PiotrekJ Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Pysia napisał(a):Miejmy nadzieję ze nie po swoim panu to ma.... Blondyneczko, stajesz się złośliwa :angryy: :mad: ;) ... Cimi napisał(a):A kto by pomyślał inaczej :evil_lol: :evil_lol: ? No właśnie, kto? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: KaRa_TC napisał(a):Połowa jego zdjęć jest jak śpi:loveu: :loveu: A to ma akurat po swoim Panu, szczególnie zimą :roll: ... KaRa_TC napisał(a): Co takiego zobaczył Loco? On do zdjęcia pozował :lol: ... Quote
Pysia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Blondyneczko, stajesz się złośliwa :angryy: :mad: ;-) ... Wydaje Ci się :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 łiiiii Pietrek nadrabia strady i daje Locuśia:loveu: :multi: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Pysia napisał(a):Wydaje Ci się :evil_lol: Nic a nic :shake: ;) ... evaxon napisał(a):łiiiii Pietrek nadrabia strady i daje Locuśia:loveu: :multi: dealer napisał(a):niech nadrabia bo ma co:) Ale to tylko dziś wyjątkowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ale to tylko dziś wyjątkowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... łeeee wiedzialam ze to zbyt piekne było .......:roll: :shake: :mad: Quote
Cimi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Piotrek, a jedziesz na zlot dogomaniaków, :cool3: ? Bo ja może z Fionką pojadę :loveu: Quote
Patka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Drogi Piotrze a ja czuję niedosyt zdjęć Was razem :) Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Cimi napisał(a):Piotrek, a jedziesz na zlot dogomaniaków, :cool3: ? Bo ja może z Fionką pojadę :loveu: Kiedy? Co? Gdzie? Jak? Czemu ja nic nie wiem? :roll: :shake: Patka napisał(a):Drogi Piotrze a ja czuję niedosyt zdjęć Was razem :) Droga Patrycjo, Nam nie ma kto fotek robić :shake: ... Moja druga połowa niezbyt chętna do wspólnych spacerów z Locersem odkąd kilka razy na ziemi leżała :evil_lol: ... Quote
Agga Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PIOTR TU ZAJRZYJ : IV ZLOT DOGOMANIAKÓW MORSKO 2006 Quote
Cimi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Kiedy? Co? Gdzie? Jak? Czemu ja nic nie wiem? :roll: :shake: W wakacje ;). Więcej w dziale Spotkania ;). Może byś poznał Fionkę :loveu: PiotrekJ napisał(a):Droga Patrycjo, Nam nie ma kto fotek robić :shake: ... Moja druga połowa niezbyt chętna do wspólnych spacerów z Locersem odkąd kilka razy na ziemi leżała :evil_lol: ... A opcji samowyzwalacza nie macie ;) ? Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Witam w Waszej galerii. Nie wiem co powiedzieć, żeby zabrzmiało oryginalnie... hhhhhhmmmmmmmmmm yyyyy uuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaa ooooooooo:roll: :roll: :roll: Jest bombowy!! Odkąd odwiedzam boksiowe galerie diametralnie zmienilam zdanie o tej rasie! Buziaki-czochraki dla psiska!:loveu: :multi: Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a): A to już przepraszam nie moja wina :roll: :shake: ... A czyja, ze Loco szczekal? :roll: Quote
Cimi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='an3czka']Odkąd odwiedzam boksiowe galerie diametralnie zmienilam zdanie o tej rasie! Nie wszystkie, nie wszytskie :roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Agga']PIOTR TU ZAJRZYJ : IV ZLOT DOGOMANIAKÓW MORSKO 2006 [quote name='Cimi']W wakacje ;). Więcej w dziale Spotkania ;). Może byś poznał Fionkę :loveu: Dzięki za informację ;) ... [quote name='Cimi'] A opcji samowyzwalacza nie macie ;) ? Agatko, a na czym ja mam aparat zimą postawić? Na śniegu? :evil_lol: [quote name='an3czka']Witam w Waszej galerii. Nie wiem co powiedzieć, żeby zabrzmiało oryginalnie... hhhhhhmmmmmmmmmm yyyyy uuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaa ooooooooo:roll: :roll: :roll: Jest bombowy!! Odkąd odwiedzam boksiowe galerie diametralnie zmienilam zdanie o tej rasie! Buziaki-czochraki dla psiska!:loveu: :multi: Witaj Aniu, zapraszamy częściej :lol: :cool3: ;) ... Co do Boksików już Wszyscy chyba powiedzieli wszystko na ich temat :lol: ... A teraz moi drodzy muszę Was już pożegnać :-( ... Psiut chce na spacer, a ja po tygodniu błogiego lenistwa muszę jutro znów do pracy się wybrać :roll: :-( ... Tak więc do jutra ;) ... Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 PIKA napisał(a):A czyja, ze Loco szczekal? :roll: Oj Pika, źle Cię zrozumiałem :roll: ... Myślałem, że o Aze w kojcu Ci chodziło ;) ... Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Cimi']Nie wszystkie, nie wszytskie :roll: :evil_lol: :evil_lol: Aaaaaa Bo se trzeba baner zrobić, żeby życie ludziom ułatwić:lol: Quote
Cimi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Agatko, a na czym ja mam aparat zimą postawić? Na śniegu? :evil_lol: Zawsze można pieniek drzewa poszukać i oczyścić ładnie i połyżć tam ściereczkę :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Cimi napisał(a):Zawsze można pieniek drzewa poszukać i oczyścić ładnie i połyżć tam ściereczkę :evil_lol: :evil_lol: hehe albo poprosic krasnoludki zeby zrobily zdiecie;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 dobraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanoc :loveu: Quote
Patka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Drogi Piotrze nie wierzę w tak marne wymówki mozna z tzw ręki a takze z wyzwalczem - ja żądam fotek rodzinnych :lol: Quote
Alicja Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Patka napisał(a):Drogi Piotrze nie wierzę w tak marne wymówki mozna z tzw ręki a takze z wyzwalczem - ja żądam fotek rodzinnych :lol:podpisuję się obiema ręcyma pod tą petycją :evil_lol:/ lepiej brzmi :evil_lol::evil_lol:/ Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] [quote name='"Patka"']Drogi Piotrze nie wierzę w tak marne wymówki mozna z tzw ręki a takze z wyzwalczem - ja żądam fotek rodzinnych :lol: podpisuję się obiema ręcyma pod tą petycją :evil_lol:/ lepiej brzmi :evil_lol::evil_lol:/ Ja też!! Ja też!! :razz: :evil_lol: :evil_lol: Jeee ile foteczek mojego wnuczka macho Locersika!! :bigcool: wkoncu go widze :Cool!: jak sie za nim stesnilismy z Mejkiem o jaa :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: haha ta fotka mnie powalila na kolana! haha jaka powaga! ho ho ho.. :lol: :lol: :lol: Buziolki w nochalek dla Loco kochanego slodziachnego pregusika :iloveyou: A Ciebie Piotrze pozdrawiamy, a co! :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='mrowka']Ja też!! Ja też!! :razz: :evil_lol: :evil_lol: i MY też z Gajką!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ( a Piotr sobie poszedł i udaje że go nie ma hahaha :lol: ) Quote
Recommended Posts