agbar Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Piękny, cudowny, wspaniały, sliczny, seksowny;) piesek! i to spojrzenie, ach te oczy:) Piotrek masz naprawdę przewspaniałego psa! gratuluję:) Aga&Dealer Quote
e.v.a Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 dealer napisał(a):Piękny, cudowny, wspaniały, sliczny, seksowny;) piesek! i to spojrzenie, ach te oczy:) Piotrek masz naprawdę przewspaniałego psa! gratuluję:) Aga&Dealer a Piotrka pies to prawie moj pies :bigcool: haha...:evil_lol: Quote
agbar Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 evaxon napisał(a):a Piotrka pies to prawie moj pies :bigcool: haha...:evil_lol: Jestem nowa tu :) jak to Twój?? macie jakąś umowę?:) w miesiace parzyste Ty a w nieparzyste Piotrek:):eviltong: ?? hihihi Quote
e.v.a Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 dealer napisał(a):Jestem nowa tu :) jak to Twój?? macie jakąś umowę?:) w miesiace parzyste Ty a w nieparzyste Piotrek:):eviltong: ?? hihihi hehe no bo Loco to miłość mojej Tigry :evil_lol: a co tigry to i moje :D Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='Cimi']Coś Ty mu zrobił :mad:, że ma taką minę :lol: W żebraka się bawił :angryy: ... [quote name='madzia18sosnowiec']hahaha cimi może lepiej nie wiedzieć :lol: Coś sugerujesz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']GADUŁY:mad: Stanowczo się z Tobą zgadzam Alu :evil_lol: ... A tak w ogóle to w Rybniku wczoraj byłem ;) ... [quote name='dealer']Piękny, cudowny, wspaniały, sliczny, seksowny;) piesek! i to spojrzenie, ach te oczy Piotrek masz naprawdę przewspaniałego psa! gratuluję:) Aga&Dealer Nie za dużo tych komplementów? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: W każdym razie dziękujemy ;) ... [quote name='dealer']Jestem nowa tu :) jak to Twój?? macie jakąś umowę?:) w miesiace parzyste Ty a w nieparzyste Piotrek:):eviltong: ?? hihihi Nie słuchaj Ewy, ona bredzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Loco jest mój i niczyj więcej :roll: ;) ... [quote name='evaxon']hehe no bo Loco to miłość mojej Tigry :evil_lol: a co tigry to i moje :D Drobne sprostowanie - Loco jest miłością Tigry, ale nie jest Twój :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Siostra Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ależ z tego Loco przystojniak, normalnie zakochać się można:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 PiotrekJ napisał(a): Coś sugerujesz? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ależ nie, skądże :cool3: Quote
Alicja Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 PiotrekJ napisał(a): Stanowczo się z Tobą zgadzam Alu :evil_lol: ... A tak w ogóle to w Rybniku wczoraj byłem ;) ... ...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:gdzie cię tu przywiało :razz: Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Siostra napisał(a):Ależ z tego Loco przystojniak, normalnie zakochać się można:cool3: Prosze się nie zakochiwać w moim szczeniorku :shake: ... Ja i tak już ze strachu umieram, że jakaś Dogomaniaczka rozkochana mi go zabierze :shake: ... madzia18sosnowiec napisał(a):ależ nie, skądże :cool3: No ja myślę :evil_lol: ... Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:gdzie cię tu przywiało :razz: Do Makro :lol: ... Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 :-o nie wierze wlasym ocom :-o Czy w tym topicu przez maja nieobecnosc p.Piotr wstawil tyle zdjec, czy mi sie tylko wydaje? :evil_lol: :evil_lol: Loco wnuczkuu :loveu: tesknilismyy...:loveu: Boziuu jaki slodziak :iloveyou: jak ten czas szybko leci, a moze raczej jak te psy szybko rosnaa.. :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 mrowka napisał(a)::-o nie wierze wlasym ocom :-o Czy w tym topicu przez maja nieobecnosc p.Piotr wstawil tyle zdjec, czy mi sie tylko wydaje? :evil_lol: :evil_lol: Po pierwsze - nie Pan, taki stary jeszcze nie jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Po drugie - jak widzisz galeria Loco się rozwija, nie to co Mejka :mad: :angryy: ... Quote
Siostra Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 PiotrekJ napisał(a): jak widzisz galeria Loco się rozwija, nie to co Mejka :mad: :angryy: ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mrówka, ma nadzieję, że subtelną aluzję zrozumiałaś....:lol: Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Siostra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mrówka, ma nadzieję, że subtelną aluzję zrozumiałaś....:lol: ale o co chodzi?? :hmmmm: :niewiem: :evil_lol: :evil_lol: Po pierwsze - nie Pan, taki stary jeszcze nie jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o jeju jeju :P Mam nadzieję, że mój powrót nic nei zmieni i że zdjęcia dzisiaj się pokażą??? :razz: Quote
niki_ill Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 ale mysliciel :evil_lol: pewnie kombinuje co by tu zmalowac :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 mrowka napisał(a):ale o co chodzi?? :hmmmm: :niewiem: :evil_lol: :evil_lol: :mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy: mrowka napisał(a):Mam nadzieję, że mój powrót nic nei zmieni i że zdjęcia dzisiaj się pokażą??? :razz: Się pomyśli :razz: ... Quote
Alicja Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Do Makro ... no to jeszcze 10 minut drogi i bylibyśmy się spotkali :roll:;) Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 :mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy: ależ Piotrze nie musisz się tak cieszyć :evil_lol: :evil_lol: Się pomyśli :razz: ... Oby nie za długo, bo jeszcze zaszkodzi :shake: Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no to jeszcze 10 minut drogi i bylibyśmy się spotkali :roll:;) Jak pech to pech :roll: ... Za tydzień będę w Sosnowcu i Katowicach ;) ... mrowka napisał(a):ależ Piotrze nie musisz się tak cieszyć :evil_lol: :evil_lol: To Ty się ciesz, że nie ma Cię obok mnie gdy mowisz że zdjęć tatusia Mejkusia więcej nie będzie :mad: :mad: :evil_lol: ... mrowka napisał(a): Oby nie za długo, bo jeszcze zaszkodzi :shake: Mróweczko, myślenie nie boli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Jak pech to pech :roll: ... Za tydzień będę w Sosnowcu i Katowicach ;-) ... No prosze, prosze a po co? :razz: [quote name='"Groźny Piotrek"'] To Ty się ciesz, że nie ma Cię obok mnie gdy mowisz że zdjęć tatusia Mejkusia więcej nie będzie :mad: :mad: :evil_lol: ... Aż strach sie bać :evil_lol: :evil_lol: Mróweczko, myślenie nie boli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :watpliwy: Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 zdjęcia!! zdjęcia!! zdjęcia!! zdjęcia!! zdjęcia!! zdjęcia!! zdjęcia!! :razz: Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 mrowka napisał(a):No prosze, prosze a po co? :razz: Firma w ktorej pracuję podpisała umowę na serię szkoleń dla kadry kierowniczej Makro. No i w związku z tym włóczę się ostatnio po całej Polsce :roll: ... mrowka napisał(a)::watpliwy: Widzę, że słów Ci zabrakło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A swoją drogą ten "Groźny Piotrek" mnie rozwalił :lol: :lol: :lol: ... Quote
PIKA Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Tutaj to tylko , bele, ble ble :roll: A GDZIE FOTY? :mad: Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='PIKA']Tutaj to tylko , bele, ble ble :roll: A GDZIE FOTY? :mad: No już, już ... Ale tylko dwie :roll: ... Quote
PIKA Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='PiotrekJ'] No już, już ... Ale tylko dwie :roll: ... o malo, ale ale zawsze to cos [quote name='PiotrekJ'] A co on ma tu taki blagalny wzrok? :shake: Quote
Recommended Posts