agbar Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 no fakrycznie zdjecia ci nie wyszły ale za to Loco ma nogi wszystkie:) Co fakt to fakt na dworze bardzo często kicha wychodzi szczególnie jak psiurki w ruchu:) Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Gabryjella napisał(a):Tylko, że tło też ciut rozmazane to chyba Piotrek nie mógł równowagi złapać:evil_lol: :hmmmm: no to juz wiemy na co Piotrek byl chory... :evil_lol: Piotrze :drink1: Quote
e.v.a Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 haha biedny Piotruś doczepili sie do jego zdolnosci (nie to zebym sie podlizywala ;) ) ach wiecej wiecej wiecej tych slicznych fotek :lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='mrowka']:shake: oj Piotrze nie popisales sie swoimi zdolnosciami :shake: gorzej juz chyba byc nie moze... :evil_lol: Zachowujesz się jak wredna faraonka, nigdy więcej nie proś o fotki :angryy: ... [quote name='mrowka']U Was juz snieg topnieje? :-o :placz: niee, niee.. :placz: Niestety topnieje :roll: ... Aczkolwiek to co widać na zdjęciu to pas zieleni wzdłuż węzła cieplnego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Gabryjella']Tylko, że tło też ciut rozmazane to chyba Piotrek nie mógł równowagi złapać:evil_lol: [quote name='mrowka']:hmmmm: no to juz wiemy na co Piotrek byl chory... :evil_lol: Piotrze :drink1: No i się wydało :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Cimi']No co Wy to wina aparatu :lol: Agatko, Ty też musisz być złośliwa? :roll: :shake: :evil_lol: [quote name='dealer']Co fakt to fakt na dworze bardzo często kicha wychodzi szczególnie jak psiurki w ruchu:) Jedyne wyjście to kupić nowy aparat, w sumie i tak jest w planach. Na tym antyku zdjęcia wychodzą tak jak widać :roll: ... [quote name='evaxon']haha biedny Piotruś doczepili sie do jego zdolnosci (nie to zebym sie podlizywala ;) ) ach wiecej wiecej wiecej tych slicznych fotek :lol: :evil_lol: Jak dla mnie to stanowczo jest podlizywanie się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Agatko, Ty też musisz być złośliwa? :roll: :shake: :evil_lol: Nie, nie muszę, ale co innego, że chcę :evil_lol: :lol: PiotrekJ napisał(a): Na tym antyku zdjęcia wychodzą tak jak widać :roll: ... Nie tłumacz się Piotrek, nie tłumacz :roll: :evil_lol: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Zachowujesz się jak wredna faraonka, nigdy więcej nie proś o fotki :angryy: ... Piotrze złość piękności szkodzi... :evil_lol: :evil_lol: No i się wydało :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Przed nami nic nie ukryjesz :cool1: Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Cimi napisał(a):Nie, nie muszę, ale co innego, że chcę :evil_lol: :lol: Nie tłumacz się Piotrek, nie tłumacz :roll: :evil_lol: Chociaż raz mogłabyś mnie nie denerwować :angryy: :angryy: :mad: ... mrowka napisał(a):Piotrze złość piękności szkodzi... :evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 :mad:a tu znowu kłótnia :shake: ach ta młodzież :angryy: Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:a tu znowu kłótnia :shake: ach ta młodzież :angryy: No właśnie, ach ta młodzież :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Alu, Ty też młodzież :cool3: ... W końcu siostra bliźniaczka Debeściaczka :lol: :lol: :cool3: ... Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:a tu znowu kłótnia :shake: ach ta młodzież :angryy: no nie :shake: zdjęcia powinny być a nie kłótnie... :shake: :angryy: Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Debeściaczku, a Ty tylko tyle? :crazyeye: Ot się wysiliła :roll: :shake: ... Na początek to :roll: ;) wazne ze w ogole cos z siebie wykrztusilam jakos nie dotrzymuje tempa dgm ;) ciekawe kiedy Loco wpadnie na forty :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 PiotrekJ napisał(a):Loco za półtora tygodnia skończy 6 miesięcy, w tej chwili waży około 23-24 kg ;) ... Hahah to moja Gajka by Ci psa udusiła przez zgniecenie :eviltong: Troche o 10kg wiecej :eviltong: A tak wogóle to Dzien doberek :sg168: Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dobry dzień! czy jak kto woli Dzień dobry :evil_lol: Czekamy na zdjęcia ;) Quote
agbar Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 witojcie ludziska:) co tam ?? nie ma świezych zdjęc?? dlaczego ja sie pytam?:) Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 No komuś tu chyba będzie trza przyfandzolić zaraz no! :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 i nawet sie nie odezwie....:mad: nie wyjasni..a my sie tu martwimy... Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Dzień dobry Wszystkim :lol: ... [quote name='mrowka']no nie :shake: zdjęcia powinny być a nie kłótnie... :shake: :angryy: Oto wypowiedź prekursorki większości kłótni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Gabryjella']To tak jak u mnie jakiś ruch i cała fotka rozmazana:mad: Dlatego właśnie myślę nad wstawianiem tylko fotek domowych :roll: ... [quote name='dbsst']ciekawe kiedy Loco wpadnie na forty :cool3: Się nie obawiaj, się pojawimy :lol: ... We wtorek zaczynamy szkolenie, ale trochę czasu wygospodarujemy ;) ... [quote name='madzia18sosnowiec']Hahah to moja Gajka by Ci psa udusiła przez zgniecenie :eviltong: Troche o 10kg wiecej :eviltong: A tak wogóle to Dzien doberek :sg168: Dzień dobry Magdaleno :p ... On by Twoją Gajkę zamęczył, bawimi się z psiakami cięższymi od siebie i wszystkie padają :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='mrowka']No komuś tu chyba będzie trza przyfandzolić zaraz no! :mad: :evil_lol: :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: [quote name='dealer']i nawet sie nie odezwie....:mad: nie wyjasni..a my sie tu martwimy... Agnieszko, wzruszyłem się ;) ... Przejdźmy do fotasków, dziś niestety tylko domowe ... Quote
Pysia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Wpadłam na chwilkę, poczytałam, pośmiałam siędo łez i pożałowałam że brakłoczasu na dogryzanie ;) A Locuśtutaj jakospoważnie wyglada...Coś Ty mu zrobił ??:-o :-o Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Pysia napisał(a):Wpadłam na chwilkę, poczytałam, pośmiałam siędo łez i pożałowałam że brakłoczasu na dogryzanie ;) Załatwiaj sobie znów to L4 :cool3: :cool3: :lol: ... Pysia napisał(a): A Locuśtutaj jakospoważnie wyglada...Coś Ty mu zrobił ??:-o :-o On nieznośny się zrobił od kilku dni :shake: ... Do tej pory wszystko było ok, przychodził bez problemu na zawołanie, a ostatnio jest tragedia :roll: ... No i wygląda jakby na cały świat się obraził :shake: ... Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dzień dobry Wszystkim :lol: ... Chyba dobry wieczór już się o tej porze mówi ? :hmmmm: Oto wypowiedź prekursorki większości kłótni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Że co?? Ja się wcalę nie kłócę!! też mi coś.... phi :evil_lol: We wtorek zaczynamy szkolenie, Jakie szkolenie? gdzie? Przejdźmy do fotasków, dziś niestety tylko domowe ... Biedny mój ten wnucek, cały dzień w domku dzisiaj siedział :shake: :-( Mój pycholek słodziutki :iloveyou: O jeju.. Pewnie znowu Pan coś jadł, i nie chciał podzielić się z Loco :shake: :loveu: Loco :loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 mrowka napisał(a):Jakie szkolenie? gdzie? Zaczynamy chodzić do psiego przedszkola, takie wstępne szkolenie przed PT ;) ... mrowka napisał(a): Biedny mój ten wnucek, cały dzień w domku dzisiaj siedział :shake: :-( Byliśmy na spacerku, ale fot nie robiłem ... I tak nie ma sensu bo do doopy wychodzą :roll: ... Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Zaczynamy chodzić do psiego przedszkola, takie wstępne szkolenie przed PT ;-) ... No co Ty nie powiesz? :evil_lol: :evil_lol: ponawiam pytanko slepoq: GDZIE?? :shake: :lol: Byliśmy na spacerku, ale fot nie robiłem ... I tak nie ma sensu bo do doopy wychodzą :roll: Byliście?? :shock: no nie gadaj/pisz mi tu.. hahaha Jakbyś sie postrał to fotecki byłyby ładne, najlepiej zwalić na aparat :shake: Quote
Recommended Posts