Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 o to się nazywa mrówcza siła perswazji :evil_lol: nawet foty sie znalazły:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):o to się nazywa mrówcza siła perswazji :evil_lol: nawet foty sie znalazły:evil_lol: No bo ja mam słabość, gdy niewiasta o coś prosi :evil_lol: ... Quote
mrowka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']o to się nazywa mrówcza siła perswazji :evil_lol: nawet foty sie znalazły:evil_lol: :B-fly: :evil_lol: Zawsze się bałem blondynek :evil_lol: ... Ahhhh i bardzo dobrze robiłeś i dalej robisz, bój się bój... :cool3: No bo ja mam słabość, gdy niewiasta o coś prosi :evil_lol: ... Piotrze:shake: Przecież była mowa, że dałeś fotki bo peniałeś a nie że ja prosiłam :eviltong: No ale fajnie się takie kwiatki czyta ;) Buźki dla Locooo, synciaa mojego syncia czyli mojego wnuczka :razz: Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 mrowka napisał(a):Przecież była mowa, że dałeś fotki bo peniałeś a nie że ja prosiłam :eviltong: No tak, całkowicie zapomnialem :roll: ... Cofam wszystko co napisalem wcześniej *znaczy się ten tekst z niewiastą) :evil_lol: ... Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Szukam po całym necie sklepów internetowych z karmą i nic sensownego nie mogę znaleźć :roll: ... Może Wy mi coś polecicie? a jakiej karmy szukasz ? Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PIKA napisał(a):a jakiej karmy szukasz ? Hills'a ... Konkretniej Large Breed Puppy :roll: ... Quote
dbsst Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']No dobla, chcecie to macie :cool1: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jaki powiazany hahahahhaha ciuuuuuuuuuuuuuuudo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 dbsst napisał(a):iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jaki powiazany hahahahhaha ciuuuuuuuuuuuuuuudo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Teraz Ty mi się tu do synka zaczynasz migdalić? :mad: ;) Nie miałaś przypadkiem dziś wyjeżdżać? :hmmmm: Quote
dbsst Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']Teraz Ty mi się tu do synka zaczynasz migdalić? :mad: ;) Nie miałaś przypadkiem dziś wyjeżdżać? :hmmmm: no wlasnie jedna noga juz jestem na przystanku ;) a ja moge sie migdalic do Twojego synka bo TAK ;) Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 dbsst napisał(a):no wlasnie jedna noga juz jestem na przystanku ;) To już uciekaj szybko bo Ci pociąg odjedzie ;) ... Udanej podróży i ... wracaj szybko na DGM ;) ... Quote
dbsst Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):To już uciekaj szybko bo Ci pociąg odjedzie ;) ... Udanej podróży i ... wracaj szybko na DGM ;) ... thx :cool3: Quote
Pysia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']No dobla, chcecie to macie :cool1: Jesu...Czy boksery muszą mieć takie miłosne twarze ??:loveu: Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):Hills'a ... Konkretniej Large Breed Puppy :roll: ... Na Fortach masz hurtownie zwierzakową, może tam sprobuj zobaczyc ;) tylko osobiście musisz :roll: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PIKA napisał(a):Na Fortach masz hurtownie zwierzakową, może tam sprobuj zobaczyc ;) tylko osobiście musisz :roll: Hahahaha ... Następna mnie podpuszcza :evil_lol: ... Mówisz poważnie, jest tam hurtownia? W którym miejscu dokładnie? Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a):Hahahaha ... Następna mnie podpuszcza :evil_lol: ... Mówisz poważnie, jest tam hurtownia? W którym miejscu dokładnie? Powaznie wejście od strony kościoła, po lewej stronie, ale mozna przejśc od strony Fortow, nazywa się Max czy jakoś tak Niestety ma głupie godziny otwarcia bo zamykają w tygodniu o 15, ale mozna w sobotę do 11 I co ważne sprzedają osobom prywatnym. Bierzesz psa i idziesz na spacer ;) Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PIKA napisał(a):Powaznie wejście od strony kościoła, po lewej stronie, ale mozna przejśc od strony Fortow, nazywa się Max czy jakoś tak Niestety ma głupie godziny otwarcia bo zamykają w tygodniu o 15, ale mozna w sobotę do 11 I co ważne sprzedają osobom prywatnym. Bierzesz psa i idziesz na spacer ;) Wielkie dzięki, podjadę tam sobie w tygodniu ;) ... Quote
niki_ill Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Ale progawany milusi pychol :D slicznotek :) Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 niki_ill napisał(a):Ale progawany milusi pychol :D slicznotek :) Dziękujemy, że do Nas zajzałaś ;) ... Zapraszamy częściej ;) ... Quote
niki_ill Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 oj zareczam, ze jak juz wlazlam, to szybko nie wyleze :diabloti: . Napewno bede czesto zagladac:cool1: :bigcool: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Dwie foteczki nocne mamy dla Was :cool3: Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 A co on taki opatulony? :cool3: Kaloryfery w domu wylaczyleś? :lol: Piotrek jak będziesz jechal, to jak wjedziesz na teren Legii to musisz dojechać do rondka i skręcić w lewo tam jest takie rozwidlenie, droga prosto i droga odchodząca zowu w lewo, to w tą drogę w lewo musisz pojechac, Hurtownia jest prawie pod samym plotem mam nadzieję, ze nic nie pokręcilam :roll: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='PIKA']A co on taki opatulony? :cool3: Kaloryfery w domu wylaczyleś? :lol: To była charakteryzacja do zdjęć :cool3: ... [quote name='PIKA']Piotrek jak będziesz jechal, to jak wjedziesz na teren Legii to musisz dojechać do rondka i skręcić w lewo tam jest takie rozwidlenie, droga prosto i droga odchodząca zowu w lewo, to w tą drogę w lewo musisz pojechac, Hurtownia jest prawie pod samym plotem mam nadzieję, ze nic nie pokręcilam :roll: Jeśli nie będę mógł trafić to dopytam się kogoś. Szkoda że nie pamiętasz dokładnie nazwy :roll: ... Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 PiotrekJ napisał(a): Jeśli nie będę mógł trafić to dopytam się kogoś. Szkoda że nie pamiętasz dokładnie nazwy :roll: ... Jak wjedziesz to zobaczysz reklame przy drodze, na pewno się zorientujesz ;) Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dwie foteczki nocne mamy dla Was :cool3: :lol: beduini do was zawitali :razz: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::lol: beduini do was zawitali :razz: To Egipcjanie byli, zaczęli z Loca mumię robić :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts