Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PiotrekJ napisał(a):

PIKA napisał(a):
o żesz :oops: jakies baby mi w glowie :crazyeye:

Żeby mi to było po raz ostatni :razz: :mad: ...

A Ty co? :crazyeye: z PiS-u ? :mad:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PiotrekJ']To może i my się przypomnimy :roll: ...

Loco zimową porą po spacerku ;)

Ciekawe w co będzie zawinięty jutro po spacerku :roll: jak ma być zimniej niz dzisiaj :placz:

Posted

PIKA napisał(a):
Ciekawe w co będzie zawinięty jutro po spacerku :roll: jak ma być zimniej niz dzisiaj :placz:

Pogoda jest tragiczna :angryy: ...
Loco pierwszy raz zaczął kuleć z zimna, a mi po 3 minutach myślałem że ręce odpadną :angryy: ...

Cimi napisał(a):
No i znowu opatulony w kocyk :evil_lol:

Nio :lol: ...
Ale ze mną nie chciał się podzielić :roll: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Pogoda jest tragiczna :angryy: ...
Loco pierwszy raz zaczął kuleć z zimna, a mi po 3 minutach myślałem że ręce odpadną :angryy: ...

a mnie juz odpadl nos ,uszy i palce u nog :angryy:
I ja się nie dziwię biednemu "golemu" Locusiowi :shake: Jak mój niedźwiedź polarny po 15 minutach zaczał kulec :shake: i schrzaniac do domu :roll: ku mojej wielkiej radości :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
I ja się nie dziwię biednemu "golemu" Locusiowi :shake: Jak mój niedźwiedź polarny po 15 minutach zaczał kulec :shake: i schrzaniac do domu :roll: ku mojej wielkiej radości :evil_lol:

Chciałem mu kupić ubranko, ale on rośnie ciągle i na chwilę obecną nie ma to sensu :shake: ... Tą zimę przeżyjemy, na następną będę kombinował :roll: ...
Ale za to rano suuuuuper się z nim wychodzi - 3 minuty i pies pod drzwiami :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Nio :lol: ...
Ale ze mną nie chciał się podzielić :roll: ...

wiesz co, wstydzilbys sie :lol:- kupb sobie nowe, a nie pies ma sie jeszcze z Toba dzielic :cool3:

Posted

Agga napisał(a):
Kto śmiał pisaka budzić kiedy tak smacznie spał...Piekne foteczki

On nie spal, on się ogrzewal :evil_lol: ...

teqquila napisał(a):
chciales chyba napisac byl Twoj cieply kocyk :D

No dokładnie :roll: :-( :-( :-( ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
On nie spal, on się ogrzewal :evil_lol: ...

Hmmmm no nie wiem:shake: Mnie to wygląda na brutalne zbudzenie słodkiego bokserka:mad: :lol:

Posted

Agga napisał(a):
Hmmmm no nie wiem:shake: Mnie to wygląda na brutalne zbudzenie słodkiego bokserka:mad: :lol:

Słodki to on był 3 miesiące temu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

PIKA napisał(a):

Myśmy byli z rottkiem na spacerku i też zwiewał ile sił ;) Ale w pewnym momencie wziął się na sposób i wlazł pomiędzy moje dwie czarne Zmory :lol: Potem było ok tylko coś bardzo szybko łapami przebierał :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Myśmy byli z rottkiem na spacerku i też zwiewał ile sił ;) Ale w pewnym momencie wziął się na sposób i wlazł pomiędzy moje dwie czarne Zmory :lol: Potem było ok tylko coś bardzo szybko łapami przebierał :evil_lol:

No jesli chodzi o cialko to nie ma problemow i mrozik jej nie straszny . ale te "gole" lapki :roll: i ta sól na chodnikach :angryy: