PiotrekJ Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Patka napisał(a):uff dziękujemy i prosimy o nowe fotki cudownego chłopaczka :D Znaczy się moje? :lol: Quote
Patka Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 no jak tak twierdzisz to tak szczerze powinieneś też sie pokazać :D Quote
Cimi Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Jak czerwone szelki mogą być super, sexy itp.? :roll: Co czerwone to zboczone :lol:. Cimi, jak to sie mówi "Głodnemu chleb na myśli" :lol: ... A być może :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Patka napisał(a):no jak tak twierdzisz to tak szczerze powinieneś też sie pokazać :D No dobra, to się pokażę :wink: ... Quote
Cimi Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 PiotrekJ napisał(a):No dobra, to się pokażę :wink: ... No, no no Piotrek :lol: ;) Quote
PiotrekJ Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):No dobra, to się pokażę :wink: ... No, no no Piotrek :lol: ;) Mi też podoba się ten widok ... na jezioro :lol: ... Quote
Cimi Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):No dobra, to się pokażę :wink: ... No, no no Piotrek :lol: ;) Mi też podoba się ten widok ... na jezioro :lol: ... I te kolory nieba :D :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):No dobra, to się pokażę :wink: ... No, no no Piotrek :lol: ;) Mi też podoba się ten widok ... na jezioro :lol: ... I te kolory nieba :D :lol: Romantyczka się znalazła :P ... Quote
Cimi Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):No dobra, to się pokażę :wink: ... No, no no Piotrek :lol: ;) Mi też podoba się ten widok ... na jezioro :lol: ... I te kolory nieba :D :lol: Romantyczka się znalazła :P ... Czasem, czasem :lol:. Ale lubię popatrzeć na fajne zachody słońca, a przeważnie znikają gdzieś za blokami :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Żeby nie było, że zdjęć Loca nie dodaję ... kilka z ostatniej chwili :wink: ... Się obudziłem :wink: Grzeczny jestem i wcale na zdjęciach się nie ruszam :wink: Czas się przeciągnąć :) Znów te zdjęcia :evil: Quote
Cimi Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 PiotrekJ napisał(a):Żeby nie było, że zdjęć Loca nie dodaję ... kilka z ostatniej chwili :wink: ... Się obudziłem :wink: A czyżby sam się obudził ;)? Czyżby Pańcio stweirdził, że jest już koniec spania :lol:? Quote
PiotrekJ Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Żeby nie było, że zdjęć Loca nie dodaję ... kilka z ostatniej chwili :wink: ... Się obudziłem :wink: A czyżby sam się obudził ;)? Czyżby Pańcio stweirdził, że jest już koniec spania :lol:? No cóż :roll: ... Na spacerek mieliśmy iść, ale na dworze pada i zimno :roll: ... Pies doszedł do wniosku, że nigdzie nie wychodzi :wink: ... Teraz dostał jeśc i ... znów poszedł spać :roll: ... Quote
Cimi Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Żeby nie było, że zdjęć Loca nie dodaję ... kilka z ostatniej chwili :wink: ... Się obudziłem :wink: A czyżby sam się obudził ;)? Czyżby Pańcio stweirdził, że jest już koniec spania :lol:? No cóż :roll: ... Na spacerek mieliśmy iść, ale na dworze pada i zimno :roll: ... Pies doszedł do wniosku, że nigdzie nie wychodzi :wink: ... Teraz dostał jeśc i ... znów poszedł spać :roll: ... A mojej Fionie jakoś nie przeszkadza deszcz. Tylko ja nie przepadam zwłaszcza jak w jednej ręce mam smycz, a w drugiej parasol. A później Fiona to brudas i trza myć :evil: :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Żeby nie było, że zdjęć Loca nie dodaję ... kilka z ostatniej chwili :wink: ... Się obudziłem :wink: A czyżby sam się obudził ;)? Czyżby Pańcio stweirdził, że jest już koniec spania :lol:? No cóż :roll: ... Na spacerek mieliśmy iść, ale na dworze pada i zimno :roll: ... Pies doszedł do wniosku, że nigdzie nie wychodzi :wink: ... Teraz dostał jeśc i ... znów poszedł spać :roll: ... A mojej Fionie jakoś nie przeszkadza deszcz. Tylko ja nie przepadam zwłaszcza jak w jednej ręce mam smycz, a w drugiej parasol. A później Fiona to brudas i trza myć :evil: :lol: Loco bez smyczy sobie śmiga :lol: ... Wystarczy zawołać i pies już przy nodze :lol: ... Quote
Cimi Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 No widzisz macie się dobrze, by mieszkamy przy jednej z najruchliwszych ulic w mieście :-?. Ale wieczorkiem sobie ją puszczam :lol:. Quote
PiotrekJ Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Cimi napisał(a):No widzisz macie się dobrze, by mieszkamy przy jednej z najruchliwszych ulic w mieście :-?. My też, oddzielają Nas tylko ekrany dźwiękochłonne :roll: ... Quote
Bodziulka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 :lol: padam i powstać nie mogę :silly: Jęzorek!!!!!!!!!!!!!! :D Quote
PiotrekJ Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Bodziulka napisał(a)::lol: padam i powstać nie mogę :silly: Jęzorek!!!!!!!!!!!!!! :D Ty to masz manię z tymi jęzorkami :lol: ... Dziś Loco ma karę i zdjęć nie będzie :evil: ... Wracam sobie z pracy i co widzę - psiut otworzył sobie szafkę, wyciągnął pełen worek ze śmieciami i poroznosił po całym domu :evil: ... A teraz leży i się nie rusza, wie że źle zrobił :-? ... Quote
Patka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Przesliczny boksiowy jęzorek ... a poza tym pasujecie do siebie z pręguskiem :wink: :D Quote
Cimi Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 PiotrekJ napisał(a):Dziś Loco ma karę i zdjęć nie będzie :evil: ... Nie dobry Pan, oj nie dobry :evil: :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Patka napisał(a):a poza tym pasujecie do siebie z pręguskiem :wink: :D Ja wiem :biggrina: ... Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Dziś Loco ma karę i zdjęć nie będzie :evil: ... Nie dobry Pan, oj nie dobry :evil: :lol: To głupi pies śmieciarz jest niedobry :evil: ... Ile ja się musiałem nasprzątać :roll: :-? ... Quote
dbsst Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 :o qrcze ile nadrabiania :evil: nio nio Loco to kawal bambra :D :lol: moja o kruszyna to ja sie na temat wagi nie wypowiadam 8) :lol: Quote
Recommended Posts