PiotrekJ Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Qrcze no ... nie będę głosno mówila, ale ktos narzeka ze wstawilam dzisiaj malo zdjec w galerii, a prosze tutaj zagladam, a tu kilka fot Loco, chyba ktos go zaniedbuje :mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Po 1. Jest zimno, pies nie chce biegać po dworze. W związku z tym ze spaceru zdjęć nie będzie :shake: ... Po 2. W domu z kolei to ja tracę wenę twórczą :roll: :eviltong: ... [quote name='Teklunia']hmm... dla mnie to on wyglada, jakby mial kaca :oops: :cool3: On tak zawsze wygląda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='PIKA']No jesli chodzi o cialko to nie ma problemow i mrozik jej nie straszny . ale te "gole" lapki :roll: i ta sól na chodnikach :angryy: Przez tą sól na chodnikach Loco już ma popękane łapki. I smarowanie nic nie daje :angryy: ... Quote
e.v.a Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 achhhh jak milo jest miec mala psiunie w domku nie trzeba marznac na dworku:evil_lol: :D :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 evaxon napisał(a):achhhh jak milo jest miec mala psiunie w domku nie trzeba marznac na dworku:evil_lol: :D :diabloti: Ale nawet nie wiesz jak to miło nie mieć zasikanego mieszkania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ale nawet nie wiesz jak to miło nie mieć zasikanego mieszkania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... czepiasz sie :eviltong: tigra sika na przeznaczony do tego celu reczniczek :) bo to madre psisko i nie robi gdzie popadnie:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 evaxon napisał(a):czepiasz sie :eviltong: tigra sika na przeznaczony do tego celu reczniczek :) bo to madre psisko i nie robi gdzie popadnie:evil_lol: Teraz się już nie tłumacz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 PiotrekJ napisał(a):Teraz się już nie tłumacz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... :roll: no dobra Quote
PiotrekJ Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Mamy coś dla Was :cool3: ... Leżę sobie ;) Żebram :evil_lol: :diabloti: A tak udaję psa poważnego :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: udaje że mysli ;) Quote
PiotrekJ Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: udaje że mysli ;) Czasami mu się zdarza :evil_lol: :evil_lol: :cool3: ... Quote
Alicja Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 PiotrekJ napisał(a):Czasami mu się zdarza :evil_lol: :evil_lol: :cool3: ...;) to przychodzi z wiekiem ;) Quote
KaRa_ Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Ale on już wielki jest:crazyeye: A spojrzenie jakie swietne:loveu: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;) to przychodzi z wiekiem ;) To czuję, że jeszcze sobie poczekam :roll: :evil_lol: ... KaRa_TC napisał(a):Ale on już wielki jest:crazyeye: 23 kg już waży, a wzrostem dorównuje nie jednemu dorosłemu psu :lol: ... Quote
KaRa_ Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 PiotrekJ napisał(a):23 kg już waży, a wzrostem dorównuje nie jednemu dorosłemu psu :lol: ... To wazy tyle ile moja Deltka, no troszke wiecej ona bo 25kg;) Quote
PIKA Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Leżę sobie ;-) :hmmmm: ale on tak juz lezy od kilku dni :roll: Czy aby nie chory? :shake: Quote
PiotrekJ Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: ale on tak juz lezy od kilku dni :roll: Bo to jest jego ulubiona pozycja na ulubionej miejscówce ;) ... PIKA napisał(a):Czy aby nie chory? :shake: Na głowę od zawsze :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Moje Zmory też leżałyby tylko jakbym same ładne fotki wstawiała :) A tak to wstawiam takie gdzie nic nie widac:) Chyba ze czarne na białym :lol: Quote
e.v.a Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Tigra oprawila sobie w ramke to zdiecie :cool3: :loveu: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 evaxon napisał(a):Tigra oprawila sobie w ramke to zdiecie :cool3: :loveu: :loveu: Słusznie, słusznie :lol: ... Tak wogóle to Loco bardzo tęskni za ukochaną, fotki by się przydały :cool3: ... Quote
Alka Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: udaje że mysli ;) boski, :iloveyou: jaka morduchna słodka:loveu::loveu::loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Alka napisał(a):boski, :iloveyou: jaka morduchna słodka:loveu::loveu::loveu: Mam dziwne przeczucie, że przez te wszystkie Dogomaniaczki rozkochane w moim szczeniorku stracę go kiedyś :roll: :shake: ;) ... Quote
e.v.a Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 PiotrekJ napisał(a):Mam dziwne przeczucie, że przez te wszystkie Dogomaniaczki rozkochane w moim szczeniorku stracę go kiedyś :roll: :shake: ;) ... ciesz sie Piotrku ze mieszkam tak daleko :eviltong: bo nie dosc ze ja Dogomaniaczka to jeszcze Tigrusia uwielbiamy twoja psine:evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 evaxon napisał(a):ciesz sie Piotrku ze mieszkam tak daleko :eviltong: bo nie dosc ze ja Dogomaniaczka to jeszcze Tigrusia uwielbiamy twoja psine:evil_lol: :evil_lol: :loveu: A najgorsze jest to że będziemy musieli się spotkać, aby miłość Tigry i Loca mogła rozkwitać :roll: ... A wtedy zapewne psiuta swojego stracę na rzecz niejakiej evaxon :-? :-? :-? ... Quote
e.v.a Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 PiotrekJ napisał(a):A najgorsze jest to że będziemy musieli się spotkać, aby miłość Tigry i Loca mogła rozkwitać :roll: ... A wtedy zapewne psiuta swojego stracę na rzecz niejakiej evaxon :-? :-? :-? ... :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Gabryjella napisał(a):Szkoda, że moja nie lubi obcych piechów:shake: bo by mi tak pręgowane do pręgowanego pasowało;) ale może jak pani powie, że nie wolno...:evil_lol: evaxon napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Siooooooooooo Wy, Wy :angryy: ... Myśli nieczyste mają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts