mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Pysia']Nie gadaj tylko foty dawaj ;) Ja tez chora i powstawiałam kilka do siebie !! :mad: Ja chcę zobaczyć faflastego uglutowanego Locusia !!:mad: Dobrze gada, nalać jej!! :drink1: Ja :lol: :evil_lol: :evil_lol: ... no właśnie!! :obrazic: Quote
Alicja Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 :crazyeye: tu też Galeria :crazyeye::cool1: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 evaxon napisał(a):hmmmm nie chce sie wtrącać ale to jest galeria:roll: :evil_lol: dawaj mi tu szybciochem Locusia bo Tigra placze :mad: Pysia napisał(a):Nie gadaj tylko foty dawaj ;) Ja tez chora i powstawiałam kilka do siebie !! :mad: Ja chcę zobaczyć faflastego uglutowanego Locusia !!:mad: Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: tu też Galeria :crazyeye::cool1: Zamiast życzyć mi szybkiego powrotu do zdrowia to one tylko "Foty, foty, foty" :shake: ... Całkowity brak wychowania :eviltong: :evil_lol: ;) ... Obiecuję, że dziś wieczorem coś powstawiam. Teraz jadę do lekarza po L4 :p ... mrowka napisał(a):no właśnie!! :obrazic: Mróweczko, nie wal już fochów, bardzo prosze :roll: ... Quote
Alka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Stanowczo za duzo gadania , a za mało fot :cool3: Piotrek, szbciorem wracaj do zdrowia. Słuchaj , a może jakiegoś wirusa w Rybniku złapałeś ? Parę stronek wstecz doczytałam ,że w Makro gościłeś ...;) Quote
Cimi Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Oh dziękuję :oops: :lol: A tymczasem, proszę o fotki Locersa Quote
mrowka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Wczoraj sie wymigał od fotek, dzisiaj już tak łatwo nie bedzie :mad: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 mrowka napisał(a):Wczoraj sie wymigał od fotek, dzisiaj już tak łatwo nie bedzie :mad: :evil_lol: A zobaczysz że powie iżjest na L4 i na dwór wychodzić nie może :evil_lol: A fotki domowe nudne :) Zobaczysz :diabloti: Quote
mrowka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Pysia napisał(a):A zobaczysz że powie iżjest na L4 i na dwór wychodzić nie może :evil_lol: A fotki domowe nudne :) Zobaczysz :diabloti: no wlasnie tego sie obawiam :roll: Ale damy rade! :mad: nie damy mu za wygrana tak latwo :mad: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='mrowka']no wlasnie tego sie obawiam :roll: Ale damy rade! :mad: nie damy mu za wygrana tak latwo :mad: :evil_lol:Najmniejszej szansy mu nie damy :) FOTY FOTY FOTY FOTY !!!!! Quote
e.v.a Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 ach ten Piotrek:roll: pisze ze chory zeby zwrocic na siebie uwage:diabloti: a my i tak wolimy Locusie :eviltong: ;) Quote
PIKA Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 No nie bylo mnie a tu tyleeeeeeeee nagadane :roll: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Alka napisał(a):Piotrek, szbciorem wracaj do zdrowia. Dziękuję Alu, tylko Ty mi dobrze życzysz ;) ... Reszta umie tylko wymagać :shake: ... Alka napisał(a): Słuchaj , a może jakiegoś wirusa w Rybniku złapałeś ? Parę stronek wstecz doczytałam ,że w Makro gościłeś ...;) Byłem w Rybniku, za tydzień będę w Sosnowcu i Katowicach ;) ... Pysia napisał(a):A zobaczysz że powie iżjest na L4 i na dwór wychodzić nie może :evil_lol: A fotki domowe nudne :) Zobaczysz :diabloti: Nie dali mi L4 :placz: :placz: :placz: ... Trzeba będzie dalej pracować :shake: ... mrowka napisał(a):no wlasnie tego sie obawiam :roll: Ale damy rade! :mad: nie damy mu za wygrana tak latwo :mad: :evil_lol: A mam dla Was fotki :lol: ... Dziś będą domówki, jutro ze spacerku ;) ... PIKA napisał(a):No nie bylo mnie a tu tyleeeeeeeee nagadane :roll: To wszystko wina Mrówki :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 A to całkiem mozliwe , że wiruska z Rybnika przywiozłes , bo cosik u nas fruwa i zatruwa życie :angryy: pewno jakaś Kacza Grypa Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']A to całkiem mozliwe , że wiruska z Rybnika przywiozłes , bo cosik u nas fruwa i zatruwa życie :angryy: pewno jakaś Kacza Grypa Nie jadę więcej na Śląsk :shake: ... Źle zacząłem się czuć następnego dnia po powrocie, a więc to musi być to :roll: ... No dobra, na początek dwie foteczki ;) ... Starczy Wam? :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='PiotrekJ'] W kim sie chlopak tak zakochal?:lol: Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='PiotrekJ']Starczy Wam? :evil_lol:NIE:diabloti: [quote name='PiotrekJ'] alez on ma figurke zgrabna :cool3: i dwukolorowe podusie na lapach :) Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Nie dali mi L4 :placz: :placz: :placz: ... Trzeba będzie dalej pracować :shake: ... [quote] Bo TY pewnie symulowałeś a nie chory jesteś!! Ja tam dostałam i to 11 dni w sumie !! :p Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='KaRa_TC']W kim sie chlopak tak zakochal?:lol: On wiecznie taki rozmarzony ostatnio, sąsiadka ma cieczkę :evil_lol: ... [quote name='Teklunia']NIE:diabloti: No dobra, to jeszcze dwa dorzucę :cool3: ... Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Pysia napisał(a):Bo TY pewnie symulowałeś a nie chory jesteś!! Ja tam dostałam i to 11 dni w sumie !! :p Pysiu, lekarz na nocnym ostrym dyżurze stwierdzil zapalenie oskrzeli, a po zwolnienie kazał się do lekarza rodzinnego zgłosić. No to poszedłem i co usłyszałem - "Zapalenie oskrzeli to jak zwykły kaszel i katarek, nie ma sensu w domu siedzieć" :roll: :shake: ... Quote
Teklunia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='PiotrekJ'] czy te oczy moda klamac??? :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Teklunia napisał(a):czy te oczy moda klamac??? :loveu: One tylko i wyłącznie ściemniają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pysiu, lekarz na nocnym ostrym dyżurze stwierdzil zapalenie oskrzeli, a po zwolnienie kazał się do lekarza rodzinnego zgłosić. No to poszedłem i co usłyszałem - "Zapalenie oskrzeli to jak zwykły kaszel i katarek, nie ma sensu w domu siedzieć" :roll: :shake: ... No to masz fajneo lekarza...Ja w zeszłym roku chodząc z zapaleniem oskrzeli nabawiłam siezapalenia płuc...Oj nieciekawie było... Zmień lekarza ;) A fotki boskie :) Te oczy są niesamowite :) Nie ma jak spojrzenie spod oka ;) Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 [quote name='Pysia']Zmień lekarza ;) Będę musiał :angryy: :mad: ... [quote name='Pysia'] A fotki boskie :) Te oczy są niesamowite :) Nie ma jak spojrzenie spod oka ;) Cieszę się, że się podobają :multi: ... No to jeszcze dwie ;) ... Quote
Recommended Posts