Cimi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Piotrze chyba nie masz innego wyjścia, jak wkleić rodzinne zdjęcie :lol: :evil_lol: :evil_lol: . Dawaj, dawaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='mrowka'] :evil_lol: o tak !! chcemy, chcemy :cool3: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 ahaahaha a nie mówiłaaaam :eviltong: teraz Piotr udaje że go nie maaaa :eviltong: :evil_lol: Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Piotrze Ty nawet tak ni probuj robic :mad: :mad: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Witam Wszystkich ;) Się uparłyście na mnie czy co? :roll: Jak będę miał wspólne fotki to wstawię ;) ... Dopiero wróciłem z pracy, a muszę jeszcze raz jechać. Mnóstwo zaległości mi się nazbierało przez tą nieobecność :roll: ... Fotki wstawię dopiero wieczorem, teraz nawet żadnych nie mam ... Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):Witam Wszystkich ;) Się uparłyście na mnie czy co? :roll: Jak będę miał wspólne fotki to wstawię ;) ... Dopiero wróciłem z pracy, a muszę jeszcze raz jechać. Mnóstwo zaległości mi się nazbierało przez tą nieobecność :roll: ... Fotki wstawię dopiero wieczorem, teraz nawet żadnych nie mam ... Rozumiem ze wieczorem wstawisz fotki rodzinne? :cool3: :cool3: Ahh dziekujemy :Cool!: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 mrowka napisał(a):Rozumiem ze wieczorem wstawisz fotki rodzinne? :cool3: :cool3: Ahh dziekujemy :Cool!: :evil_lol: :evil_lol: I rozmawiaj z kobietą - nie powiedziałem że rodzinne wstawię tylko że coś tam wstawię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):I rozmawiaj z kobietą - nie powiedziałem że rodzinne wstawię tylko że coś tam wstawię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :watpliwy: o Ty!! Fotki rodzinne maja byc:motz: i juz nie kombinuj mi tutej.. :shake: Quote
e.v.a Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 hahaa no prosze prosze fotek rodzinnych nie chce wlepic to rapem zacznie dawac nam Locusia :evil_lol: :cool3: Quote
PIKA Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 PiotrekJ napisał(a): Się uparłyście na mnie czy co? :roll: Noooooo :razz: Quote
dbsst Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='an3czka']Witam w Waszej galerii. Nie wiem co powiedzieć, żeby zabrzmiało oryginalnie... hhhhhhmmmmmmmmmm yyyyy uuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaa ooooooooo:roll: :roll: :roll: Jest bombowy!! Odkąd odwiedzam boksiowe galerie diametralnie zmienilam zdanie o tej rasie! Buziaki-czochraki dla psiska!:loveu: :multi: juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi kolejna NAWROCONA :evil_lol: :cool3: :evil_lol: Piotrek fota ja ŻYJE i ZAGLADAM :mad: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Dobra MARUDY, byliśmy z Locersem na spacerze i mamy foteczki, byle jakie ale są ;) ... A foty rodzinnej nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Loco w ruchu ;) Quote
Patka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Śliczne ale ... kogoś na nich brakuje :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 co ty mu zrobiłeś z nóżkami :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='PiotrekJ'] o rany :-o diabel wcielony :nerwy::nerwy::nerwy: Quote
PiotrekJ Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='Patka']Śliczne ale ... kogoś na nich brakuje :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']co ty mu zrobiłeś z nóżkami :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozciągnąłem :evil_lol: ... A tak na poważnie to on straaasznie długie ma te łapiska :lol: ... [quote name='Teklunia']o rany :-o diabel wcielony :nerwy::nerwy::nerwy: Mój Locersik? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No co Ty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ciąg dalszy ... Tropię i obserwuję :lol: Quote
Patka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ty paskudy myslisz ze duża iloscią pięknego Lokiego sie wyłgasz... co to, to nie!! :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='Patka']Ty paskudy myslisz ze duża iloscią pięknego Lokiego sie wyłgasz... co to, to nie!! :diabloti: Patko, chociaż Ty mogłabyś nie być marudą :roll: ;) ... Ostatnie fotki ... Patyk gryzę ;) Quote
Pysia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dumbo 3 :lol: Nie ;) To Piotrek przeczytał instrukcje obsługi aparatu :evil_lol: Quote
Cimi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Qrcze, widzę , że Piotrek nauczył się robić zdjęcia i to wreszcie takie fajne spacerowe :lol!: :lol!: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts