PiotrekJ Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 dealer napisał(a):piekny chłopak....tak sie rozmarzyłam....:lol: ...tzn.Loco!! bo Piotrka nie widziałam:) Pysia napisał(a):Może lepiej niech Piotrek swoich fot nie wstawia to i pomażyćmożna będzie ;) :evil_lol: Szukajcie, a znajdziecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... mrowka napisał(a):O przepraszam bardzo ja nie marudze i nie jecze!!! :roll: :mad: :roflt::roflt::roflt: Dobranoc Wszystkim ;) ... Quote
mrowka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 :roflt::roflt::roflt: I co w tym takiego smiesznego, ze nie marudze i nie jecze? :hmmmm: :niewiem: :shake: :mad: :eviltong: Dobranooc, niech Ci sie przysnia za kare mrowki faraonki (moje kuzynki) biegajace po Twoim calym domu :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Pysia napisał(a):Może lepiej niech Piotrek swoich fot nie wstawia to i pomażyćmożna będzie ;) :evil_lol:;)fotka Piotrkowa jest w galerii :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)fotka Piotrkowa jest w galerii :evil_lol: Na której stronie ? Nie zebym ciekawa była ale będę miała broń w rękach ;) Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Pysia napisał(a):Na której stronie ? Nie zebym ciekawa była ale będę miała broń w rękach ;) a to ze strona to może być problem Bo każdy ma inaczej poustawiane ilośc postow na stronie :lol: Ja proponuje podac numer posta :lol: Quote
Pysia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 PIKA napisał(a):a to ze strona to może być problem Bo każdy ma inaczej poustawiane ilośc postow na stronie :lol: Ja proponuje podac numer posta :lol: No tak...Zapomniałam o tym ;) Dzięki ;) Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 mrowka napisał(a):Dobranooc, niech Ci sie przysnia za kare mrowki faraonki (moje kuzynki) biegajace po Twoim calym domu :evil_lol: Wisisz mi pifffko Mróweczko za te wszystkie koszmary, które mnie w nocy męczyły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Alicjarydzewska napisał(a):;)fotka Piotrkowa jest w galerii :evil_lol: Alu, i Ty przeciwko mnie? :roll: :shake: ;) Pysia napisał(a):Na której stronie ? Nie zebym ciekawa była ale będę miała broń w rękach ;) A przed czym lub przed kim droga Pysiu chcesz się bronić moją fotką? :mad: :mad: :cool3: Quote
Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a): A przed czym lub przed kim droga Pysiu chcesz się bronić moją fotką? :mad: :mad: :cool3: Jeszcze nie wiem :evil_lol: Ale może się przydać:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Pysia napisał(a):Jeszcze nie wiem :evil_lol: Ale może się przydać:evil_lol: Bezczelność wyczuwam w Twojej odpowiedzi :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Ja młody jeszcze jestem, raptem 24 lata mam, tak więc moja fotka do niczego Ci się nie przyda ;) ... Quote
Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 PiotrekJ napisał(a):Bezczelność wyczuwam w Twojej odpowiedzi :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Ja młody jeszcze jestem, raptem 24 lata mam, tak więc moja fotka do niczego Ci się nie przyda ;) ... To już zobaczymy :evil_lol: Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Wisisz mi pifffko Mróweczko za te wszystkie koszmary, które mnie w nocy męczyły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Zapomnij! :cool1: Snily Ci sie koszmary? Jak mi przykro...:glaszcze: ( :bigcool: :evil_lol: ) ale ja nic przeciez nei zrobilam :siara: Zobacze dzisiaj wnuczka? :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 mrowka napisał(a):Zapomnij! :cool1: Phiii :obrazic: mrowka napisał(a): Snily Ci sie koszmary? Jak mi przykro...:glaszcze: ( :bigcool: :evil_lol: ) ale ja nic przeciez nei zrobilam :siara: Faraonki na mnie nasłałaś :mad: :angryy: :mad: mrowka napisał(a): Zobacze dzisiaj wnuczka? :loveu: Jak będziesz grzeczna i miła dla mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Wieczorem coś wrzucę ;) ... Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Faraonki na mnie nasłałaś :mad: :angryy: :mad: Bo ja nie marudzę i nie jęczę :razz: :evil_lol: Jak będziesz grzeczna i miła dla mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Eee to żaden problem, wkońcu zawsze jestem grzeczna i miła dla Ciebie :cool1: :evil_lol: :bigcool: wieczorem bedzie Loco :bigcool: wieczorem bedzie Loco :bigcool: Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Alu, i Ty przeciwko mnie?no wiesz , jak możesz tak sadzić :crazyeye: Gdybym była przeciwko to podałabym stronę :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 widzialam Cie, widzialam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Teklunia napisał(a):widzialam Cie, widzialam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gdzie ?? Który post ?? Quote
mrowka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Pysiaa, czy ja jestem ślepaa bo nie widze nowej galerii... :hmmmm: :lol: ;) Quote
żabka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Pierwszy dzień w nowym domku, trochę mi smutno Mały jeszcze jestem więc śpię gdzie chcę ;) Co do spania - przeniosłem się na łóżko, sam już potrafię wejść :D Kończę 3 miesiące i ... wciąż najbardziej lubię spać :D To narazie tyle, następne będą niebawem ;) ... Najpierw Piotrek musi się wziąść za siebie i trochę te fotki posegregować :lol: ... Psiaczek jest śliczniusi i taaaaaaki słodziasny :loveu: :evil_lol: :loveu: Quote
e.v.a Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 no tak szukajcie a znajdziecie....:roll: a ja nie moge znalesc :placz: a tak poza tym to Loco to klucha byla niezla a moja Tigra:roll: szkoda gadac cieniutki makaronik raczej przypominala i przypomina... bleeee ja chce kluche :placz: Quote
anetta Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 No, foty mogly mnie zbic z tropu jakbym nie wiedziala ze mieszakasz gdzies na Brudnie :razz: Bo rzeczywiscie, ja myslalam w pierwszej sekundzie ze to przy trasie AK :razz: Dla mnie to on mały i chudy jest Tiaaaa i moze jeszcze ma malo wlosa, co? :diabloti: hahahahhaahah Quote
PiotrekJ Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Gdybym była przeciwko to podałabym stronę :evil_lol: Te ciekawskie baby i tak to znajdą wcześniej czy później :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Teklunia']widzialam Cie, widzialam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dealer']znalazłam znalazłam!!!!! :evil_lol: ... A nie mówiłem :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Pysia']Gdzie ?? Który post ?? [quote name='evaxon']no tak szukajcie a znajdziecie....:roll: a ja nie moge znalesc :placz: Wiecie co, wszyscy potrafią a Wy nie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='żabka']Psiaczek jest śliczniusi i taaaaaaki słodziasny :loveu: :evil_lol: :loveu: Witaj w Locersowej galeryjce, zapraszamy częściej :lol: ;) ... A teraz kilka foteczek ;) ... To wczorajsza jeszcze, która się zawieruszyła i dopiero teraz wstawiam ;) A to już dzisiejsze :lol: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='PiotrekJ']Te ciekawskie baby i tak to znajdą wcześniej czy później :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... ja sobie wypraszam ciekawska babe :angryy: co najwyzej moge byc "ciekawa swiata kobieta"... ;) [quote name='PiotrekJ'] ale zblizenie :lol: Quote
Recommended Posts