PiotrekJ Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='mrowka']No co Ty nie powiesz? :evil_lol: :evil_lol: ponawiam pytanko slepoq: GDZIE?? :shake: :lol: Siostra mojego kolegi ma hodowlę Bokserów i szkołę, do Niej właśnie idziemy ;) ... http://www.superboxer.org/ [quote name='mrowka']Byliście?? :shock: no nie gadaj/pisz mi tu.. hahaha Jakbyś sie postrał to fotecki byłyby ładne, najlepiej zwalić na aparat :shake: Mróweczko, dziś mam podły humor i nie chce mi się z Tobą drażnić nic a nic :shake: ... Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Siostra mojego kolegi ma hodowlę Bokserów i szkołę, do Niej właśnie idziemy ;-) ... http://www.superboxer.org/ Aa no to super!! Zna się na bokserach i wie jak je szkolić, suuper!! jest na forum bokserow :razz: Mróweczko, dziś mam podły humor i nie chce mi się z Tobą drażnić nic a nic :shake: ... Dobla już się nic nie odzywam!!!!!!!!! :roll: Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 mrowka napisał(a):Aa no to super!! Zna się na bokserach i wie jak je szkolić, suuper!! jest na forum bokserow :razz: Pod jakim nickiem? mrowka napisał(a):Dobla już się nic nie odzywam!!!!!!!!! :roll: Tylko mi się tu nie obrażaj :roll: ... Dziadek mi umiera w szpitalu, a My wyjeżdżamy na wesele. :shake: Wcale mi się nie chce, ale muszę. Świadkiem w końcu będę :roll: ... PIKA napisał(a):jaki smutny :shake: Witaj Piko, dawno Cię u Nas nie było ;) ... Loco smutny tak jak i jego Pan :roll: ... Quote
agbar Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pod jakim nickiem? Tylko mi się tu nie obrażaj :roll: ... Dziadek mi umiera w szpitalu, a My wyjeżdżamy na wesele. :shake: Wcale mi się nie chce, ale muszę. Świadkiem w końcu będę :roll: ... Przykro mi...trzymaj się ciepło... Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Pod jakim nickiem? super_boxer ;) Tylko mi się tu nie obrażaj :roll: ... Dziadek mi umiera w szpitalu, a My wyjeżdżamy na wesele. :shake: Wcale mi się nie chce, ale muszę. Świadkiem w końcu będę :roll: ... Ojej.. :( to pseplasam... :-( Przykro mi bardzo.. :( Trzymaj się ciepło.. No i jeszcze wypadałoby jeszcze zebym napisała dobrej zabawy, ale napewno będzie ciężko... :-( :calus: No ale baw się! Quote
Pysia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 No proszę:) Locus postanowił nie być " blondi" i idzie do szkoły :lol: Brawo !!:multi: Quote
agbar Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 PiotrekJ napisał(a): On nieznośny się zrobił od kilku dni :shake: ... Do tej pory wszystko było ok, przychodził bez problemu na zawołanie, a ostatnio jest tragedia :roll: ... No i wygląda jakby na cały świat się obraził :shake: ... Piotrek kazdy pies ma taki okres ze przestaje słuchać, głuchnie i ogólnie chce być "samodzielny". ja to juz przezyłam:) ale to najlepszy czas na to aby mu - brzydko powiem - pokazac kto kogo ma słuchac i z pewnoscia jest to dobry okres na rozpoczęcie szkolenia:) życze powodzenia Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 dealer napisał(a):Przykro mi...trzymaj się ciepło... mrowka napisał(a):Ojej.. :( to pseplasam... :-( Przykro mi bardzo.. :( Trzymaj się ciepło.. No i jeszcze wypadałoby jeszcze zebym napisała dobrej zabawy, ale napewno będzie ciężko... :-( :calus: No ale baw się! Dziękuję Wy moje pocieszycielki ;) ... Pysia napisał(a):No proszę:) Locus postanowił nie być " blondi" i idzie do szkoły :lol: Brawo !!:multi: Tak Pysiu, odsuwa się od Nas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... dealer napisał(a):Piotrek kazdy pies ma taki okres ze przestaje słuchać, głuchnie i ogólnie chce być "samodzielny". ja to juz przezyłam:) ale to najlepszy czas na to aby mu - brzydko powiem - pokazac kto kogo ma słuchac i z pewnoscia jest to dobry okres na rozpoczęcie szkolenia:) życze powodzenia Ja o tym wiem Agnieszko. Ale już baaardzo dawno tego nie przeżywałem ... My śmigamy na spacerek, później jeszcze tu zajrzymy ;) ... Quote
