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Cimi napisał(a): No tak szatyni i szatynki górą :evil_lol:. A zresztą za jakis czas będę miała czarno-czerowne :diabloti: :evil_lol: Nic z tego ;) W nas siła a polega właśnie na tym że jest nas - blondasków - mniej i dlatego jestesmy wyjątkowi:eviltong: Quote
Cimi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ']Agatko, Ty nie popełniaj największego błędu w życiu :shake: ... Ja Ci dobrze radzę - zostań blondynką :lol: ;) ... I będę wyglądać jak debil :lol:. Nie dziękuje, kiedyś miałam 3 pasemka blond i zniszczyły mi włosy :roll:. Dlategego stanowcze nie :evil_lol: [quote name='Pysia']Nic z tego ;) W nas siła a polega właśnie na tym że jest nas - blondasków - mniej i dlatego jestesmy wyjątkowi:eviltong: Wiecie nie znacie się po prostu :lol: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Cimi napisał(a): Wiecie nie znacie się po prostu :lol: Znamy znamy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szatynów i brunetów pełno a Blondaski w cenie :multi: :multi: :multi: Quote
Cimi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Pysia napisał(a):Znamy znamy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szatynów i brunetów pełno a Blondaski w cenie :multi: :multi: :multi: No wlaśnie, jesteśmy górą i tak przegracie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ']Wkrótce damy Ci z Pysią znać o składkach członkowskich, tylko wcześniej musimy je ustalić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ok. proszę mnie ulgowo potraktować:lol: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Cimi']No wlaśnie, jesteśmy górą i tak przegracie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niejedna wojna została wygrana choć ilość była po stronie przegranych ;) [quote name='an3czka']Ok. proszę mnie ulgowo potraktować:lol: Naradzimy się z Piotrkiem ;) Ale myślę ze nie musisz sie martwić - pasujesz do nas :lol: Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Pysia'] Naradzimy się z Piotrkiem ;) Ale myślę ze nie musisz sie martwić - pasujesz do nas :lol: Co za pocieszenie!:p Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 A gdzie Blondasek? Dobranoc wszystkim :) Wybywam ;) Będe jutro wieczorkiem bo wyjeżdżam ze Zmorkami w plener ;) Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Pysia']A gdzie Blondasek? Dobranoc wszystkim :) [quote name='an3czka']Dobranoc, do jutra!:sleep: No tak, ja wróciłem to One sobie poszły :roll: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 haha Piotrze, ma sie ten refleks, co:cool3: my też uciekamy:lol: dobranooooooooooooooooc :buzi: Quote
Cimi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):No tak, ja wróciłem to One sobie poszły :roll: ... Trzeba było zostać tu, a nie sobie iść :roll: :p Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Cimi napisał(a):Trzeba było zostać tu, a nie sobie iść :roll: :p Ale ja musiałem, Loco chciał na spacer :roll: ... madzia18sosnowiec napisał(a):haha Piotrze, ma sie ten refleks, co:cool3: my też uciekamy:lol: dobranooooooooooooooooc :buzi: Dobranoc Magdo :p ... Ja też już uciekam, dobranoc Wszystkim ;) ... Quote
Recommended Posts