Alicja Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 boski :loveu: Piotrek z zapaleniem oskrzeli to nie zarty :roll: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Piotrek z zapaleniem oskrzeli to nie zarty :roll: Powiedz to mojemu lekarzowi :angryy: :angryy: :angryy: ... Będę się oszczędzał, najwyżej fotek ze spacerków nie będzie :evil_lol: ... Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='PiotrekJ'] czyz nie sa podobni? ;) Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Teklunia napisał(a):czyz nie sa podobni? ;) Jak woda i ogień :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 On chce ją połknąć w całości :Crazy: :lol: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Będę dziś dla Was wspaniałomyślny i jeszcze ze dwie fotki dorzucę :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='PiotrekJ']Będę dziś dla Was wspaniałomyślny i jeszcze ze dwie fotki dorzucę :evil_lol: ... Ja nie moge :) Ten pies jest poprostu obłędny !!! Jego miny są niesamowite :loveu: Quote
Cimi Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):Będę dziś dla Was wspaniałomyślny i jeszcze ze dwie fotki dorzucę :evil_lol: ... Hmm.. widać, ze już poprostu jesteś zdrowy :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Pysia napisał(a):Ja nie moge :) Ten pies jest poprostu obłędny !!! Jego miny są niesamowite :loveu: Tylko prosze mi się tu nie zakochiwać w moim szczeniaczku :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tylko prosze mi się tu nie zakochiwać w moim szczeniaczku :evil_lol: ... A jak to co?:evil_lol: Ja też kocham robićfoty pysiom moim :) Zwłaszcza jedna przewraca tak oczami jak Twój Loco:) Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='Pysia']A jak to co?:evil_lol: Ja też kocham robićfoty pysiom moim :) Zwłaszcza jedna przewraca tak oczami jak Twój Loco:) To wspólna sesja obowiązkowo musi kiedyś nastąpić, najlepiej gdy przyjedziecie na wystawę do Warszawy ;) ... A teraz już ostatnie zdjątko ;) Quote
e.v.a Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):On wiecznie taki rozmarzony ostatnio, sąsiadka ma cieczkę :evil_lol: ... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Tigrusia czuje sie zdradzana :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
PIKA Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 O jeżu Udlawi sie :shock: Piotrek co Ty masz ciekawego na suficie? :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='PiotrekJ']To wspólna sesja obowiązkowo musi kiedyś nastąpić, najlepiej gdy przyjedziecie na wystawę do Warszawy ;) ... A teraz już ostatnie zdjątko ;) Wystawy warszawskie to Wy macie w czasie kiedy ja odchowuję szczenięta :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='evaxon']:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Tigrusia czuje sie zdradzana :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Bez obawy, cieczka niedlugo się skończy :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='PIKA']Piotrek co Ty masz ciekawego na suficie? :evil_lol: Lampę? :hmmmm: :evil_lol: [quote name='Pysia']Wystawy warszawskie to Wy macie w czasie kiedy ja odchowuję szczenięta :eviltong: No to jeden miot mniej musi być :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):Bez obawy, cieczka niedlugo się skończy :cool3: :evil_lol: :evil_lol: .... :shake: ale bedzie nastepna Tigra niemoze zyc z swiadomoscia ze jej ukochany oglada sie za innymi i sie slini na ich widok :placz: Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 PiotrekJ napisał(a): No to jeden miot mniej musi być :evil_lol: ... Wypluj to kurcze.... Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 evaxon napisał(a)::shake: ale bedzie nastepna Tigra niemoze zyc z swiadomoscia ze jej ukochany oglada sie za innymi i sie slini na ich widok :placz: Spoko, spoko ... Dopilnuję go :evil_lol: ;) ... A teraz dobranoc Wszystkim, idę leczyć swoje zapalenie oskrzeli :roll: ... Pysia napisał(a):Wypluj to kurcze.... Już :roll: ... Quote
e.v.a Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 no dobra :) dooobraaaaanooooc :) zdrowiej szybciutko :calus: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 evaxon napisał(a):no dobra :) dooobraaaaanooooc :) zdrowiej szybciutko :calus: Już jestem, nie śpię :lol: ... Quote
Alicja Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):Już jestem, nie śpię :lol: ...:crazyeye: już wyzdrowiałeś ;) :lol: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: już wyzdrowiałeś ;) :lol: Siła przyciągania DGM jest większa niż potrzeba leczniczego snu :lol: :lol: :lol: ... Quote
e.v.a Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 ej no oszukancu :eviltong: za kare fotka specjalnie dla Tigry jakas taka wyjatkowa:mad: :mad: :mad: :mad: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 evaxon napisał(a):za kare fotka specjalnie dla Tigry jakas taka wyjatkowa:mad: :mad: :mad: :mad: Nie ma dziś już więcej, wszystkie zasoby wyczerpane :shake: ... Quote
mrowka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 To wszystko wina Mrówki :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Taa a teraz wszystko na mnie :angryy: :mad: [quote name='Cimi']Hmm.. widać, ze już poprostu jesteś zdrowy :evil_lol: Ja bym raczej powiedziała że chory :roll: :shock: tylee fotek czy ja śnię????????????? :hmmmm: O jest jest :iloveyou: moj pycholek kochany :bigcool: i te oczka czerwoniutkie :loveu: i lapeczka pachnaca :loveu: ohhh :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts