PiotrekJ Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Gabryjella napisał(a):Niemożliwe, w końcu żyjemy w kraju ludzi Ojca Dyrektora:razz: :evil_lol: Bardzo proszę aby ojca dyrektora w to nie mieszać, a najlepiej to mi o nim nie wspominać :angryy: :angryy: ;) ... Quote
Alicja Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 :mad: cfaniak na 4 stronie i udaje że fotek nie musi wstawiać :angryy: Quote
PiotrekJ Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad: cfaniak na 4 stronie i udaje że fotek nie musi wstawiać :angryy: Cfaniak aparat pojechał na wieczór panieński i wróci dopiero dziś koło 17 :angryy: :angryy: :angryy: ... Quote
PIKA Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cfaniak aparat pojechał na wieczór panieński i wróci dopiero dziś koło 17 :angryy: :angryy: :angryy: ... facet na wieczorze Panieńskim? :crazyeye: To podejrzane :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='PIKA']facet na wieczorze Panieńskim? :crazyeye: To podejrzane :evil_lol: O tego faceta jestem spokojny, przynajmniej rozbierać się nie będzie :evil_lol: ... A teraz coś specjalnego :cool1: ... Fotka z zasobów komóreczki, Loco w wieku 2 tygodni :cool3: :lol: ... Quote
Alicja Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='PiotrekJ']O tego faceta jestem spokojny, przynajmniej rozbierać się nie będzie :evil_lol: ... A teraz coś specjalnego :cool1: ... Fotka z zasobów komóreczki, Loco w wieku 2 tygodni :cool3: :lol: ... ale słodziakowe nosio :loveu: a tu taki słodziak szuka domku :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20728&page=9 Quote
PiotrekJ Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ale słodziakowe nosio :loveu: a tu taki słodziak szuka domku :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20728&page=9 Alu, tematy na temat Hondo pozakładane są po całym necie :roll: ... Tak sobie myślę, że może Ty go weźmiesz. O ile się nie mylę to niedługo domek większy będziesz mieć i dwa psy by się zmieściły :lol: :lol: :lol: ... Quote
Alicja Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 PiotrekJ napisał(a):Alu, tematy na temat Hondo pozakładane są po całym necie :roll: ... Tak sobie myślę, że może Ty go weźmiesz. O ile się nie mylę to niedługo domek większy będziesz mieć i dwa psy by się zmieściły :lol: :lol: :lol: ...to nie ja wiekszy domek będę mieć tylko Patka :shake:i Honda nie dam rady zabrać .Wpakowałabym go na domek tymczasowy do rodziców ale mama znów idzie do szpitala na operację drugiego oka a w grudniu miała już pierwszą i nici z wyprowadzania psa .Ja pracuję i do mamy nie dam rady dziennie jeździć :shake:A 2 psów w tym jednego prosto ze schronu nie mogłabym zostawić razem .Szukam wśród znajomych :-( Quote
PiotrekJ Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):to nie ja wiekszy domek będę mieć tylko Patka :shake: To coś mi się musiało popitolić :roll: ... Quote
Alicja Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 PiotrekJ napisał(a):To coś mi się musiało popitolić :roll: ...:evil_lol:to przez ten RUM;) Quote
PiotrekJ Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:to przez ten RUM;) Rum to Ty masz Alu (mam nadzieję że jeszcze nie wypiłyście bezemnie :mad:), my mieliśmy w beczułeczce wódeczkę dla Piki :lol: ... Quote
e.v.a Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='PiotrekJ'] A teraz coś specjalnego :cool1: ... Fotka z zasobów komóreczki, Loco w wieku 2 tygodni :cool3: :lol: ... takie male a taką wielką głowe miało :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 evaxon napisał(a):takie male a taką wielką głowe miało :evil_lol: :loveu: :loveu: Przypomnij sobie lepiej swoją Tigre jak wyglądała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PIKA Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='PiotrekJ'] O tego faceta jestem spokojny, przynajmniej rozbierać się nie będzie :evil_lol: ... No sam się nie rozbierze, ale co bedzie jak go dziewczyny zechca rozebrac? :errrr: [quote name='PiotrekJ'] A teraz coś specjalnego :cool1: ... Fotka z zasobów komóreczki, Loco w wieku 2 tygodni :cool3: :lol: ... :loveu::loveu::loveu: jak slodki :loveu::loveu::loveu: Piotrek sprawdzilam dzisiaj, ta Hurtownia na fortach nazywa sie MAX;) [SIZE=2]I się przyznam, ze mi się cos popitoliło i żem myślala, ze Ty na Bemowie mieszkasz :roll: i temu Ci kazalam do hurtowni na spacer z psem iśc :lol: Quote
PiotrekJ Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='PIKA']No sam się nie rozbierze, ale co bedzie jak go dziewczyny zechca rozebrac? :errrr: Moja jest grzeczna :evil_lol: ... [quote name='PIKA']:loveu::loveu::loveu: jak slodki :loveu::loveu::loveu: Kiedyś byl slodki, teraz już nie :evil_lol: ... [quote name='PIKA']Piotrek sprawdzilam dzisiaj, ta Hurtownia na fortach nazywa sie MAX;) [SIZE=2]I się przyznam, ze mi się cos popitoliło i żem myślala, ze Ty na Bemowie mieszkasz :roll: i temu Ci kazalam do hurtowni na spacer z psem iśc :lol: Bródno też na B :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Do hurtowni jeszcze nie dotarłem, znalazłem narazie baaardzo tani (przynajmniej jeśli chodzi o produkty których potrzebuję) sklep internetowy. Ale ta hurtownia napewno się przyda ;) ... Quote
PIKA Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 PiotrekJ napisał(a):Moja jest grzeczna :evil_lol: ... Aha, nie ma zapedów do mechaniki :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='PiotrekJ']Mamy coś dla Was :cool3: ... Leżę sobie ;) Żebram :evil_lol: :diabloti: A tak udaję psa poważnego :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 dbsst napisał(a):gaduly :cool3: Debeściaczek wrocił :multi: :multi: :multi: ... I już zaczyna się do Loca migdalić :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... Jak Ci bylo bez Nas wszystkich? :roll: PIKA napisał(a):Aha, nie ma zapedów do mechaniki :evil_lol: Byloby to zboczenie bliżej nieokreślone :evil_lol: ... Quote
dbsst Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 PiotrekJ napisał(a):Debeściaczek wrocił :multi: :multi: :multi: ... I już zaczyna się do Loca migdalić :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... Jak Ci bylo bez Nas wszystkich? :roll: Byloby to zboczenie bliżej nieokreślone :evil_lol: ... beznadziejnie ;) Quote
PiotrekJ Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 dbsst napisał(a):beznadziejnie ;) To dopsze :lol: ... Przynajmniej więcej Nas nie zostawisz, zgadza się? :mad: ;) Quote
Cimi Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Coś Ty mu zrobił :mad:, że ma taką minę :roll: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Cimi napisał(a):Coś Ty mu zrobił :mad:, że ma taką minę :roll: :lol: hahaha cimi może lepiej nie wiedzieć :lol: Quote
Recommended Posts