Pysia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 PiotrekJ napisał(a): Tak Pysiu, odsuwa się od Nas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... My śmigamy na spacerek, później jeszcze tu zajrzymy ;) ... Z tym spacerkiem blondasku masz racje :evil_lol: Ja tezsmigam :evil_lol: Będzie wesoło bo słyszę sporo psów na dworze ;) A Zmorka 2 atrakcyjna coraz bardziej ....:mad: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dobry wieczor, Locusiu! :buzi: Ja wiem, malutki, ze zycie potrafi dac w kosc, ale nie mart sie zbytnio... Sprobuj sie usmiechnac :lol: Twojego Pana nie witam , bo juz sie dzisiaj widzielismy ;) Quote
PIKA Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 PiotrekJ napisał(a): Witaj Piko, dawno Cię u Nas nie było ;) ... Loco smutny tak jak i jego Pan :roll: ... Mnie dawno wlasciwie nigdzie nie bylo :roll: teraz doczytalam :oops: Przykro mi z powodu dziadka :-( Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Piotrek trzymaj sie :calus: bedziemy czekac na fortach ;) sliczny Locus Quote
e.v.a Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 3maj sie Pietrek :calus: :loveu: Locus jestes cudny:loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Pysia napisał(a):Z tym spacerkiem blondasku masz racje :evil_lol: Ja tezsmigam :evil_lol: Będzie wesoło bo słyszę sporo psów na dworze ;) A Zmorka 2 atrakcyjna coraz bardziej ....:mad: :evil_lol: I jak było? :evil_lol: Teklunia napisał(a):Twojego Pana nie witam , bo juz sie dzisiaj widzielismy ;) Kasiu, tak z czystej kultury w Naszej galerii też wypadałoby się przywitać :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... PIKA napisał(a):Mnie dawno wlasciwie nigdzie nie bylo :roll: teraz doczytalam :oops: Przykro mi z powodu dziadka :-( evaxon napisał(a):3maj sie Pietrek :calus: :loveu: Locus jestes cudny:loveu: dbsst napisał(a):Piotrek trzymaj sie :calus: bedziemy czekac na fortach ;) sliczny Locus Dziękuję Wam bardzo ;) ... Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 PiotrekJ napisał(a): Kasiu, tak z czystej kultury w Naszej galerii też wypadałoby się przywitać :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... phi... dobry wieczor, moj drogi... ;) Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Teklunia napisał(a):phi... dobry wieczor, moj drogi... ;) Odrazu lepiej ;) ... Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='PiotrekJ']Odrazu lepiej ;) ... a teraz dobranoc :) zeby nie bylo ze jestem niekulturalna ;) Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Teklunia']a teraz dobranoc :) zeby nie bylo ze jestem niekultularna ;) Dobranoc ;) ... Tak przy okazji chcieliśmy się z Wami pożegnać do poniedziałkowego wieczoru. Być może uda Nam się pojawić w między czasie ;) ... Na koniec dwie foteczki ;) ... Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 dwie foteczki to nie jest zbyt duzo, jak na 3-dniowa przerwe :mad: nie uwazasz, ze nalezy nam sie cos wiecej ??? :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Teklunia napisał(a):dwie foteczki to nie jest zbyt duzo, jak na 3-dniowa przerwe :mad: nie uwazasz, ze nalezy nam sie cos wiecej ??? :evil_lol: Dziś więcej nie będzie :shake: ... Przez brak humoru fotki nam nie wychodziły :roll: ... Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dziś więcej nie będzie :shake: ... Przez brak humoru fotki nam nie wychodziły :roll: ... ojoj :( no to po prostu trzymaj sie cieplutko :glaszcze: :hand: Quote
agbar Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 bedzie nam ciebie i Locusia brakowało:) trzymaj sie:) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Dzien doberek :buzi: Jak ma się długonogi Locus?Gdzie zdjęcia:mad: Piotrze!Nie śpij!:cool1: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='PiotrekJ'] i am in love :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to spojrzenie mniaaaaaaaaaaami Quote
Recommended Posts