e.v.a Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 aaaaaaaaaaaaa moj kochany Locersik:loveu: :loveu: :loveu: taki juz duzy:multi: :tort: zdrowka i wogole :BIG: :drink1::cunao::new-bday::knajpa: :beerchug: :tree1: :laola::drink1::drinka::beerchug::drinking: dobranoc :) Quote
PIKA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Wszystkiegio najlepszego Loco :laola::new-bday::new-bday::new-bday::drink1::drink1: :drink1::cunao::cunao::cunao: A ciocia Pika kupi Ci taki oto sprzet bokserski :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Mniam, mniam, ale pycha... Szkoda, że Pan daje takie mniamuśności tylko wtedy, gdy chce mnie ufocić. Pstryka jak głupi i fleszem oślepia, ale co tam! Zniosę to w imię wyższych celów. "Zapłacił" odpowiednio, niech pstryka! Quote
an3czka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 A tak wogóle, to wszystkiego naj, naj, naj dla Locunia!! :BIG: :BIG: :BIG::BIG::BIG::BIG: :BIG: :bday: :bday: :bday: :bday: :laola: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 o widzę, że kolejna imprezka się święcia :BIG::BIG::BIG: :BIG: :laola: Syskiego Najlepsego Dla Locusia Kofanego Boksiusia :laola: :BIG::BIG::BIG: :BIG: Quote
KaRa_ Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 To wszystkiejo naj Locus!:BIG: :new-bday: Quote
Magda-Amir Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 jejuniu jaki on juz duuuzy jest :p a jaki pieeekny ! :loveu: i wycalowac go z okazji połrocza :lol: :buzi: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Dziękujemy Wszystkim za życzonka :multi: :lol: ;) ... [quote name='PIKA']A ciocia Pika kupi Ci taki oto sprzet bokserski :evil_lol: O jaaaaaa, ale ta ciocia jest kochana :multi: :multi: :cool3: ... To my czekamy z niecierpliwością :lol: ;) ... [quote name='Magda-Amir']jejuniu jaki on juz duuuzy jest :p a jaki pieeekny ! :loveu: i wycalowac go z okazji połrocza :lol: :buzi: Kogo ja widzę, Magda wróciła :multi: :multi: ;) ... Mamy nadzieję, że już na dobre a nie tylko na jeden dzień :mad: :evil_lol: ;) ... Quote
Magda-Amir Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Kogo ja widzę, Magda wróciła :multi: :multi: ;) ... Mamy nadzieję, że już na dobre a nie tylko na jeden dzień :mad: :evil_lol: ;) ... wrócila... ale na ile to sie okaze :roll: mi czasu brak ostatnio nawet na obrót wokól wlasnej osi :watpliwy: i prosze tutaj mnie z kijem nie witac :lmaa: :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Magda-Amir napisał(a):wrócila... ale na ile to sie okaze :roll: mi czasu brak ostatnio nawet na obrót wokól wlasnej osi :watpliwy: i prosze tutaj mnie z kijem nie witac :lmaa: :lol: Nawet mnie tu nie denerwuj, ja też czasu nie mam a jestem codziennie i fotki świeżutkie dorzucam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Magda-Amir Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 ale mi po pierwsze brak swiezutkich a po drugie jestem wieczorami codzienne w domu a jeszcze nauka do szkoly na nastepny dzien... wrrr Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Magda-Amir napisał(a):ale mi po pierwsze brak swiezutkich a po drugie jestem wieczorami codzienne w domu a jeszcze nauka do szkoly na nastepny dzien... wrrr Ojjj tam, wykręty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Pracuję po pół dnia, piszę pracę magisterską (wiosną obrona :roll:), a mam jeszcze czas na robienie fotek i DGM :lol: :lol: :lol: ... Quote
Magda-Amir Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 jakie wykrety ! :eviltong: ja sie ucze pol dnia a prosto po szkole na treningi do gliwic, a wieczorem w domu zakuwam :diabloti: a fotek nie moge narazie robic :roll: Quote
Pysia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Dzień dobry wszystkim. Witaj Blondasku. Przepraszam za zaniedbanie Locusia. Nadrabiam zaległosci.... Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Pysia']Dzień dobry wszystkim. Witaj Blondasku. Przepraszam za zaniedbanie Locusia. Nadrabiam zaległosci.... Witaj Blondyneczko :cool3: :lol: ... Zaniedbanie wybaczamy i wstawiamy foteczki z popołudniowego spacerku ;) ... Tropię i węszę :lol: ... Quote
agbar Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 oooo przegapiłam imprezkę.....:new-bday: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ'] czesc i czołem :evil_lol: a co to Piotrze, u was śnieg topnieje?bo u nas po kolana :roll: moze wam troche do wawy podrzucic :p Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']czesc i czołem :evil_lol: a co to Piotrze, u was śnieg topnieje?bo u nas po kolana :roll: moze wam troche do wawy podrzucic :p Witajcie Magdo i Agnieszko :lol: ... Śnieg nie topnieje, to co widać na zdjęciach to węzeł cieplny ;) ... Ciąg dalszy ... Mały Brykus :lol: ... Quote
e.v.a Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ'] haha Locersik jaka minka:D:lol: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='evaxon']haha Locersik jaka minka:D:lol: No co, fafel się trochę odchylił :lol: ... No to jeszcze ze dwie ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ'] haha Piotrze, co ty go za uszy za kare ciągniesz ze ma takie wielkie?:cool3: są rozkoszneeee:loveu: wymiaziaj ode mnie i gaja za uszkiem :loveu: Quote
e.v.a Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='PiotrekJ']No co, fafel się trochę odchylił :lol: ... No to jeszcze ze dwie ;) ... latajaco śnieżny Locersik:loveu: i znowu z patyczkiem do Ewulki pędzi :loveu: :lol: :evil_lol: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']haha Piotrze, co ty go za uszy za kare ciągniesz ze ma takie wielkie?:cool3: są rozkoszneeee:loveu: wymiaziaj ode mnie i gaja za uszkiem :loveu: Wszyscy się śmieją z Locersowych uchalków :mad: :angryy: :evil_lol: ... [quote name='evaxon']latajaco śnieżny Locersik:loveu: i znowu z patyczkiem do Ewulki pędzi :loveu: :lol: :evil_lol: :cool3: Ewo, już chyba ostatnio doszliśmy do wniosku że patyczki nie są dla Ciebie :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Na koniec dwie fotki ;) ... Pozujemy ;) ... Quote
Magda-Amir Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 jakis taki chudawy loco jest :lol: takie dluugie chude nozki ma :D Quote
Alicja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 :razz:o smakołyk /a potem s*****a :evil_lol:/ Locersiku , kolejnych półroczków , roczków i latków ;) :iloveyou::BIG::tort::BIG::BIG::BIG::laola::pepsi: Quote
Recommended Posts