dbsst Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja też Cię lubię ;) ... hahahahhahahahaha :multi: Quote
PIKA Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='PiotrekJ']Bla bla bla :eviltong: ... Na początek foteczka z poniedizałku ;) A to już dzisiejsze, Loco smutny, przytruł się czymś :roll: Przytrul się ? :shake: To coś mu do miski włozył? :diabloti: A ja prezenta dam wieczorem, po drodze z pracy wstapię do sklepu A na razie zdrówko Loco :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PiotrekJ Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 PIKA napisał(a):Przytrul się ? :shake: Wyjdzie na dwór i leci odrazu tam gdzie ludzie chlebek dla ptaszkow wyrzucają i inne takie :angryy: ... A potem w domu cierpi, ja razem z nim :roll: ... PIKA napisał(a): To coś mu do miski włozył? :diabloti: Ryż, kurczaczka, marcheweczkę, pietruszkę, witaminki i trochę oleju :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Lokusiu ,nie wolno wyjadać ptaszkom :nono: , a tak serio to Ozzy po chlebie ma rewolucję :angryy: więc ma zakaz . Z okazji piątej miesiecznicy Quote
e.v.a Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 :tort: 100lat Locooo!!!!!!!:beerchug: wielki liz od tigry :) i buziak ode mnie :) Quote
PIKA Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Loco :cunao::drink1::cunao::drink1: Quote
PiotrekJ Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 [quote name='PIKA']Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Loco :cunao::drink1::cunao::drink1: Hehehe ... Dziękujemy bardzo :lol: ... A do tej świnki już się zabieramy :lol: :lol: :lol: ... Quote
PiotrekJ Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 [quote name='teqquila']Loco wszystkiego najlepszego Śliiiiiicznie dziękujemy ;) ... [quote name='Alicjarydzewska']Lokusiu ,nie wolno wyjadać ptaszkom :nono: Alu, on nie chlebek wyjada tylko wędlinkę sprzed miesiąca zawsze znajdzie :angryy: ... Quote
mrowka Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 hauu hauuuuu hau hauuu!!:BIG: :tort: :BIG: tłumaczenie: wszystkiego najlepszego dla syneczka :lol: Quote
PiotrekJ Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 [quote name='mrowka']hauu hauuuuu hau hauuu!!:BIG: :tort: :BIG: tłumaczenie: wszystkiego najlepszego dla syneczka :lol: Dziękujemy :multi: ... A tatuś to nie za późno te życzonka składa? :mad: Pierwszy powinien to zrobić :evil_lol: Quote
teqquila Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 tatus dopiero co z pracy wrocil a rano nie mial kiedy :D:D:D Quote
mrowka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dziękujemy :multi: ... A tatuś to nie za późno te życzonka składa? :mad: Pierwszy powinien to zrobić :evil_lol: Tatuś był zajęty..mamusia:evil_lol: Nie marudź lepiej późno niż wcale :eviltong: :cool3: ;) Quote
PiotrekJ Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='mrowka']Tatuś był zajęty..mamusia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 PIKA napisał(a):A ktos nam dzisiaj foty obiecal :mad: Kiedy? :roll: Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Kiedy? :roll::angryy:wczoraj Quote
PiotrekJ Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Jakoś nie bylo dziś okazji do robienia foteczek :roll: ... Ale specjalnie dla Dogomaniaczek najlepsiejszych dwie przed chwilką zrobiłem ;) ... Quote
dbsst Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='PiotrekJ']Jakoś nie bylo dziś okazji do robienia foteczek :roll: ... Ale specjalnie dla Dogomaniaczek najlepsiejszych dwie przed chwilką zrobiłem ;) ... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA cudenko maskotkowe :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='PiotrekJ']Jakoś nie bylo dziś okazji do robienia foteczek :roll: ... Ale specjalnie dla Dogomaniaczek najlepsiejszych dwie przed chwilką zrobiłem ;) ... :lol::lol::lol:mina typu ,, Muszę pozować ???'' Quote
KaRa_ Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Co za spojrzenie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::lol::lol::lol:mina typu ,, Muszę pozować ???'' Zmęczyl się po spacerze to nawet nie uciekal na widok aparatu :lol: ... Quote
e.v.a Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='PiotrekJ'] ło jezu:loveu: :loveu: Tigra zaslinila caly monitorek ;) Quote
Recommended Posts