Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:roll: na takie przypadłości to dobrze jest miec w domci Smectę i Nifuroksazyt :razz:

Dostał węgiel, stoperan i tabletki ziołowe ;) ... A co to jest Nifuroksazyt?

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Dostał węgiel, stoperan i tabletki ziołowe ;) ... A co to jest Nifuroksazyt?
takie małe żółte tableteczki albo syropek , lek antyseptyczny na zatrucia pokarmowe głównie poch. bakteryjnego , świetny przy biegunkach , wymiotach . No i dobrze też mieć w lodówce Lakcit , i obowiazkowo głodówka :cool3:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Alu, jesteś skarbnicą wiedzy farmaceutycznej :lol: ;) ...

Chyba się zaopatrzę w leki, w końcu Loco bardzo lubi coś sobie na dworze pojeść :angryy: ...
;) w końcu miało się boxia który w biegu pety zbierał z ulicy a teraz się ma cielaka ASTmana :evil_lol:

Posted

achhh ten Locersik żarłoczek:shake:
moja Tigra dzis po jedzonku zaczela biegac szalec az wkoncu jedzonko na podłodze sie znalazlo:angryy: :shake:
wytargaj Locusia za uszka od Ewulki:evil_lol: :cool3:

Posted

Piotrek co to ma znaczyć, dlaczego Cię jeszcze nie ma :mad:, :cool3: ? No, no a tak po za tym to fotki Loca i zdjęcia rodzinne :cool3:. No i jak się czuje schorowany chłopczyk, :cool3: ?

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Alu, jesteś skarbnicą wiedzy farmaceutycznej :lol: ;) ...

Chyba się zaopatrzę w leki, w końcu Loco bardzo lubi coś sobie na dworze pojeść :angryy: ...

Nifuroksazyd tylko jest na recepte ;) ale wet Ci powinien przepisac

Proponuję syropek bo psu latwiej podać a on jest slodki więc psy lubiom ;)
A stoperan pies moze lykać? Bo ie każde ludzkie tabletki moze :roll:

Posted

Nie podobają się? :-( To więcej nie będzie ...

:hmmmm: w ostatecznosci moga byc takie :roll: ale wolalabym............... rodzinne foteczki :cool1: :evil_lol: :evil_lol:

A gdzie fotki?!:mad:

Posted

Dopiero z pracy wróciłem :roll: :shake: ...

[quote name='Alicjarydzewska'];) w końcu miało się boxia który w biegu pety zbierał z ulicy a teraz się ma cielaka ASTmana :evil_lol:
:roflt::roflt::roflt:To się uśmiałem :lol: ;) ...

[quote name='dealer']przeszło mu mam nadzieje? [quote name='Cimi']No i jak się czuje schorowany chłopczyk, :cool3: ?
Przeszło ... i chwała mu za to. To bieganie na spacery co pół godziny już mnie wykańczało :roll: ...

[quote name='PIKA']A stoperan pies moze lykać? Bo ie każde ludzkie tabletki moze :roll:
Przyznam szczerze, że nie wiem :roll: ... Tylko to miałem wtedy pod ręką :roll: ...

[quote name='Alicjarydzewska']Piotrek musisz też uważać bo podając niektóre leki nie wolno podawać węgla /wszystkie ziołowe zawierające taninę nie mogą być podawane z nim :shake:/
Mowiłem, że jesteś skarbnicą wiedzy ;) ... Aż sprawdziłem co Loco dostał, wszystko jest ok :multi: ;) ...

[quote name='mrowka']:hmmmm: w ostatecznosci moga byc takie :roll: ale wolalabym............... rodzinne foteczki

A gdzie fotki?!:mad:
Widzisz Mróweczko, Ty znowu marudzisz :shake: ... Ale ja się nie dam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

W związku z tym, iż bardzo późno wróciłem z pracy to dzisiejsze fotki zostały zrobione na szybko, przed chwilką ;) ... Spacerkowych nie będzie ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Cudo , normalnie cudeńko:loveu:

Tylko jak śpi i jedzonko wcina :evil_lol: ...

To jeszcze ze dwie ;)

Posted

[quote name='PiotrekJ']

moj pycholek malusi:loveu:
Piotruś... a gdzie fotki rodzinnee:roll:
i czemu Tigruni nie odwiedzasz ja tam foteczki wstawiam zeby Loco mogl popatrzec na ukochana a ty..... och ty niedobry ty :placz: :eviltong:
pozdrowionka

Posted

evaxon napisał(a):
Piotruś... a gdzie fotki rodzinnee:roll:

Bardzo Cię proszę, nie zaczynaj :mad: :angryy: :mad: ...

evaxon napisał(a):
i czemu Tigruni nie odwiedzasz ja tam foteczki wstawiam zeby Loco mogl popatrzec na ukochana a ty..... och ty niedobry ty :placz: :eviltong:
pozdrowionka

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jak to nie odwiedzam? Już byłem :lol: ...

Posted

evaxon napisał(a):
no wiem wiem ze byles :eviltong: ale jak to pisalam to jeszczenie wiedzialam ze byles:evil_lol:

Bo to się trzeba droga Ewo najpierw dobrze zorientować :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']aha no i my jeszcze z gajeczkiem DOBRANOC mowimy :lol:

Dobranoc Magdaleno, my też się zaraz kładziemy ;) ... Ciekawe co lub kto nam się przyśni? :cool3: :lol: ;)

Loco na dobranoc, aczkolwiek nie senny ;)

Posted

[quote name='PiotrekJ']Dobranoc Magdaleno, my też się zaraz kładziemy ;) ... Ciekawe co lub kto nam się przyśni? :cool3: :lol: ;)
ja wiem co :multi: ja wiem co :multi: a raczej kto :eviltong: Locusiowi Tigra ktora przynosi mu w pyszczku wieeeelka kosc:loveu:

Loco na dobranoc, aczkolwiek nie senny ;)

mniam mniam mniam

Posted

[quote name='PiotrekJ']Doooobranoc Wszystkim :lol: ...

A tak swoją drogą to Loco kończy dziś 6 miesięcy :cool3: ... Życzenia i prezenty mile widziane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

LOCO wszystkiego najlepszego od najfajniejszej ciotuni madzi i jej psinki :cool3:

:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:
:cunao: :cunao:

:laola: :laola:
:new-bday: :new-bday:
:knajpa: :knajpa:

i zdróweczko na dobranoc :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: