e.v.a Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 to jak pijemy to pijmy :popcorn: :drinka: :beerchug: :chlup: :drinking: :knajpa: :drink1: imprezka :cunao: :BIG: :knajpa: Quote
agbar Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 PiotrekJ napisał(a)::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: A teraz starczy już picia, prosze zdjecia sobie oglądać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :cool2: :BIG: :popcorn: :beerchug: :laola: za 100 i 1000:) a teraz dawaj te zdjęcia co je mamy ogladac:) Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 dealer napisał(a):a teraz dawaj te zdjęcia co je mamy ogladac:) Dziś fot więcej nie będzie, rozładowały się akumulatorki :shake: :roll: ... Quote
Pysia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dziś fot więcej nie będzie, rozładowały się akumulatorki :shake: :roll: ... Do kitu ...Dawaj foty bo w pijackim gniewie rozwalimy galerie .....:mad: Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Pysia napisał(a):Do kitu ...Dawaj foty bo w pijackim gniewie rozwalimy galerie .....:mad: :roflt::roflt::roflt: Pysiu, co Ty taka agresywna? :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 PiotrekJ napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Pysiu, co Ty taka agresywna? :evil_lol: To efekt dzisiejszej dniówki :angryy: Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Pysia napisał(a):To efekt dzisiejszej dniówki :angryy: Biedactwo, zwolnienie się skończyło i do pracy musiałaś wrócić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 A u mnie jest 50 stronka :roll: ale chociaz się ilośc postow zgadza :drink1::drink1::drink1::drink1::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Eeeeee :angryy: i ja nie załapałam się na 100 :placz: jaa ile zdjęc mojego wnuczka macho Locersika :bigcool: :loveu: :multi: i do tego to są zimowe fotki, a nie pokojowe :cool3: :iloveyou: Ahhh kochany Loco moj :loveu: choĆ choĆ do mniee.... :calus: Śliczne foteczki, Śliczny Loco... :loveu: Quote
Teklunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 dealer napisał(a):a co to dzisiaj Piotrus zaspał??:) wczoraj popił, to dzisiaj odsypia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='dealer']a co to dzisiaj Piotrus zaspał??:) [quote name='Teklunia']wczoraj popił, to dzisiaj odsypia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tia, dzień dobry Wszystkim ;) ... [quote name='dbsst']ooooooooooooooooooooo :drinking: Debeściaczku, a Ty tylko tyle? :crazyeye: Ot się wysiliła :roll: :shake: ... Właśnie wróciliśmy ze spacerku, ale fotki wyszły nam tragiczne :roll: :shake: ... Wrzucimy to co się wogóle nadaje :roll: ... Na początek to :roll: ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Witamy Locusia i Piotrusia, Piotrusia i Locusia, jak tak kto sobie woli :eviltong: i więcej zdjeć!co to ma być :p :mad: czuje sie nieusatysfakcjonowana tymi 3 fotkami :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']Witamy Locusia i Piotrusia, Piotrusia i Locusia, jak tak kto sobie woli :eviltong: i więcej zdjeć!co to ma być :p :mad: czuje sie nieusatysfakcjonowana tymi 3 fotkami :eviltong: Witaj Magdalenko już po raz drugoi dzisiaj :lol: ;) ... Tak jak pisalem dzisiejsze fotki są tragiczne, no ale coż - chcesz to masz :roll: ... Dwie foteczki w ruchu, baaardzo słabej jakości :roll: Quote
niki_ill Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Piotrek, kazda fota sie liczy. moj aparat ogolnie strajkuje na dworzu :/ Piesio jak zwykle sliczny :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='PiotrekJ'] haha ale Loco ma minkeee:eviltong: to chyba po tym świętowaniu wczorajszym :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']haha ale Loco ma minkeee:eviltong: to chyba po tym świętowaniu wczorajszym :eviltong: Dwie minuty wcześniej obszczekiwał się z Briardem i ONkiem pod siatką :evil_lol: ... Pierwszy raz widziałem żeby psiut mi się tak zjeżył :evil_lol: ... Na koniec takie oto cudo :lol: Dobra, uciekam z psiakiem na spacerek ;) ... Quote
shedow Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 ale on super :D super śliczny fajne ma umaszczenie :D Quote
e.v.a Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='PiotrekJ'] ooo kolejny ośliniony pateyczek dla Ewulki:cool3: Quote
shedow Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 ale on ma pyszczek ile on ma?? ile waży bo wygląda na super dużego szczeniaka ... ale ja tam mam yorka i sie nie orientuje :D Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 evaxon napisał(a):ooo kolejny ośliniony pateyczek dla Ewulki:cool3: Widzisz że myślę i pamiętam o Tobie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... shedow napisał(a):ale on ma pyszczek ile on ma?? ile waży bo wygląda na super dużego szczeniaka ... ale ja tam mam yorka i sie nie orientuje :D Shedow, witaj w naszej galerii, zapraszamy częściej ;) ... Loco za półtora tygodnia skończy 6 miesięcy, w tej chwili waży około 23-24 kg ;) ... Quote
e.v.a Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Widzisz że myślę i pamiętam o Tobie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Shedow, witaj w naszej galerii, zapraszamy częściej ;) ... Loco za półtora tygodnia skończy 6 miesięcy, w tej chwili waży około 23-24 kg ;) ... :D no widze widze ze pamietacie :loveu: nooo to czekamy na Locowe urodzinki :D znowu popijawka bedzie:lol: a tymczasem oblejmy Tigierki urodzinki :cool3: zapraszam na popijawke do galerii :D Quote
shedow Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 super :D ja jestem tu nowa ale widze ze zaczynam tu pasować :D a co do twojego pieska to jest na serio supcio jak mu sie podoba zima?? Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 :shake: oj Piotrze nie popisales sie swoimi zdolnosciami :shake: gorzej juz chyba byc nie moze... :evil_lol: Czy to Loco? Bo dobrze nie widac? :evil_lol: Ahhh mojego Kochanego wnuczka macho Locersika wszedzie bym poznala :loveu: :loveu: U Was juz snieg topnieje? :-o :placz: niee, niee.. :placz: Quote
Recommended Posts