Cimi Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 PiotrekJ napisał(a):A w tej pozycji Loco śpi od pół godziny :lol: ... Ale z Ciebie Pan :P. Pies się męczy, a Ty mu nawet tyłka nie podniesiesz, by się dobrze wyspał :lol: Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 posiusialam sie hahah azrabisty ;) uszy ala astman widze ze to taki bokserski okres przejsciowy ;) i ze nie tylko moja nosila takie "uczesanie" ;) :o hahha zarabiste dluuuuuuuuuuuugie lapulce :D Quote
PiotrekJ Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):A w tej pozycji Loco śpi od pół godziny :lol: ... Ale z Ciebie Pan :P. Pies się męczy, a Ty mu nawet tyłka nie podniesiesz, by się dobrze wyspał :lol: Cimi, Ty lepiej dawaj zdjęcia Fionki bo zapomnę jak wygląda :lol: ... Quote
:) Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): NAJLEPSZA FOTKA :D Quote
Cimi Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi, Ty lepiej dawaj zdjęcia Fionki bo zapomnę jak wygląda :lol: ... Wałek.. dałam :P :lol: Quote
PiotrekJ Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 :) napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): NAJLEPSZA FOTKA :D Niom, też mi się podoba :) ... Ale widać przynajmniej, że pies nawet przez sen Pana pilnuje :lol: ... Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Cimi, Ty lepiej dawaj zdjęcia Fionki bo zapomnę jak wygląda :lol: ... Wałek.. dałam :P :lol: Widziałem, ale to wciąż za mało :lol: ... Quote
PiotrekJ Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 :) napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): NAJLEPSZA FOTKA :D Niom, też mi się podoba :) ... Ale widać przynajmniej, że pies nawet przez sen Pana pilnuje :lol: ... Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Cimi, Ty lepiej dawaj zdjęcia Fionki bo zapomnę jak wygląda :lol: ... Wałek.. dałam :P :lol: Widziałem, ale to wciąż za mało :lol: ... Quote
Cimi Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Cimi, Ty lepiej dawaj zdjęcia Fionki bo zapomnę jak wygląda :lol: ... Wałek.. dałam :P :lol: Widziałem, ale to wciąż za mało :lol: ... Stwarzasz :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Śpi ;) ... Nie chcę Was już zadręczać psem, którego ulubionym zajęciem jest spanie :P ... Quote
Agga Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 hahaha a dupcia powoli sama zjeżdza.... A ta fota z uszami bomba!!!! Quote
PiotrekJ Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Agga napisał(a): hahaha a dupcia powoli sama zjeżdza.... Ona nie zjeżdżała, ta pozycja utrzymywała się od pół godziny :lol: ... Agga napisał(a):A ta fota z uszami bomba!!!! Razem z dbsst macie dziwne upodobania :lol: ... Quote
Cimi Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 PiotrekJ napisał(a):Śpi ;) ... Nie chcę Was już zadręczać psem, którego ulubionym zajęciem jest spanie :P ... A wiesz, że psy upodobniają się do właścicieli :lol:? ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 fotki świetne, LOCO jest super haha a jakie pozy strzela, i te uszy :lol: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Śpi ;) ... Nie chcę Was już zadręczać psem, którego ulubionym zajęciem jest spanie :P ... A wiesz, że psy upodobniają się do właścicieli :lol:? ;) Ja to tylko w soboty i niedziele tak dobrze mam :lol: ... A tak codziennie do pracy biegam :-? ... Quote
Cimi Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Śpi ;) ... Nie chcę Was już zadręczać psem, którego ulubionym zajęciem jest spanie :P ... A wiesz, że psy upodobniają się do właścicieli :lol:? ;) Ja to tylko w soboty i niedziele tak dobrze mam :lol: ... A tak codziennie do pracy biegam :-? ... Patrz no, a ja nawet w soboty i niedziele nie mogę pospać :evil: ;). I na autobusy w tygodniu biegam, bo zazwyczaj nie mogę się zawsze wyrobić :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 W sobotę Loco miał robiony wymaz z uszu. Dziś odebrałem wyniki - drożdżaki :evil: ... Jak to paskudztwo wyplenić? :-? Quote
Agga Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 PiotrekJ napisał(a): Agga napisał(a):A ta fota z uszami bomba!!!! Razem z dbsst macie dziwne upodobania :lol: ... Jak to dziwne? :lol: No sam powiedz...piękne te uszka Quote
PiotrekJ Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Agga napisał(a):PiotrekJ napisał(a): Agga napisał(a):A ta fota z uszami bomba!!!! Razem z dbsst macie dziwne upodobania :lol: ... Jak to dziwne? :lol: No sam powiedz...piękne te uszka No cudo :lol: ... Tylko teraz chore :( ... Quote
Alicja Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 PiotrekJ napisał(a):W sobotę Loco miał robiony wymaz z uszu. Dziś odebrałem wyniki - drożdżaki :evil: ... Jak to paskudztwo wyplenić? :-?Napisz Priva do Sota36 jej Gutek , briard miał ostatnio leczone uszka z drożdzaków :wink: Quote
PiotrekJ Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PiotrekJ napisał(a):W sobotę Loco miał robiony wymaz z uszu. Dziś odebrałem wyniki - drożdżaki :evil: ... Jak to paskudztwo wyplenić? :-?Napisz Priva do Sota36 jej Gutek , briard miał ostatnio leczone uszka z drożdzaków :wink: Weź i napisz człowieku jak Nasza Dogomania strajkuje ostatnio :evil: ... "Przepraszamy, ale serwer jest aktualnie przeciążony bla bla bla ..." ... Dzięki Alu za radę, spróbuję trochę później ... A jutro to się do weta chyba przejadę :-? ... Quote
Siostra Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Słodziak nie z tej ziemi :angel: :angel: :angel: Z tych boksiowych fot to się można uśmiać po pachy :lol: Super! Quote
PiotrekJ Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Loco i jego pierwsze szelki :lol: ... Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 wow , ale sexowne szeleczki :wink: Jak tam uszka :-? Quote
PiotrekJ Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):wow , ale sexowne szeleczki :wink: Tia :-? ... Ten kolor to nie mój pomysł :-? Alicjarydzewska napisał(a):Jak tam uszka :-? Dostaliśmy Oridermyl, maść z Neomycyną. Zobaczymy jakie będą efekty. A przy okazji następnej wizyty zrobimy testy alergiczne tak na wszelki wypadek ... Quote
Recommended Posts