Daga_i_Oskar Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Loco przynajmniej będzie się wyrozniał w tych szeleczkach na spacerku - wygląda w nich naprawde sexy :lol: :lol: Quote
Cimi Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 A my mamy takie same szeleczki i w tym samym kolorze :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Tyle że Fiona to dziewczynka, a Loco to chłopiec ... Jemu czerwone nie pasują :-? ... Ale niestety, siła wyższa :-? ... Quote
Alicja Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 PiotrekJ napisał(a):Tyle że Fiona to dziewczynka, a Loco to chłopiec ... Jemu czerwone nie pasują :-? ... Ale niestety, siła wyższa :-? ...Pasują , pasują , a na dodatek działają ........od uroku :wink: :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Tyle że Fiona to dziewczynka, a Loco to chłopiec ... Jemu czerwone nie pasują :-? ... Ale niestety, siła wyższa :-? ...Pasują , pasują , a na dodatek działają ........od uroku :wink: :lol: Alu, to czemu Twoj Ozzy czerwonych nie nosi? :roll: :lol: Quote
Alicja Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 PiotrekJ napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Tyle że Fiona to dziewczynka, a Loco to chłopiec ... Jemu czerwone nie pasują :-? ... Ale niestety, siła wyższa :-? ...Pasują , pasują , a na dodatek działają ........od uroku :wink: :lol: Alu, to czemu Twoj Ozzy czerwonych nie nosi? :roll: :lol:Ozzy ma na czarnych czerwoną frotkę :wink: , a zresztą u nas tylko czarne były :lol: :lol: Quote
Cimi Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 PiotrekJ napisał(a):Tyle że Fiona to dziewczynka, a Loco to chłopiec ... Jemu czerwone nie pasują :-? ... Ale niestety, siła wyższa :-? ... Pasują, pasują tym bardziej, że on pręgowany :P. Ja chciałam niebieskie, ale nie było ;), bo do mojej pasuje niebieski ;) Quote
KaRa_ Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 PiotrekJ napisał(a):Loco i jego pierwsze szelki :lol: ... Te jego uszka wyglądają jakby miał je za dłuugie :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 "KaRa_TC" napisał(a):[quote name='PiotrekJ'] Te jego uszka wyglądają jakby miał je za dłuugie :lol: Rzeczywiście ostatnio te uszy jakby szybciej rosły :) ... Niedługo zamista Boksika będę miał słoniątko Jumbo :lol: ... Quote
Agga Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Ale ma super szeleczki...Typowy kanapowiec :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Wy Kobiety macie spaczone podejście na temat tego co super :lol: ... Jak czerwone szelki mogą być super, sexy itp.? :roll: Paskudztwo :lol: ... Quote
Alicja Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 "PiotrekJ" napisał(a):KaRa_TC napisał(a):[quote name='PiotrekJ'] Te jego uszka wyglądają jakby miał je za dłuugie :lol: Rzeczywiście ostatnio te uszy jakby szybciej rosły :) ... Niedługo zamista Boksika będę miał słoniątko Jumbo :lol: ...teraz rosną ucholce a potem reszta :wink: Quote
PiotrekJ Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Ten mój to ogólnie jakiś niewymiarowy jest. 3 miesiące 3 tygodnie i ... 15 kg żywej wagi :wink: ... Quote
KaRa_ Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 PiotrekJ napisał(a):Ten mój to ogólnie jakiś niewymiarowy jest. 3 miesiące 3 tygodnie i ... 15 kg żywej wagi :wink: ... no to sporo na takiego mlodzieca :D Quote
PiotrekJ Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 KaRa_TC napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Ten mój to ogólnie jakiś niewymiarowy jest. 3 miesiące 3 tygodnie i ... 15 kg żywej wagi :wink: ... no to sporo na takiego mlodzieca :D No właśnie. Wszyscy właściciele Boksów którzy go widzą mówią "Boże, Nasz w jego wieku to był o połowę mniejszy" ... Pytanie do Bokseromaniaków - ile ważyły Wasze Fafluny w wieku 4 miesięcy? :roll: Quote
Agga Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Niestety ja nie pamietam wagi Sarci w tak młodym wieku Quote
Linka Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 15? :o :o :o pewna nie jestem bo szczerze mowiac nie pamietam ale 15kg to tak około 5-6 miesiaca dopiero :-? To ze pierwsze rosna uszy jest juz normą u bokserów :wink: Quote
Cimi Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 PiotrekJ napisał(a):Jak czerwone szelki mogą być super, sexy itp.? :roll: Co czerwone to zboczone :lol:. Moja ważyła chyba z 15 ;). Zresztą z mojej to kawał baby na pierwszy rzut oka, ale teraz mało waży :P Quote
PiotrekJ Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Jak czerwone szelki mogą być super, sexy itp.? :roll: Co czerwone to zboczone :lol:. Cimi, jak to sie mówi "Głodnemu chleb na myśli" :lol: ... Quote
Patka Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 O tak czerowne !!!! bardzo jej do pyszczaka ;) tylko jeszzce trzeba podrosnąć do nich :D Quote
PiotrekJ Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Patka napisał(a):O tak czerowne !!!! bardzo jej do pyszczaka ;) tylko jeszzce trzeba podrosnąć do nich :D JEMU nie JEJ :evil: :wink: ... Quote
Patka Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 oj tfu no tak ładnie w nich ON wygląda, ze aż mi sie pomyliło ;) Quote
Patka Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 uff dziękujemy i prosimy o nowe fotki cudownego chłopaczka :D Quote
Recommended Posts