PiotrekJ Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 evaxon napisał(a):ło jezu:loveu: :loveu: Tigra zaslinila caly monitorek ;) To wycieraj szybko, bo w przyszlości innych fotecek nie zobaczysz ;) ... Buziak dla Tigry od jej Lovelasa :lol: ... Quote
teqquila Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 o jejku jaki on sliczny :) !!!ucaluj go ode mnie :) Quote
PiotrekJ Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 teqquila napisał(a):o jejku jaki on sliczny :) !!!ucaluj go ode mnie :) Już :lol: ... Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Szukam po całym necie sklepów internetowych z karmą i nic sensownego nie mogę znaleźć :roll: ... Może Wy mi coś polecicie? Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='PiotrekJ']Szukam po całym necie sklepów internetowych z karmą i nic sensownego nie mogę znaleźć :roll: ... Może Wy mi coś polecicie?szukasz karmy czy sklepu :roll:bo jak sklep to tutaj ceny nawet nawet http://www.kar-ma.bazarek.pl/kat.php/kid,3435/ap,0 Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']szukasz karmy czy sklepu :roll:bo jak sklep to tutaj ceny nawet nawet http://www.kar-ma.bazarek.pl/kat.php/kid,3435/ap,0 Dzięki Alu :Rose: ... Cena Hills'a jedna z lepszych. Do tego z gratisem :sweetCyb: :grins: ... Jak jest z kosztami wysyłki, pokrywa je sklep czy ja płacę? Quote
Koma Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='PiotrekJ'] jaki cudowny pręgusek :loveu: i ten wzrok :loveu: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dzięki Alu :Rose: ... Cena Hills'a jedna z lepszych. Do tego z gratisem :sweetCyb: :grins: ... Jak jest z kosztami wysyłki, pokrywa je sklep czy ja płacę? na terenie Wawki nie płacisz http://www.kar-ma.bazarek.pl/?BazarekID=bbff9fa95e28c0610524728c251ff43a Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] na terenie Wawki nie płacisz http://www.kar-ma.bazarek.pl/?BazarekID=bbff9fa95e28c0610524728c251ff43a Też się już doczytałem ... Szkoda tylko, że tam nic poza karmą nie ma :roll: ... Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Też się już doczytałem ... Szkoda tylko, że tam nic poza karmą nie ma :roll: ...no ale chociaż jedzonko tańsze :razz: A my chyba narazie pozostaniemy przy Purinie ProPlan Lamb&Rice , bo jest OK jedynie dopytam weta czy muszę go podreperować jakimiś dodatkami ;) Quote
e.v.a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 dbsst napisał(a):zdjec malo :mad: zgadzam sie z toba w 100%:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Piotrek nie obijaj sie:mad: Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 evaxon napisał(a):zgadzam sie z toba w 100%:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Piotrek nie obijaj sie:mad: Odezwała się ta co ich tak duuużo wstawia :evil_lol: :eviltong: ... Debeściaczku, jak wrócisz z tej Brzydgoszczy to już napewno będą ;) ... Quote
mrowka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 2 foty tylko??:mad: :mad: Oj Piotrek, Piotrek obijasz się....:shake: Loco :calus: :lilangel: Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 mrowka napisał(a):2 foty tylko??:mad: :mad: Oj Piotrek, Piotrek obijasz się....:shake: Loco :calus: :lilangel: Bo ja weny twórczej nie mam ostatnio :roll: ... Quote
mrowka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Bo ja weny twórczej nie mam ostatnio :roll: ... taa ostatnio, żeby tylko ostatnio :shake: :evil_lol: Nas się tak szybko nie pozbędziesz, więc lepiej aparacik w rączki i cykać zdjęcia proszę :cool3: Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 mrowka napisał(a):Nas się tak szybko nie pozbędziesz, więc lepiej aparacik w rączki i cykać zdjęcia proszę :cool3: A jak nie to co? :roll: :diabloti: Quote
e.v.a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Odezwała się ta co ich tak duuużo wstawia :evil_lol: :eviltong: ... Debeściaczku, jak wrócisz z tej Brzydgoszczy to już napewno będą ;) ... ojj ja to ja :eviltong: niestety cierpie na brak aparatu:placz: :angryy: ale mamusia obiecala ze kupi w marcu:roll: Quote
mrowka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 To, to too....no zobaczysz!! :mad: :mad: :mad: :mad: :diabloti: :cool1: Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 evaxon napisał(a):ojj ja to ja :eviltong: niestety cierpie na brak aparatu:placz: :angryy: ale mamusia obiecala ze kupi w marcu:roll: Do marca to Loco padnie bez zdjęć swojej ukochanej :roll: ... mrowka napisał(a):To, to too....no zobaczysz!! :mad: :mad: :mad: :mad: :diabloti: :cool1: Mróweczko, jaka Ty groźna jesteś :cool3: ... Ale ja i tak się nie boję, mam psa obronnego :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Do marca to Loco padnie bez zdjęć swojej ukochanej :roll: ...... nie martw sie juz ja cos wymysle:lol: Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 No dobla, chcecie to macie :cool1: Quote
e.v.a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='PiotrekJ'] zaraz zaraz ile nog ma pies z przodu:hmmmm: dziekujemy Piotrku:loveu: Quote
mrowka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 PiotrekJ napisał(a): Mróweczko, jaka Ty groźna jesteś :cool3: ... Ale ja i tak się nie boję, mam psa obronnego :evil_lol: ... I to jak!! :pissed: :mad: :cool3: Nom widzę fotki Loco'lka :multi: :bigcool: więc wychodzi na to, że speniałeś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pierwsza fotka jest boska, ahhaha "Patrzcie jaki jestem piękny" ten wzrok powalil mnie na kolana :oops: :multi: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 evaxon napisał(a):zaraz zaraz ile nog ma pies z przodu:hmmmm: dziekujemy Piotrku:loveu: No Loco w tej pozycji to 4 ma :lol: ... mrowka napisał(a):I to jak!! :pissed: :mad: :cool3: Nom widzę fotki Loco'lka :multi: :bigcool: więc wychodzi na to, że speniałeś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zawsze się bałem blondynek :evil_lol: ... mrowka napisał(a):ten wzrok powalil mnie na kolana :oops: :multi: :loveu: Wstań, co sobie ludzie pomyślą :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts