Daga_i_Oskar Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ok umowa stoi ;) qrcze Ala to może razem tam pojedziemy i się razem Loco podzielimy co :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']qrcze Ala to może razem tam pojedziemy i się razem Loco podzielimy co :lol: :lol: Następna chce mi psa odebrać :mad: :angryy: ;) ... Quote
Cimi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):Następna chce mi psa odebrać :mad: :angryy: ;) ... Odezwal sie ten, co niby nie chce odbierac innych psow np. moejj Fionki :lol: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Cimi napisał(a):Odezwal sie ten, co niby nie chce odbierac innych psow np. moejj Fionki :lol: :cool3: Oj Agatko, wiesz jak ja Twoją Fioneczkę ubóstwiam :loveu: :loveu: :loveu: ;) ... Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):Znaczy się ile mam czekać? :roll: ;) Az Loco podrosnie i bedzie dawal rano pospac :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 chce zauwazyc ze Loco jest miloscia mojej Tigry i jedyna osoba krota moze go zabrac to jestem ja:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 PIKA napisał(a):Az Loco podrosnie i bedzie dawal rano pospac :evil_lol: No to koniec świata prędzej nastąpi :evil_lol: ... evaxon napisał(a):chce zauwazyc ze Loco jest miloscia mojej Tigry i jedyna osoba krota moze go zabrac to jestem ja:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Następna próbuje przedstawić prawo wlasności do mojego szczeniora :shake: :angryy: ;) ... Quote
agabass Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 hahahahha:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: co on palił Quote
PIKA Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 PiotrekJ napisał(a):No to koniec świata prędzej nastąpi :evil_lol: ... A co masz psa, ktory nigdy nie wydorosleje ? :crazyeye: Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 agabass napisał(a):hahahahha:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: co on palił To trzeba by Locersa zapytać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A on gadać nie chce :evil_lol: :mad: ... PIKA napisał(a):A co masz psa, ktory nigdy nie wydorosleje ? :crazyeye: Cholera go wie :roll: :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dwie foteczki nocne mamy dla Was :cool3: ahahahaha nie no nie moge mistrzowskie zdjęcie :eviltong: Quote
Cimi Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 PIKA napisał(a):A co masz psa, ktory nigdy nie wydorosleje ? :crazyeye: One pozno dorosleja :lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 anetta napisał(a)::eek2: A co to za melanz! :eek2: A no tak wyszło :evil_lol: ... Quote
PIKA Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Cimi napisał(a):One pozno dorosleja :lol: :evil_lol: tyle to ja wiem :evil_lol: ale kiedys to nastapi :roll: niestety :shake: Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 No dobra, fotki nowe mamy :cool1: ... Moje białe ząbki ;) Zabrałem Pańci skarpetkę :diabloti: Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 No nie mogę Piotrek wstawił fotki :cool1: Super :razz: Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):No nie mogę Piotrek wstawił fotki :cool1: Super :razz: Hahahahahaha :angryy: ... Od dwóch dni codziennie wstawiam :eviltong: :cool3: ... Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 PiotrekJ napisał(a):Hahahahahaha :angryy: ... Od dwóch dni codziennie wstawiam :eviltong: :cool3: ...ale trzeba cię nagabywać a dziś nic tak po dobroci , sam ;) Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ale trzeba cię nagabywać a dziś nic tak po dobroci , sam ;) No bo dziś jest Dzień dobroci dla Dogomaniaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PIKA Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 No mine to ona ma tu nie bardzo, ze tak powiem :evil_lol: Quote
anetta Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 "Co zlego to nie ja" http://i22.photobucket.com/albums/b348/PiotrekJ/tn_028.jpg :saint1: Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='PIKA']No mine to ona ma tu nie bardzo, ze tak powiem :evil_lol: ON nie ona :angryy: :angryy: :angryy: ... [quote name='anetta']"Co zlego to nie ja" :saint1: Nieźle ściemnia, co? :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='PiotrekJ']ON nie ona :angryy: :angryy: :angryy: ... o żesz :oops: jakies baby mi w glowie :crazyeye: Quote
PiotrekJ Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 PIKA napisał(a):o żesz :oops: jakies baby mi w glowie :crazyeye: Żeby mi to było po raz ostatni :razz: :mad: ... Quote
Recommended Posts