Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

O matko! Co sie stalo z moim wnuczkiem macho Locerskiem?? :-o Cos Ty mu Piotrze zrobil...bidulek moj kochany :shake: :evil_lol:

:hmmmm: ekhmm a gdzie TA fotka?? :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Dobra MARUDY, byliśmy z Locersem na spacerze i mamy foteczki, byle jakie ale są ;) ...

A foty rodzinnej nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Loco w ruchu ;)

Heloł!
Powiem krótko

Obcy są wśród nas:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']:eek2:matko co to za stwór? :scared:

Piko, jak tak możesz? Locersika małego nie poznajesz? :roll: :shake:
Ja w pierwszej chwili jak fotę zobaczyłem to też go nie poznałem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

[quote name='Cimi']Qrcze, widzę , że Piotrek nauczył się robić zdjęcia i to wreszcie takie fajne spacerowe :lol!: :lol!: :evil_lol: :evil_lol:

Tia, ale tylko jak ciemno jest na dworze :evil_lol: ... Wtedy zdjęcia wychodzą ładne, nierozmazane ;) ...

[quote name='Patka']Dobra juz nie marudze (jak TY w mojej galerii ;) ) fotka z uchem wszystko mi zrekompensowała :evil_lol: :lol:

Nawet nie wiesz jak się cieszę :multi: :lol: ... Niektórzy powinni brać z Ciebie przykład :mad: :evil_lol: :evil_lol: ...

[quote name='mrowka']:hmmmm: ekhmm a gdzie TA fotka?? :mad: :evil_lol:

Nie ma :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ'] Piko, jak tak możesz? Locersika małego nie poznajesz? :roll: :shake:

:shake:

[quote name='PiotrekJ'] Nie ma :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ...

:mad: :mad: Obiecaleś :mad::mad:

Posted

PIKA napisał(a):
:shake:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Straszne to jest :shake: ...

PIKA napisał(a):
:mad: :mad: Obiecaleś :mad::mad:

Się uparłyście na mnie czy co? :roll: :shake:
Obiecałem że będzie, a więc musicie poczekać ;) ...

Posted

Teklunia napisał(a):
Dzien dobry :)
A Ty nie w pracy Piotrze?

Dzień dobry Kasiu ;)

Ja tak na chwilę do domku wpadłem obiadek zjeść i z psiutem na szybki spacerek wyskoczyć ;) ... Zaraz znów muszę wracać :roll: :-( ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Dzień dobry Kasiu ;)

Ja tak na chwilę do domku wpadłem obiadek zjeść i z psiutem na szybki spacerek wyskoczyć ;) ... Zaraz znów muszę wracać :roll: :-( ...

oj to gdzie Ty Piotrez pracujesz?Jakbym ja sobie na obiadek wyszła z pracy to zabiliby mnie :lol: a potem naturlich wyrzucili :eviltong:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
oj to gdzie Ty Piotrez pracujesz?Jakbym ja sobie na obiadek wyszła z pracy to zabiliby mnie :lol: a potem naturlich wyrzucili :eviltong:

U mnie dokładnie tak samo...Ja to nawet urlopu wziąźć nie mogę bo się ponoć świat zawali...:placz:

Posted

Magdo, Pysiu Wy to macie przepitolone :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ja jak sobie jeżdżę po Warszawie to zawsze czas znajdę żeby do domku na obiadek wpaść ;) ...

A teraz Loco cierpiący smutas :roll: ... Najadł się czegoś na dworze i kłopoty żołądkowe się zaczęły :roll: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Magdo, Pysiu Wy to macie przepitolone :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ja jak sobie jeżdżę po Warszawie to zawsze czas znajdę żeby do domku na obiadek wpaść ;) ...

A teraz Loco cierpiący smutas :roll: ... Najadł się czegoś na dworze i kłopoty żołądkowe się zaczęły :roll: ...

Biedaczysko:roll: Wymasuj brzuszek i węgielek podaj:lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']

biedny Locersik :-( buziak w nosek od Tigry ;)