e.v.a Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Magda-Amir napisał(a): jakis taki chudawy loco jest :lol: takie dluugie chude nozki ma :D hehe bo to Loco modelka;) no dobcie Piotrku wiem wiem patyczki nie sa dla mnie:sadCyber: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Magda-Amir']jakis taki chudawy loco jest :lol: takie dluugie chude nozki ma :D Tylko na zdjęciu Magdo te łapki na chude wyszły, w rzeczywistości są grubaśne ;) ... [quote name='Alicjarydzewska']:razz:o smakołyk /a potem s*****a :evil_lol:/ No właśnie :angryy: ... Ale to tylko pomarańczka była :lol: ... [quote name='evaxon']no dobcie Piotrku wiem wiem patyczki nie sa dla mnie:sadCyber: Widzę że Ci przykro :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ok, ten patyczek może być dla Ciebie, znaj Nasze dobre serce :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
Magda-Amir Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 evaxon napisał(a):hehe bo to Loco modelka;) aa no chyba ze tak :cool3: trzeba dbac o linie :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='evaxon']hehe bo to Loco modelka;) Model Ewo, nie modelka :mad: :mad: :mad: ... Quote
e.v.a Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 :evil_lol: achhh dziki Piotrusiu i Locusi za ten wspanialy patyczek:loveu: :evil_lol: [quote name='PiotrekJ']Model Ewo, nie modelka :mad: :mad: :mad: ... no niby tak:roll: ...aleee ale model jest zawsze dobrze zbudowany silny i wyrzezbiony a modelki takie chudziutkie dlugo nogie pieknosci :loveu: :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 evaxon napisał(a):no niby tak:roll: ...aleee ale model jest zawsze dobrze zbudowany silny i wyrzezbiony a modelki takie chudziutkie dlugo nogie pieknosci :loveu: :lol: Ostrzegam, miłość Loca i Tigry przez Twoje zachowanie staje się zagrożona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ostrzegam, miłość Loca i Tigry przez Twoje zachowanie staje się zagrożona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...:evil_lol::evil_lol:pańcia się naraża Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ']No co, fafel się trochę odchylił :lol: ... No to jeszcze ze dwie ;) ... Locusstartuje i laduje :evil_lol: Masz psa - samolot :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Pysia napisał(a):Locusstartuje i laduje :evil_lol: Masz psa - samolot :evil_lol: Tia, prawdziwy Jumbo Jet :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ostrzegam, miłość Loca i Tigry przez Twoje zachowanie staje się zagrożona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... o nie o nie to ja juz milcze :ekmm: ;) Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Zwariowac mozna z tymi gadulami :shake: Od wczoraj przegadaliscie 8 stron! :-o Loco, wybacz mi prosze spoznienie na Twoje przyjecie, ale za pozno sie dowiedzialam :oops: I przyjmij najlepsze zyczenia półurodzinowe :D Aha i: DZIEN DOBRY PIOTRZE :lol: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 O Matko...A ja taka zakręcona jestem ze nie złożyłam życzen:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Wybacz Blondasku. Poprawiam sie: STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM !!!!!!!!!!! Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='evaxon']o nie o nie to ja juz milcze :ekmm: ;) Najwyższa pora :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Teklunia']Loco, wybacz mi prosze spoznienie na Twoje przyjecie, ale za pozno sie dowiedzialam :oops: I przyjmij najlepsze zyczenia półurodzinowe :D Kasiu, ależ Ty się wcale nie spóźniłaś. Loco dziś ma półurodzinki ;) ... [quote name='Pysia']O Matko...A ja taka zakręcona jestem ze nie złożyłam życzen:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Wybacz Blondasku. Poprawiam sie: STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM !!!!!!!!!!! Dziękujemy, Tobie wyjątkowo wybaczamy :lol: ;) ... [quote name='PIKA']Latam, latam :sweetCyb: A jak, z dnia na dzień coraz wyżej :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 PiotrekJ napisał(a): Kasiu, ależ Ty się wcale nie spóźniłaś. Loco dziś ma półurodzinki ;) ... ano prosze, jakie mam wyczucie ;) to w takim razie jeszcze wypije za jego zdrowie... :lol: :chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup::chlup: Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Łaaaaaaaaaaaaaaaa Potwór jakiś...:lol: ...taki foty są naj-le-psze! Kupa śmiechu!:lol: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Kasiu, ależ Ty się wcale nie spóźniłaś. Loco dziś ma półurodzinki ;) ... Dziękujemy, Tobie wyjątkowo wybaczamy :lol: ;) ... [quote] Jakby ktoś się zastanawiał dlaczego to poprostu należymy do jednego klubu: Blondasków Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='an3czka']Łaaaaaaaaaaaaaaaa Potwór jakiś...:lol: ...taki foty są naj-le-psze! Kupa śmiechu!:lol: Ja też najbardziej lubię tego typu fotki, psiaki w ruchu z głupimi minami :lol: :lol: :lol: ... [quote name='Pysia'][quote name='PiotrekJ'] Kasiu, ależ Ty się wcale nie spóźniłaś. Loco dziś ma półurodzinki ;) ... Dziękujemy, Tobie wyjątkowo wybaczamy :lol: ;) ... Jakby ktoś się zastanawiał dlaczego to poprostu należymy do jednego klubu: Blondasków Tak jest Pysiu :multi: :multi: :multi: ... Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ja też najbardziej lubię tego typu fotki, psiaki w ruchu z głupimi minami :lol: :lol: :lol: ... Nie z głupimi lecz naturalnymi:lol: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='an3czka']Nie z głupimi lecz naturalnymi:lol: Naturalna mina Loca to totalny smutek ;) ... Już ktoś mi kiedyś powiedział, że napewno w domu psa bez przerwy biję i maltretuję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ']Naturalna mina Loca to totalny smutek ;) ... Już ktoś mi kiedyś powiedział, że napewno w domu psa bez przerwy biję i maltretuję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... NIE! To jest mina "totalny smutek" jest wymuszona przez daną sytuację (nuda w domu). Te, które robi na spacerach są naturalne!:lol: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Naturalna mina Loca to totalny smutek ;) ... Już ktoś mi kiedyś powiedział, że napewno w domu psa bez przerwy biję i maltretuję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A nie robisz tego ??:crazyeye: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='an3czka']NIE! To jest mina "totalny smutek" jest wymuszona przez daną sytuację (nuda w domu). Te, które robi na spacerach są naturalne!:lol: Ehhh, uparta Blondynka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Pysia']A nie robisz tego ??:crazyeye: Pyyysiu :mad: :angryy: :mad: ... Quote
Cimi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Qrcze Piotrek jestem pod całkowitym wrażeniem :lol:. Nauczyłeś sie robić fotki gdy na dworze jest jasno :lol:. No, no buziaki dla Loca :calus: :multi: Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ehhh, uparta Blondynka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A coś Ty myślał?!:lol: Quote
Recommended Posts