madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a): Nie da rady :roll: :shake: ... Zgody nie wyraża, a nie mogę zrobić nic po cichu bo galerię często na tajniaka przegląda :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... biedny piotr :roflt::roflt::roflt: pozdrawiamy panią locersikową :eviltong: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Nie da rady :roll: :shake: ... Zgody nie wyraża, a nie mogę zrobić nic po cichu bo galerię często na tajniaka przegląda :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... to wstaw do mojej galerii - nie znajdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak serio, to lepiej nie. jak ja wstawilam zdjecie TZa, to sie niezle wkurzyl:razz: ;) Quote
Pysia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='PiotrekJ']On w każdym środku transportu jest grzeczny jak aniołek. Usiądzie przy oknie i gapi się w szybkę, podziwia widoczki ;) ... Gdyby Loco pokazał ząbki to żadne argumenty nie zatrzymałyby Nas w tym pociągu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Ostatnie zdjęcia z pociągu ;) On tymi oczami tak przewraca że mięknę dosłownie ;) Mój TZ jak go ochrzaniam o karmienie przy stole to zawsze przedstawia taki argument : " Bo ona tak na mnie patrzy...". No i właśnie Loco z fotek " Tak na mnie patrzy " :lol: :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='PiotrekJ'] patrzcie co brak dogomanii nawet na kilka chwil robi z psem :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Pysia']On tymi oczami tak przewraca że mięknę dosłownie ;) Mój TZ jak go ochrzaniam o karmienie przy stole to zawsze przedstawia taki argument : " Bo ona tak na mnie patrzy...". No i właśnie Loco z fotek " Tak na mnie patrzy " :lol: :lol: :lol: Dajesz się nabierać na biedny wzrok Boksera :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A teraz ciąg dalszy foteczek ;) To jest Aza, 8 letnia suczka, psiutka moich teściów ;) A to 13 letni Zgred :lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Również psiut teściów ;) Na koniec obszczekujący się Loco i Aza ;) Quote
Pysia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dajesz się nabierać na biedny wzrok Boksera :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A teraz ciąg dalszy foteczek ;) To jest Aza, 8 letnia suczka, psiutka moich teściów ;) A to 13 letni Zgred :lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Również psiut teściów ;) Na koniec obszczekujący się Loco i Aza ;) Locuśszczekał na kobiete :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='PiotrekJ'] A to 13 letni Zgred :lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Również psiut teściów ;) ojej - jamniorek :loveu::loveu::loveu: kocham jamniorki!!! jeszcze jamniorka!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='PiotrekJ'] piekna jest :loveu: kocham owczarki :loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Pysia napisał(a):Locuśszczekał na kobiete :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Cham niewychowany, nieprawdaż? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak swoją drogą to Aza była prekursorką wszystkich zatargów :roll: ... Teklunia napisał(a):ojej - jamniorek :loveu::loveu::loveu: kocham jamniorki!!! jeszcze jamniorka!!! Nie ma więcej, Zgred chował się przed Locersem w najgłębsze dziury :evil_lol: a poza tym czasu na foty brakowało :roll: ... Quote
Pysia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cham niewychowany, nieprawdaż? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak swoją drogą to Aza była prekursorką wszystkich zatargów :roll: ... No w koncu kobieta :oops: :oops: :oops: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Pysia']No w koncu kobieta :oops: :oops: :oops: :evil_lol: Chociaż jedna się przyznaje i potwierdza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A teraz kilka fotek domowych z wyjazdu ;) Quote
Cimi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 No wreszcie jesteście :multi: E tam, że nie miał kagańca, ciesz się, że nie czepiał się, że siedzi na siedzeniach w pociągu. Mnie też się czepiali, ze Fiona bez kagańca, powiem tak, gdybym Fiony nie znała to bym się przestraszyła :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Cimi']E tam, że nie miał kagańca, ciesz się, że nie czepiał się, że siedzi na siedzeniach w pociągu. Mnie też się czepiali, ze Fiona bez kagańca, powiem tak, gdybym Fiony nie znała to bym się przestraszyła :evil_lol: :evil_lol: W końcu Bokser pies obronny :evil_lol: ... I na koniec ostatnia fotka, mi podoba się najbardziej ;) Są jeszcze zdjęcia z aparatu mojego szwagra, ale muszę czekać aż dośle :roll: ... Quote
agbar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Witaj Piotrek:) przewajne zdjęcia , szczególnie z pociagu...:) rozbrajaja mnie te jego ucholce:) Quote
Pysia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='PiotrekJ']Chociaż jedna się przyznaje i potwierdza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A teraz kilka fotek domowych z wyjazdu ;) A mnie się ta najbardziej podoba :loveu: Wygląda jakby był jednym wielkim pytajnikiem :lol: Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 dealer napisał(a):Witaj Piotrek:) przewajne zdjęcia , szczególnie z pociagu...:) rozbrajaja mnie te jego ucholce:) Witaj Agnieszko :lol: ... Cieszę się, że fotki się podobają :multi: ... Uciekam z psiutem na spacerek, zajrzę tu jeszcze wieczorkiem ;) ... Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 jaki dumny siedzi :lol: [quote name='Pysia']Locuśszczekał na kobiete :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: I to jeszcze na kobietę w więzieniu :mad: Quote
Agga Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Nie mam biletu upss....moze konduktor mnie nie zauważy:cool1: Quote
Patka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 suuuper fotki !!! a ile płaciliście za bilet psi - my wybieramy sie nad morze i slyszałm pogłoski o 4 zł ?? Quote
Cimi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Patka napisał(a):suuuper fotki !!! a ile płaciliście za bilet psi - my wybieramy sie nad morze i slyszałm pogłoski o 4 zł ?? Bilet dla psa, niezależnie od długości podróży kosztuje 4 zł ;) Quote
PiotrekJ Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Pysia napisał(a):A mnie się ta najbardziej podoba :loveu: Wygląda jakby był jednym wielkim pytajnikiem :lol: On zawsze wygląda tak, że niewiadomo o co mu chodzi :evil_lol: ... PIKA napisał(a):I to jeszcze na kobietę w więzieniu :mad: A to już przepraszam nie moja wina :roll: :shake: ... Cimi napisał(a):Bilet dla psa, niezależnie od długości podróży kosztuje 4 zł ;) Dokładnie tak jak napisała Cimi ;) ... Quote
Pysia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PIKA napisał(a): I to jeszcze na kobietę w więzieniu :mad: Miejmy nadzieję ze nie po swoim panu to ma.... Quote
Cimi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):W końcu Bokser pies obronny :evil_lol: ... A kto by pomyślał inaczej :evil_lol: :evil_lol: ? Quote
KaRa_ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Połowa jego zdjęć jest jak śpi:loveu: :loveu: Co takiego zobaczył Loco? Quote
Alicja Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='PiotrekJ']Witamy Wszystkich ponownie :lol: ... Wróciliśmy do Warszawy o 5 nad ranem i dopiero wstaliśmy :lol: ... Na początek kilka foteczek z podróży i uciekamy oglądać Wasze galerie :cool3: ;) ... :loveu:pasażer Loco jest the best ;) Quote
Recommended Posts