Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):To Egipcjanie byli, zaczęli z Loca mumię robić :evil_lol: ...:crazyeye:a piramidę macie :razz: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:a piramidę macie :razz: Spoko, spoko :razz: ... Się zbuduje :cool3: ... A teraz coś z ostatniej chwili :cool1: Czego chciałeś? :angryy: Znów ten aparat :angryy: Idź już sobie :angryy: Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Bosze Piotrek jak Ty meczysz tego psa :shake: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PIKA napisał(a):Bosze Piotrek jak Ty meczysz tego psa :shake: No bo ja to wszystko dla Was robię :roll: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: CUDOWNY LOCO :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: CUDOWNY LOCO :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dobrze że on tych Waszych zachwytów nie widzi bo nie dałbym sobie z nim rady :evil_lol: ... Quote
mrowka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Yeee ile zdjęć Loco :multi: :lilangel: :bigcool: Kochany wnuczuśś... :iloveyou: Buźki w pycholek :cool3: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']Spoko, spoko :razz: ... Się zbuduje :cool3: ... A teraz coś z ostatniej chwili :cool1: Czego chciałeś? :angryy: Znów ten aparat :angryy: Idź już sobie :angryy: LOCO , ciocia Alicja cię zabierze z rąk tego oprawcy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niech no tylko do tej stolycy dojedzie:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Haha maczo z niego:lol: :lol: :lol: te uwodzicielskie spojrzenie, pewnie wszystkie panienki obracaja sie za nim:lol: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):LOCO , ciocia Alicja cię zabierze z rąk tego oprawcy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niech no tylko do tej stolycy dojedzie:evil_lol: To ja tu robię coś dla Was, a Wy mi tu wyrzuty robicie, grozicie że psa zabierzecie i takie tam? :angryy: :-( mrowka napisał(a):Yeee ile zdjęć Loco :multi: :lilangel: :bigcool: To wszystko Twoja zasługa. Marudziłaś że mało to będzie więcej :cool3: :evil_lol: ... KaRa_TC napisał(a):Haha maczo z niego:lol: :lol: :lol: te uwodzicielskie spojrzenie, pewnie wszystkie panienki obracaja sie za nim:lol: No ba :p ... Wystarczy poczytać. Aż się boję, że kiedyś pójdzie sobie z jakąś Dogomaniaczką :shake: ... Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):To ja tu robię coś dla Was, a Wy mi tu wyrzuty robicie, grozicie że psa zabierzecie i takie tam? :angryy: :-( To wszystko Twoja zasługa. Marudziłaś że mało to będzie więcej :cool3: :evil_lol: ... a czy ja ci robie wyrzuty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja po prostu mam chętkę na kumpla dla Ozzulca a LOCO jest taki ....taki boxio ;) Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):a czy ja ci robie wyrzuty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pika robiła :mad: ... Alicjarydzewska napisał(a):ja po prostu mam chętkę na kumpla dla Ozzulca a LOCO jest taki ....taki boxio ;) A siooooo, Loco jest mój :p ... Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pika robiła :mad: ... A siooooo, Loco jest mój :p ...:razz:narazie , a potem to siem zobaczy ha ha :cool1: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:narazie , a potem to siem zobaczy ha ha :cool1: No i miałem sobie psiaka :shake: :-( ... Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='PiotrekJ'] A siooooo, Loco jest mój :p ... Tylko Twój :-( nie podzielisz się z nikim :-( Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Tylko Twój :-( nie podzielisz się z nikim :-( No dobra, jak ktoś tak bardzo chce to może z nim na poranne spacery wychodzić :p ... Przynajmniej dłużej sobie pośpię :eviltong: :p ... Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):No dobra, jak ktoś tak bardzo chce to może z nim na poranne spacery wychodzić :p ... Przynajmniej dłużej sobie pośpię :eviltong: :p ... a po co na poranne spacery wychodzic? :evil_lol: Jak chcesz pospac to naucz psa spac tak dlugo jak Ty :lol: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PIKA napisał(a):a po co na poranne spacery wychodzic? :evil_lol: Jak chcesz pospac to naucz psa spac tak dlugo jak Ty :lol: Jak dorośnie to sam się nauczy :p ... A teraz chcęc nie chcąc muszę się zwlekać rano z łóżka :roll: ... Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):A teraz chcęc nie chcąc muszę się zwlekać rano z łóżka :roll: ... Nie musisz :roll: Tylko se ścierke wieczorem przygotuj :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):No i miałem sobie psiaka :shake: :-( ...:cool1:to kiedy odbiór;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']No dobra, jak ktoś tak bardzo chce to może z nim na poranne spacery wychodzić :p ... Przynajmniej dłużej sobie pośpię :eviltong: :p ... qrcze no troche daleko bym miała, żeby z nim wyjść :roll: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='PIKA']Nie musisz :roll: Tylko se ścierke wieczorem przygotuj :evil_lol: I szufelkę na koopale :roll: :evil_lol: ... [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:to kiedy odbiór;) No jak już przyjedziesz do Wawy to pogadamy ;) ... Przy pifffku oczywiście :lol: ... [quote name='Daga_i_Oskar'] qrcze no troche daleko bym miała, żeby z nim wyjść :roll: Dla chcącego nic trudnego :cool3: ;) ... Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):I szufelkę na koopale :roll: :evil_lol: ... No jak już przyjedziesz do Wawy to pogadamy ;) ... Przy pifffku oczywiście :lol: ... Dla chcącego nic trudnego :cool3: ;) ...ok umowa stoi ;) Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):ok umowa stoi ;) Znaczy się ile mam czekać? :roll: ;) Quote
Recommended Posts