PIKA Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 PiotrekJ napisał(a): PIKA napisał(a):o żesz :oops: jakies baby mi w glowie :crazyeye: Żeby mi to było po raz ostatni :razz: :mad: ... A Ty co? :crazyeye: z PiS-u ? :mad: Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 PIKA napisał(a):A Ty co? :crazyeye: z PiS-u ? :mad: Jak już coś to z Samoobrony :evil_lol: ... Dobranoc Wszystkim, rano trza wstawać :roll: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='PiotrekJ'] ahahahah pies zabijaka :eviltong: mistrzowskie ujęcie:eviltong: Quote
PiotrekJ Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ahahahah pies zabijaka :eviltong: mistrzowskie ujęcie:eviltong: Jakoś tak ostatnio warga mu się podwija śmiesznie :lol: ... Quote
e.v.a Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Zabrałem Pańci skarpetkę :diabloti: hehe tigra tez kradnie skarpety:angryy: Quote
PiotrekJ Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 To może i my się przypomnimy :roll: ... Loco zimową porą po spacerku ;) Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='PiotrekJ']To może i my się przypomnimy :roll: ... Loco zimową porą po spacerku ;) Ciekawe w co będzie zawinięty jutro po spacerku :roll: jak ma być zimniej niz dzisiaj :placz: Quote
PiotrekJ Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 PIKA napisał(a):Ciekawe w co będzie zawinięty jutro po spacerku :roll: jak ma być zimniej niz dzisiaj :placz: Pogoda jest tragiczna :angryy: ... Loco pierwszy raz zaczął kuleć z zimna, a mi po 3 minutach myślałem że ręce odpadną :angryy: ... Cimi napisał(a):No i znowu opatulony w kocyk :evil_lol: Nio :lol: ... Ale ze mną nie chciał się podzielić :roll: ... Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pogoda jest tragiczna :angryy: ... Loco pierwszy raz zaczął kuleć z zimna, a mi po 3 minutach myślałem że ręce odpadną :angryy: ... a mnie juz odpadl nos ,uszy i palce u nog :angryy: I ja się nie dziwię biednemu "golemu" Locusiowi :shake: Jak mój niedźwiedź polarny po 15 minutach zaczał kulec :shake: i schrzaniac do domu :roll: ku mojej wielkiej radości :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Piotr , prosze natychmiast skombinować paltocik dla Locusia :mad: Quote
PiotrekJ Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 PIKA napisał(a):a mnie juz odpadl nos ,uszy i palce u nog :angryy: I ja się nie dziwię biednemu "golemu" Locusiowi :shake: Jak mój niedźwiedź polarny po 15 minutach zaczał kulec :shake: i schrzaniac do domu :roll: ku mojej wielkiej radości :evil_lol: Chciałem mu kupić ubranko, ale on rośnie ciągle i na chwilę obecną nie ma to sensu :shake: ... Tą zimę przeżyjemy, na następną będę kombinował :roll: ... Ale za to rano suuuuuper się z nim wychodzi - 3 minuty i pies pod drzwiami :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nio :lol: ... Ale ze mną nie chciał się podzielić :roll: ... wiesz co, wstydzilbys sie :lol:- kupb sobie nowe, a nie pies ma sie jeszcze z Toba dzielic :cool3: Quote
PiotrekJ Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Cimi napisał(a):wiesz co, wstydzilbys sie :lol:- kupb sobie nowe, a nie pies ma sie jeszcze z Toba dzielic :cool3: Bo to mój ciepły kocyk jest :angryy: ... Quote
Agga Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Kto śmiał pisaka budzić kiedy tak smacznie spał...Piekne foteczki Quote
teqquila Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 chciales chyba napisac byl Twoj cieply kocyk :D Quote
PiotrekJ Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Agga napisał(a):Kto śmiał pisaka budzić kiedy tak smacznie spał...Piekne foteczki On nie spal, on się ogrzewal :evil_lol: ... teqquila napisał(a):chciales chyba napisac byl Twoj cieply kocyk :D No dokładnie :roll: :-( :-( :-( ... Quote
Agga Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):On nie spal, on się ogrzewal :evil_lol: ... Hmmmm no nie wiem:shake: Mnie to wygląda na brutalne zbudzenie słodkiego bokserka:mad: :lol: Quote
PiotrekJ Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Agga napisał(a):Hmmmm no nie wiem:shake: Mnie to wygląda na brutalne zbudzenie słodkiego bokserka:mad: :lol: Słodki to on był 3 miesiące temu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 PIKA napisał(a):a mnie juz odpadl nos ,uszy i palce u nog :angryy: I ja się nie dziwię biednemu "golemu" Locusiowi :shake: Jak mój niedźwiedź polarny po 15 minutach zaczał kulec :shake: i schrzaniac do domu :roll: ku mojej wielkiej radości :evil_lol: Myśmy byli z rottkiem na spacerku i też zwiewał ile sił ;) Ale w pewnym momencie wziął się na sposób i wlazł pomiędzy moje dwie czarne Zmory :lol: Potem było ok tylko coś bardzo szybko łapami przebierał :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Qrcze no ... nie będę głosno mówila, ale ktos narzeka ze wstawilam dzisiaj malo zdjec w galerii, a prosze tutaj zagladam, a tu kilka fot Loco, chyba ktos go zaniedbuje :mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='PiotrekJ'] hmm... dla mnie to on wyglada, jakby mial kaca :oops: :cool3: Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Pysia napisał(a):Myśmy byli z rottkiem na spacerku i też zwiewał ile sił ;) Ale w pewnym momencie wziął się na sposób i wlazł pomiędzy moje dwie czarne Zmory :lol: Potem było ok tylko coś bardzo szybko łapami przebierał :evil_lol: No jesli chodzi o cialko to nie ma problemow i mrozik jej nie straszny . ale te "gole" lapki :roll: i ta sól na chodnikach :angryy: Quote
Siostra Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Teklunia']hmm... dla mnie to on wyglada, jakby mial kaca :oops: :cool3: Widać z chłopaka imprezowicz niezły jest:lol: Quote
Recommended Posts