PiotrekJ Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 mrowka napisał(a):Zacznijmy od tego, czy ja Cie kiedy kolwiek lubiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) :placz: :placz: :placz: mrowka napisał(a): O widze, że jeszcze nie znasz możliwości "niewinnnych blondynek" :razz: :cool1: Normalnie strach się bać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... mrowka napisał(a): Yy, ale ja nei pisałam o Tobie tylko o Mejku :lol: :lol: Ufff, całe szczęście :lol: ... Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 :placz: :placz: :placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Normalnie strach się bać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... No bój się bój :mad: :mad: :mad: :mad: Ufff, całe szczęście :lol: ... No chyba, że wyjadasz ( :-o ) coś komuś... To oczywiscie może być i o Tobie :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Wychodzi na to że tatuś wyjada wszystkim z buzi i gluty mu kapią wszędzie....:evil_lol: Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Pysia napisał(a):Wychodzi na to że tatuś wyjada wszystkim z buzi i gluty mu kapią wszędzie....:evil_lol: :-o :crazyeye: :-o Piotrek nie łądnie nie ładnie..:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Pysia napisał(a):Wychodzi na to że tatuś wyjada wszystkim z buzi i gluty mu kapią wszędzie....:evil_lol: Niewychowany ten Mejk :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... mrowka napisał(a)::-o :crazyeye: :-o Piotrek nie łądnie nie ładnie..:evil_lol: To się Twojego Mejkusia Mróweczko tyczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Niewychowany ten Mejk :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Dobra, dobra ale ja nie jestem taka pewna ze to ma po moim fafulku :razz: Wkoncu "Jaki pan taki kram" Piotrze, wiec nic nie ukryjesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 mrowka napisał(a):Dobra, dobra ale ja nie jestem taka pewna ze to ma po moim fafulku :razz: Wkoncu "Jaki pan taki kram" Piotrze, wiec nic nie ukryjesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie dość że jest oziębla i mnie nie lubi to jeszcze ubliża :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 No a gdzie zdjęcia :roll: :mad: , bo Ty niby lepszy ode mnie w dodawaniu zdjęć :lol: :diablotin: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Cimi napisał(a):No a gdzie zdjęcia :roll: :mad: , bo Ty niby lepszy ode mnie w dodawaniu zdjęć :lol: :diablotin: :evil_lol: Ja droga Agatko mam prawie 40 stopni gorączki i ledwo doczłapałem się dziś do kompa :roll: ... Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Nie dość że jest oziębla i mnie nie lubi to jeszcze ubliża :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... ee tam glupoty opowiadasz :evil_lol: Ja tylko prawde i cala prawde mowie, no chyba nie zaprzeczysz? :razz: :lol: I zgadzam sie z Cimi, wklejaj foteczki macho Locersa Ja droga Agatko mam prawie 40 stopni gorączki i ledwo doczłapałem się dziś do kompa :roll: ... zero litości!! Chcemy zdjecia i koniec kropka :evil_lol: Chory?:roll: Quote
Cimi Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja droga Agatko mam prawie 40 stopni gorączki i ledwo doczłapałem się dziś do kompa :roll: ... Ah te wymówki :lol:. Trzeba było leżeć w łóżku a nie od razu na kompa :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 mrowka napisał(a):Chory?:roll: Tak, chory :roll: ... A Wy wredne baby zero współczucia :roll: :shake: ... Cimi napisał(a):Ah te wymówki :lol:. Trzeba było leżeć w łóżku a nie od razu na kompa :evil_lol: Od rana w łóżku leżałem :roll: ... Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='PiotrekJ']Tak, chory :roll: ... A Wy wredne baby zero współczucia :roll: :shake: ... Od rana w łóżku leżałem :roll: ... zaraz, zaraz tylko nie baby dobrze?:mad: Jak chory to sie lecz ;) bo juz majaczysz...:evil_lol: Quote
Cimi Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tak, chory :roll: ... A Wy wredne baby zero współczucia :roll: :shake: ... Od rana w łóżku leżałem :roll: ... Od razu wredne baby :roll:. To w wieczór też trzba leżeć :lol: Quote
PiotrekJ Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 No już dobrze, dobrze ... Nie jesteście wredne baby ... W ramach przeprosin :Rose::Rose::Rose: ... Quote
PiotrekJ Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 mrowka napisał(a):phiiiiiiiiiiiii :obrazic: Jeszcze Ci mało? :crazyeye: Jak nie to nie :roll: ... Quote
Cimi Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jeszcze Ci mało? :crazyeye: Jak nie to nie :roll: ... Jaki jeszcze oburzony :roll: Quote
PiotrekJ Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Cimi napisał(a):Jaki jeszcze oburzony :roll: Bo ja z kwiatkami do Was, a Wy co? Ciągle Wam mało :roll: :shake: :eviltong: ... Quote
Cimi Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):Bo ja z kwiatkami do Was, a Wy co? Ciągle Wam mało :roll: :shake: :eviltong: ... A ja żadnych kwiatków nie widziałam :cool3: Quote
PiotrekJ Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Cimi napisał(a):A ja żadnych kwiatków nie widziałam :cool3: Agatko, specjalnie dla Ciebie (bo Mrówka jest niewdzięczna :obrazic:) ... :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 PiotrekJ napisał(a):Agatko, specjalnie dla Ciebie (bo Mrówka jest niewdzięczna :obrazic:) ... :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :-o ja niewdzięczna? :obrazic: Kto daje 3 kwiatki na 2 osoby? :angryy: To raz. A dwa to nei lubie stokrotek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 mrowka napisał(a)::-o ja niewdzięczna? :obrazic: A kto zrobił "phiiiiiiiiiiiii :obrazic:"? :evil_lol: :evil_lol: ;) mrowka napisał(a): Kto daje 3 kwiatki na 2 osoby? Ja :lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 hmmmm nie chce sie wtrącać ale to jest galeria:roll: :evil_lol: dawaj mi tu szybciochem Locusia bo Tigra placze :mad: Quote
Pysia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Nie gadaj tylko foty dawaj ;) Ja tez chora i powstawiałam kilka do siebie !! :mad: Ja chcę zobaczyć faflastego uglutowanego Locusia !!:mad: Quote
Recommended Posts