PiotrekJ Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::roll: na takie przypadłości to dobrze jest miec w domci Smectę i Nifuroksazyt :razz: Dostał węgiel, stoperan i tabletki ziołowe ;) ... A co to jest Nifuroksazyt? Quote
Alicja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dostał węgiel, stoperan i tabletki ziołowe ;) ... A co to jest Nifuroksazyt?takie małe żółte tableteczki albo syropek , lek antyseptyczny na zatrucia pokarmowe głównie poch. bakteryjnego , świetny przy biegunkach , wymiotach . No i dobrze też mieć w lodówce Lakcit , i obowiazkowo głodówka :cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Alu, jesteś skarbnicą wiedzy farmaceutycznej :lol: ;) ... Chyba się zaopatrzę w leki, w końcu Loco bardzo lubi coś sobie na dworze pojeść :angryy: ... Quote
Alicja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Alu, jesteś skarbnicą wiedzy farmaceutycznej :lol: ;) ... Chyba się zaopatrzę w leki, w końcu Loco bardzo lubi coś sobie na dworze pojeść :angryy: ...;) w końcu miało się boxia który w biegu pety zbierał z ulicy a teraz się ma cielaka ASTmana :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 achhh ten Locersik żarłoczek:shake: moja Tigra dzis po jedzonku zaczela biegac szalec az wkoncu jedzonko na podłodze sie znalazlo:angryy: :shake: wytargaj Locusia za uszka od Ewulki:evil_lol: :cool3: Quote
agbar Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 dzień doberek Piotrku miły:) jak sie czujesz? dał ci zwierz w nocy spac czy mialeś dyzur?? przeszło mu mam nadzieje? Quote
Cimi Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Piotrek co to ma znaczyć, dlaczego Cię jeszcze nie ma :mad:, :cool3: ? No, no a tak po za tym to fotki Loca i zdjęcia rodzinne :cool3:. No i jak się czuje schorowany chłopczyk, :cool3: ? Quote
PIKA Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Alu, jesteś skarbnicą wiedzy farmaceutycznej :lol: ;) ... Chyba się zaopatrzę w leki, w końcu Loco bardzo lubi coś sobie na dworze pojeść :angryy: ... Nifuroksazyd tylko jest na recepte ;) ale wet Ci powinien przepisac Proponuję syropek bo psu latwiej podać a on jest slodki więc psy lubiom ;) A stoperan pies moze lykać? Bo ie każde ludzkie tabletki moze :roll: Quote
Alicja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Piotrek musisz też uważać bo podając niektóre leki nie wolno podawać węgla /wszystkie ziołowe zawierające taninę nie mogą być podawane z nim :shake:/ Quote
mrowka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Nie podobają się? :-( To więcej nie będzie ... :hmmmm: w ostatecznosci moga byc takie :roll: ale wolalabym............... rodzinne foteczki :cool1: :evil_lol: :evil_lol: A gdzie fotki?!:mad: Quote
PiotrekJ Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Dopiero z pracy wróciłem :roll: :shake: ... [quote name='Alicjarydzewska'];) w końcu miało się boxia który w biegu pety zbierał z ulicy a teraz się ma cielaka ASTmana :evil_lol: :roflt::roflt::roflt:To się uśmiałem :lol: ;) ... [quote name='dealer']przeszło mu mam nadzieje? [quote name='Cimi']No i jak się czuje schorowany chłopczyk, :cool3: ? Przeszło ... i chwała mu za to. To bieganie na spacery co pół godziny już mnie wykańczało :roll: ... [quote name='PIKA']A stoperan pies moze lykać? Bo ie każde ludzkie tabletki moze :roll: Przyznam szczerze, że nie wiem :roll: ... Tylko to miałem wtedy pod ręką :roll: ... [quote name='Alicjarydzewska']Piotrek musisz też uważać bo podając niektóre leki nie wolno podawać węgla /wszystkie ziołowe zawierające taninę nie mogą być podawane z nim :shake:/ Mowiłem, że jesteś skarbnicą wiedzy ;) ... Aż sprawdziłem co Loco dostał, wszystko jest ok :multi: ;) ... [quote name='mrowka']:hmmmm: w ostatecznosci moga byc takie :roll: ale wolalabym............... rodzinne foteczki A gdzie fotki?!:mad: Widzisz Mróweczko, Ty znowu marudzisz :shake: ... Ale ja się nie dam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... W związku z tym, iż bardzo późno wróciłem z pracy to dzisiejsze fotki zostały zrobione na szybko, przed chwilką ;) ... Spacerkowych nie będzie ... Quote
Alicja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Cudo , normalnie cudeńko:loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Cudo , normalnie cudeńko:loveu: Tylko jak śpi i jedzonko wcina :evil_lol: ... To jeszcze ze dwie ;) Quote
e.v.a Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='PiotrekJ'] moj pycholek malusi:loveu: Piotruś... a gdzie fotki rodzinnee:roll: i czemu Tigruni nie odwiedzasz ja tam foteczki wstawiam zeby Loco mogl popatrzec na ukochana a ty..... och ty niedobry ty :placz: :eviltong: pozdrowionka Quote
PiotrekJ Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 evaxon napisał(a):Piotruś... a gdzie fotki rodzinnee:roll: Bardzo Cię proszę, nie zaczynaj :mad: :angryy: :mad: ... evaxon napisał(a):i czemu Tigruni nie odwiedzasz ja tam foteczki wstawiam zeby Loco mogl popatrzec na ukochana a ty..... och ty niedobry ty :placz: :eviltong: pozdrowionka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jak to nie odwiedzam? Już byłem :lol: ... Quote
e.v.a Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 no wiem wiem ze byles :eviltong: ale jak to pisalam to jeszczenie wiedzialam ze byles:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 evaxon napisał(a):no wiem wiem ze byles :eviltong: ale jak to pisalam to jeszczenie wiedzialam ze byles:evil_lol: Bo to się trzeba droga Ewo najpierw dobrze zorientować :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;) w końcu miało się boxia który w biegu pety zbierał z ulicy a teraz się ma cielaka ASTmana :evil_lol: hahahaha dobreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :grin::grin::grin: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 aha no i my jeszcze z gajeczkiem DOBRANOC mowimy :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']aha no i my jeszcze z gajeczkiem DOBRANOC mowimy :lol: Dobranoc Magdaleno, my też się zaraz kładziemy ;) ... Ciekawe co lub kto nam się przyśni? :cool3: :lol: ;) Loco na dobranoc, aczkolwiek nie senny ;) Quote
e.v.a Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dobranoc Magdaleno, my też się zaraz kładziemy ;) ... Ciekawe co lub kto nam się przyśni? :cool3: :lol: ;) ja wiem co :multi: ja wiem co :multi: a raczej kto :eviltong: Locusiowi Tigra ktora przynosi mu w pyszczku wieeeelka kosc:loveu: Loco na dobranoc, aczkolwiek nie senny ;) mniam mniam mniam Quote
PiotrekJ Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Doooobranoc Wszystkim :lol: ... A tak swoją drogą to Loco kończy dziś 6 miesięcy :cool3: ... Życzenia i prezenty mile widziane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='PiotrekJ']Doooobranoc Wszystkim :lol: ... A tak swoją drogą to Loco kończy dziś 6 miesięcy :cool3: ... Życzenia i prezenty mile widziane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... LOCO wszystkiego najlepszego od najfajniejszej ciotuni madzi i jej psinki :cool3: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :new-bday: :new-bday: :knajpa: :knajpa: i zdróweczko na dobranoc :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Recommended Posts