PiotrekJ Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='an3czka']Biedaczysko:roll: Wymasuj brzuszek i węgielek podaj:lol: Węgielek podany, do tego jeszcze kilka innych specyfików o których nawet nie wiedziałem że istnieją :lol: ;) ... [quote name='evaxon']biedny Locersik :-( buziak w nosek od Tigry ;) Cmok przekazany ;) ... [quote name='Alicjarydzewska']:mad:oj Piotrusiu , dlaczego nie pilnujesz Locastego , żeby ścierwa nie podjadał na podwórku :shake: Fajną masz robotę :p Upilnuj szalonego psa, tu podbiegnie, tam coś złapie ... i kłopoty gotowe:roll: ... [quote name='Cimi']I co jedziesz na zlot :lol!: ? Jeśli dostanę urlop to tak ;) ... To jeszcze dwie smutniaste fotasy Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ojoj :-( Bidny Locus :shake: Jak Pan psa pilnowal, ze pies się nażarl swiństwa siakiegoś? :mad: Quote
PiotrekJ Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='PIKA']Ojoj :-( Bidny Locus :shake: Tia, zawsze tylko pies biedny :roll: ... A ja to nie? Kto musiał po nim sprzątać? :roll: Loco dochodzi już do siebie, wyszedł na spacerek, zrobiliśmy cztery fotki i ... baterie w aparacie padły :angryy: ... Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 :evil_lol: uszy Locersa tańczą taniec Hula ;) Quote
Cimi Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tia, zawsze tylko pies biedny :roll: ... A ja to nie? Kto musiał po nim sprzątać? :roll: Mój brat zawsze wtedy mówi, że się brzydzi :roll: :lol: Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tia, zawsze tylko pies biedny :roll: ... A ja to nie? Kto musiał po nim sprzątać? :roll: ale jaki pies nieszczęsliwy, ze nabrudzil :shake: Quote
PiotrekJ Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='PIKA']ale jaki pies nieszczęsliwy, ze nabrudzil :shake: Mój pies jest INNY :roll: ... On się sfajdoli na środku pokoju, popatrzy, powącha i ... cieszy się jak głupi :shake: ... Ostatnia dzisiejsza fotka - 7 letni Baster, wierny obrońca Loca ;) Quote
agbar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 oj uściskaj Locusia:) i siebie tez bidulku:) Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='PiotrekJ']Mój pies jest INNY :roll: ... On się sfajdoli na środku pokoju, popatrzy, powącha i ... cieszy się jak głupi :shake: ... cieszy się bo mu ulzyło :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 ach ten bokserkowy pycholek :loveu: Prosze wysciskac wymiziac i wycalowac Lockusia :cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 dealer napisał(a):oj uściskaj Locusia:) i siebie tez bidulku:) Sam siebie? Nie potrafię :shake: ... PIKA napisał(a):cieszy się bo mu ulzyło :lol: :lol: Za to mi się gorzej robi :mad: :angryy: ... Quote
agbar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Sam siebie? Nie potrafię wiara czyni cuda Piotrusiu:loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 dealer napisał(a):wiara czyni cuda Piotrusiu:loveu: Zaczynam wątpić w cuda :evil_lol: ... A teraz powolutku mówię Wam już dobranoc, mój zasraniec chce znów na spacer ;) ... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='PiotrekJ'] haha utytłaj niedobremu Piotrusiowi kołderke tym co zjadłes, utytłaj, bo zdjec rodzinnych wrzucic nie chce :lol: Quote
e.v.a Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='PiotrekJ'] hehe Piotrku ale ty ostatnio zdiecia wklejasz:lol: Quote
mrowka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='evaxon']hehe Piotrku ale ty ostatnio zdiecia wklejasz:lol: No :shake: Cos zrobil mpojemu wnuczkowi macho Locersikowi jak Was w galerii nie bylo??!! :mad: :placz: ' Pycholek kochaniutki jak zwykle :loveu: i ta wargulka :iloveyou: :cool3: :loveu: Quote
Basia&Safi Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 oooooooo latajace uszka i fafelki hehe :) ja mysle ze lokus slicznie by wygladal z czerwona kokarda :):):) Quote
PiotrekJ Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):haha utytłaj niedobremu Piotrusiowi kołderke tym co zjadłes, utytłaj, bo zdjec rodzinnych wrzucic nie chce :lol: Magdaleno, jak tak możesz? :roll: :shake: mrowka napisał(a):No :shake: Nie podobają się? :-( To więcej nie będzie ... basiulka22tychy napisał(a):ja mysle ze lokus slicznie by wygladal z czerwona kokarda :):):) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Prosze mi tu nie obrażać mojego psa groźnego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
teqquila Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 hehe widze ze Loko nie oddal kocyka !!! a te uszka super latajace :) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Magdaleno, jak tak możesz? :roll: :shake: ZDJĘCIAAAAA :mad: ps.z tą kokardką to ciekawie by Loco wyglądał :cool1: Quote
e.v.a Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 PiotrekJ napisał(a): Nie podobają się? :-( To więcej nie będzie ... podobaja:loveu: i ma ich byc coraz wiecej:cool3: bojak nie to ...:mad: Quote
PiotrekJ Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 teqquila napisał(a):hehe widze ze Loko nie oddal kocyka !!! a te uszka super latajace :) Witaj teqqilko, dawno Cię u Nas nie było :roll: ;) ... madzia18sosnowiec napisał(a):ZDJĘCIAAAAA :mad: evaxon napisał(a):podobaja:loveu: i ma ich byc coraz wiecej:cool3: bojak nie to ...:mad: Nie będzie zdjęć :shake: ... Zażalenia składajcie do Mrówki - tylko marudzić potrafi :mad: :angryy: ... I wszystko się jej nie podoba :-( :shake: ... Quote
Alicja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 I jak dziś mały sasraniec :roll::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']I jak dziś mały sasraniec :roll::evil_lol: Bryka, szaleje, w skrócie wrócił do formy ;) ... Dzięki Alu za zainteresowanie ;) ... Innym to nie przyszło do głowy zapytać się jak się Loco czuje tylko zdjęć wymagają :mad: :angryy: :mad: ... Quote
Alicja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Bryka, szaleje, w skrócie wrócił do formy ;) ... Dzięki Alu za zainteresowanie ;) ... Innym to nie przyszło do głowy zapytać się jak się Loco czuje tylko zdjęć wymagają :mad: :angryy: :mad: ...:roll: na takie przypadłości to dobrze jest miec w domci Smectę i Nifuroksazyt :razz: Quote
Recommended Posts