Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Qrcze no ...
nie będę głosno mówila, ale ktos narzeka ze wstawilam dzisiaj malo zdjec w galerii, a prosze tutaj zagladam, a tu kilka fot Loco, chyba ktos go zaniedbuje :mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol:

Po 1. Jest zimno, pies nie chce biegać po dworze. W związku z tym ze spaceru zdjęć nie będzie :shake: ...
Po 2. W domu z kolei to ja tracę wenę twórczą :roll: :eviltong: ...

[quote name='Teklunia']hmm... dla mnie to on wyglada, jakby mial kaca :oops: :cool3:

On tak zawsze wygląda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

[quote name='PIKA']No jesli chodzi o cialko to nie ma problemow i mrozik jej nie straszny . ale te "gole" lapki :roll: i ta sól na chodnikach :angryy:

Przez tą sól na chodnikach Loco już ma popękane łapki. I smarowanie nic nie daje :angryy: ...

Posted

evaxon napisał(a):
achhhh jak milo jest miec mala psiunie w domku nie trzeba marznac na dworku:evil_lol: :D :diabloti:

Ale nawet nie wiesz jak to miło nie mieć zasikanego mieszkania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Ale nawet nie wiesz jak to miło nie mieć zasikanego mieszkania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

czepiasz sie :eviltong: tigra sika na przeznaczony do tego celu reczniczek :) bo to madre psisko i nie robi gdzie popadnie:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
czepiasz sie :eviltong: tigra sika na przeznaczony do tego celu reczniczek :) bo to madre psisko i nie robi gdzie popadnie:evil_lol:

Teraz się już nie tłumacz :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;) to przychodzi z wiekiem ;)

To czuję, że jeszcze sobie poczekam :roll: :evil_lol: ...

KaRa_TC napisał(a):
Ale on już wielki jest:crazyeye:

23 kg już waży, a wzrostem dorównuje nie jednemu dorosłemu psu :lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
23 kg już waży, a wzrostem dorównuje nie jednemu dorosłemu psu :lol: ...

To wazy tyle ile moja Deltka, no troszke wiecej ona bo 25kg;)

Posted

PIKA napisał(a):
:hmmmm: ale on tak juz lezy od kilku dni :roll:

Bo to jest jego ulubiona pozycja na ulubionej miejscówce ;) ...

PIKA napisał(a):
Czy aby nie chory? :shake:

Na głowę od zawsze :evil_lol: ...

Posted

evaxon napisał(a):
Tigra oprawila sobie w ramke to zdiecie :cool3: :loveu: :loveu:

Słusznie, słusznie :lol: ...
Tak wogóle to Loco bardzo tęskni za ukochaną, fotki by się przydały :cool3: ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: udaje że mysli ;)

boski, :iloveyou: jaka morduchna słodka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Alka napisał(a):
boski, :iloveyou: jaka morduchna słodka:loveu::loveu::loveu:

Mam dziwne przeczucie, że przez te wszystkie Dogomaniaczki rozkochane w moim szczeniorku stracę go kiedyś :roll: :shake: ;) ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Mam dziwne przeczucie, że przez te wszystkie Dogomaniaczki rozkochane w moim szczeniorku stracę go kiedyś :roll: :shake: ;) ...

ciesz sie Piotrku ze mieszkam tak daleko :eviltong: bo nie dosc ze ja Dogomaniaczka to jeszcze Tigrusia uwielbiamy twoja psine:evil_lol: :evil_lol: :loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
ciesz sie Piotrku ze mieszkam tak daleko :eviltong: bo nie dosc ze ja Dogomaniaczka to jeszcze Tigrusia uwielbiamy twoja psine:evil_lol: :evil_lol: :loveu:

A najgorsze jest to że będziemy musieli się spotkać, aby miłość Tigry i Loca mogła rozkwitać :roll: ...
A wtedy zapewne psiuta swojego stracę na rzecz niejakiej evaxon :-? :-? :-? ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
A najgorsze jest to że będziemy musieli się spotkać, aby miłość Tigry i Loca mogła rozkwitać :roll: ...
A wtedy zapewne psiuta swojego stracę na rzecz niejakiej evaxon :-? :-? :-? ...

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Gabryjella napisał(a):
Szkoda, że moja nie lubi obcych piechów:shake: bo by mi tak pręgowane do pręgowanego pasowało;) ale może jak pani powie, że nie wolno...:evil_lol:

evaxon napisał(a):
:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Siooooooooooo Wy, Wy :angryy: ... Myśli nieczyste mają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...