mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Firma w ktorej pracuję podpisała umowę na serię szkoleń dla kadry kierowniczej Makro. No i w związku z tym włóczę się ostatnio po całej Polsce :roll: ...[/QUOTE] Jak miło :evil_lol: to kiedy organizujemy jakies spotkankoo na śląsku? :razz: [QUOTE] Widzę, że słów Ci zabrakło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :spam2: :lmaa: :evil_lol: A swoją drogą ten "Groźny Piotrek" mnie rozwalił :lol: :lol: :lol: ... I kto Cię poskładał? :evil_lol: :evil_lol: ;) Wklejaj Piotrze zdjęcia, ale to migiem! :mad: Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 oooo zdjęcia :multi: Mój wnuczek Kochany:loveu: Loco :cool: :loveu: W co on taki wpatrzony?? Grrr czy u Was dogo też się wiesza??!! Bo ja już czegoś dostaję.. :angryy: Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 PIKA napisał(a):A co on ma tu taki blagalny wzrok? :shake: Pan jadł jogurcik :lol: ... mrowka napisał(a):Jak miło :evil_lol: to kiedy organizujemy jakies spotkankoo na śląsku? :razz: Za tydzień w Katowicach lub Sosnowcu? :razz: mrowka napisał(a): I kto Cię poskładał? :evil_lol: :evil_lol: ;) Guuuuupie pytanie, Locers oczywiście :evil_lol: ... mrowka napisał(a):Grrr czy u Was dogo też się wiesza??!! Bo ja już czegoś dostaję.. :angryy: Cały czas :angryy: :angryy: :angryy: ... Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Cały czas :angryy: :angryy: :angryy: ... no to dobrze, cieszę się bardzoo bom myślała że tylko ja takie problemy mam :evil_lol: a jak tak to już się tak nei nerwuje :razz: Guuuuupie pytanie, Locers oczywiście :evil_lol: ... Wcale że nie głupie :roll: :evil_lol: Rozumiem macho Locers? :cool1: Za tydzień w Katowicach lub Sosnowcu? :razz: To wybieram Katowice :razz: Tylko proszę o datę i o ładną pogodę :lol: Zaraz trzeba więcej osób zwołać... [quote name='"okrutny Piotrek"']Pan jadł jogurcik :lol: ... No wiesz co!! I mojemu wnusiowi nic nie dałe?! :mad: :angryy: :mad: Mogłeś tego nie mówic.... Quote
Patka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 tego sie spodziewałam biedaczynka teraz jogurcik po nocach będzie sie snił pewnie mu dał tylko kubeczek ...puuuusty :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Patka napisał(a):tego sie spodziewałam biedaczynka teraz jogurcik po nocach będzie sie snił pewnie mu dał tylko kubeczek ...puuuusty :diabloti: Nie był pusty, resztki na ściankach były :evil_lol: ... mrowka napisał(a):no to dobrze, cieszę się bardzoo A ja nie cieszę się wcale :angryy: ... mrowka napisał(a): Wcale że nie głupie :roll: :evil_lol: Rozumiem macho Locers? :cool1: Nie macho tylko Twój wnuczek :evil_lol: ... mrowka napisał(a):Tylko proszę o datę i o ładną pogodę :lol: Jeszcze jakieś wymagania? :roll: ;) mrowka napisał(a):No wiesz co!! I mojemu wnusiowi nic nie dałe?! :mad: :angryy: :mad: Mogłeś tego nie mówic.... Tak wlaśnie sobie pomyślałem, że to babcie zawsze wnuczków rozpieszczają a nie rodzice :lol: :lol: :evil_lol: ... Tak więc szykuj jogurcik dla wnuczka i przyjeżdżaj ;) ... Quote
PIKA Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pan jadł jogurcik :lol: ... A DAŁ? :mad: Jogurcik zdowy jest :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 PIKA napisał(a):A DAŁ? :mad: Jogurcik zdowy jest :diabloti: Dał Piko, dał ... Ścianki wylizać :evil_lol: ... Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dał Piko, dał ... Ścianki wylizać :evil_lol: ... :crazyeye: o jej.. :lol: :lol: :lol: :lol: Jeszcze jakieś wymagania? :roll: ;-) :hmmmm: jak coś sobie przypomnę to napewno napiszę :cool1: Nie macho tylko Twój wnuczek :evil_lol: A moj wnuczek to nie macho?! Macho jak sie patrzy! Ten wzrokk, wszysctkie suczkii za nim beda sie uganiac - oczywiscie wzrok ma po babci :razz: :lol: Tak wlaśnie sobie pomyślałem, że to babcie zawsze wnuczków rozpieszczają a nie rodzice :lol: :lol: :evil_lol: ... Tak więc szykuj jogurcik dla wnuczka i przyjeżdżaj ;-) ... Jogurcik juz w lodowce sie mrozii.. :evil_lol: tylko "KAJ" wy mieszkacie? :roll: Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 mrowka napisał(a):A moj wnuczek to nie macho?! Macho jak sie patrzy! Ten wzrokk, wszysctkie suczkii za nim beda sie uganiac - oczywiscie wzrok ma po babci :razz: :lol: To za babcią też wszystkie suczki się uganiają? :roll: :evil_lol: :evil_lol: mrowka napisał(a):tylko "KAJ" wy mieszkacie? :roll: Mróweczko, tylko bez tej Waszej gwary śląskiej bardzo proszę bo ja nic nie rozumiem :roll: :shake: ... Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 To za babcią też wszystkie suczki się uganiają? :roll: :evil_lol: :evil_lol: osz Ty! :shake: nic nie rozumiesz.. :evil_lol: Biedny Locoo :-( Mróweczko, tylko bez tej Waszej gwary śląskiej bardzo proszę bo ja nic nie rozumiem :roll: :shake: ... Juz Ci tłumaczee KAJS-gdzie (?) Brrr gwara, ja tez nic nie rozumiem :roll: Bom ja nie ze slaska :cool1: Quote
Pysia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='PiotrekJ']No już, już ... Ale tylko dwie :roll: ... Alezon ma tak samo błagalny wzrok jak Zmorka !!:loveu: Chyba bym mu sięnie oparła ;) Quote
Alicja Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 No jak to nie rozumiesz gwary śląskiej :crazyeye:to takie proste;) Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='mrowka']osz Ty! :shake: nic nie rozumiesz.. :evil_lol: Biedny Locoo :-( Sama napisałaś, że na jego wzrok wszystkie suczki będą lecieć. A wzrok ma w końcu po babci, tak? :evil_lol: [quote name='mrowka'] Juz Ci tłumaczee KAJS-gdzie (?) Brrr gwara, ja tez nic nie rozumiem :roll: Bom ja nie ze slaska :cool1: A skąd Ty? :razz: [quote name='Pysia']Alezon ma tak samo błagalny wzrok jak Zmorka !!:loveu: Chyba bym mu sięnie oparła ;) Byś musiała, tak dla Twojego dobra :evil_lol: ... [quote name='Alicjarydzewska']No jak to nie rozumiesz gwary śląskiej :crazyeye:to takie proste;) To ja chyba na lekcje gwary śląskiej się do Ciebie zapiszę :cool3: :lol: ... Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Pysia napisał(a):Proszę o rozwiniecie ;):evil_lol: Pisałem o jego żebraniu :roll: ... Ostatnio zrobił się tak bezczelny, że z buzi i talerza zaczyna mi jedzenie wybierać :angryy: ... Quote
Pysia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pisałem o jego żebraniu :roll: ... Ostatnio zrobił się tak bezczelny, że z buzi i talerza zaczyna mi jedzenie wybierać :angryy: ... Jezeli uwazasz że jesteś wyjatkiem bo Ci pies z ....buzi wyjada to się GRUBO mylisz :evil_lol: Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Sama napisałaś, że na jego wzrok wszystkie suczki będą lecieć. A wzrok ma w końcu po babci, tak? :evil_lol: No jeju jeju nie chodzilo tu o suczki :evil_lol: tylko o :hmmmm: :shake: aaa iĆ.. A skąd Ty? :razz: No właśnie, lepiej uwazaj co piszesz bom ja SCYzORYK :cool1: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Pysia napisał(a):Jezeli uwazasz że jesteś wyjatkiem bo Ci pies z ....buzi wyjada to się GRUBO mylisz :evil_lol: Nie uważam że jestem wyjątkiem, ale on to robi coraz bardziej bezczelnie :roll: ... Ostatnio na imprezie u znajomych musiał spróbować od wszystkich co jedzą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... mrowka napisał(a):No jeju jeju nie chodzilo tu o suczki :evil_lol: tylko o :hmmmm: :shake: aaa iĆ.. No powiedz, nie krępuj się :evil_lol: ... mrowka napisał(a): No właśnie, lepiej uwazaj co piszesz bom ja SCYzORYK :cool1: :evil_lol: Ło matko, Kielce :roll: :lol: ... Quote
Pysia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nie uważam że jestem wyjątkiem, ale on to robi coraz bardziej bezczelnie :roll: ... Ostatnio na imprezie u znajomych musiał spróbować od wszystkich co jedzą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... . A czy przy tym wisza mu gluty do ziemi ?:evil_lol: Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ło matko, Kielce :roll: :lol: ... No właśnie, wiec uwazaj :cool1: :cool1: :cool1: A dokładniej niedaleko Kielc No powiedz, nie krępuj się :evil_lol: ... no własnie, nie powiem! ;) :lol: I wcale, a wcale si enie krepuje :shake: Ostatnio na imprezie u znajomych musiał spróbować od wszystkich co jedzą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co za niewychowany pies!!:shake: Prawie jak tata.. :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='Pysia']A czy przy tym wisza mu gluty do ziemi ?:evil_lol: Żeby tylko wisiały, one kapią wszędzie :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='mrowka']No właśnie, wiec uwazaj :cool1: :cool1: :cool1: A dokładniej niedaleko Kielc No strach się bać normalnie niewinnych blondynek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='mrowka']no własnie, nie powiem! ;) :lol: Nie powiesz? Już mnie nie lubisz? :-( [quote name='mrowka']Co za niewychowany pies!!:shake: Prawie jak tata.. :evil_lol: :evil_lol: A czy ja przepraszam wyjadam coś komuś z buzi? :roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 o czyta , czytam i ....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):o czyta , czytam i ....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: I co Alu, i co? :evil_lol: Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Nie powiesz? Już mnie nie lubisz? :-( Zacznijmy od tego, czy ja Cie kiedy kolwiek lubiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) No strach się bać normalnie niewinnych blondynek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... O widze, że jeszcze nie znasz możliwości "niewinnnych blondynek" :razz: :cool1: A czy ja przepraszam wyjadam coś komuś z buzi? :roll: :evil_lol: :evil_lol: Yy, ale ja nei pisałam o Tobie tylko o Mejku :lol: :lol: Quote
Recommended Posts