PIKA Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 evaxon napisał(a):heheeee..... bo oglada moja Tigre:evil_lol: chyba:roll: oby:mad: Może i Tigre ogląda, ale zalezy jakie jej fotki :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 PIKA napisał(a):Może i Tigre ogląda, ale zalezy jakie jej fotki :evil_lol: pani Tigry dobrze wie co wysyla ;) Quote
agabass Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='evaxon']błehehehe wy wspominacie jak to fajnie bylo miec kluche w domu a ja nie musze wspominac bo cos takiego mam nadal:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: :diabloti: :eviltong: :cool1: p.s zdiecie i wielki buziak specjalnie dla Loca :) ale cudeńko kofane Quote
PiotrekJ Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no wiesz o co ty mnie posadzasz :-( , wrzuci się do Ozzulka fotę Tigry / tylko po kryjomu coby Ozzy nie zobaczył;) /:evil_lol: A jak Ozzy zobaczy to co będzie? :roll: :shake: mrowka napisał(a):I to jak!!!!! :angryy: Tatus sciaga swoj jeden prazek z plecków i prosi Loco na rozmowę :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :lol: A Loco wcale się nie boi :lol: ... Za daleko tata Mejkuś jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PIKA Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 evaxon napisał(a):pani Tigry dobrze wie co wysyla ;) Moze Pani Tigry wie, co sama wstawia, ale czy Pani Tigry wie, co wstawia sama Tigra? :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Gabryjella napisał(a):Bosze co za topic:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Sodomia z gomorią:oops: :oops: :oops: I jest super:evil_lol: :diabloti: A to wszystko przez miłość Loca i Tigry :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
PiotrekJ Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Cimi napisał(a):To kiedy zaita u Ciebie Korsiak :cool3: ? Najwcześniej latem lub na początku jesieni :roll: ... W tej chwili nie mamy za bardzo warunków na dwa psy, ale po przeprowadzce już będą :lol: :lol: :lol: ... Quote
Cimi Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Wow, a ja myslalam, ze za jakies 3 miesiace :lol: Quote
PiotrekJ Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Cimi napisał(a):Wow, a ja myslalam, ze za jakies 3 miesiace :lol: No za 8 - 9 dopiero, niestety :roll: ... Agatko, a Ty to nie miałaś przypadkiem zdjęć Fionki wstawić? :mad: Quote
Cimi Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 PiotrekJ napisał(a): Agatko, a Ty to nie miałaś przypadkiem zdjęć Fionki wstawić? :mad: A być moze :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Cimi napisał(a):A być moze :evil_lol: Ty mi tu nie marudź i zdjęcia Fioneczki wrzucaj, bo Loca na Ciebie naślę :diabloti: ... Quote
PiotrekJ Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 dbsst napisał(a):zdjecia :diabloti: :diabloti: Jutro będą ;) ... Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Najwcześniej latem lub na początku jesieni :roll: ... W tej chwili nie mamy za bardzo warunków na dwa psy, ale po przeprowadzce już będą :lol: :lol: :lol: ...:roll: a jednak będa 2 :multi: Quote
PiotrekJ Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::roll: a jednak będa 2 :multi: Alu, no nie na 100% bo wiesz, zawsze może wyskoczyć sytuacja losowa, nieprzewidywalna ... Ale tak na 95% :lol: ... A teraz dobranoc wszystkim, trzeba odespać to wstawanie o 3 nad ranem :roll: :sleep: ... Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jutro będą ;) ... jutro to bedzie futro a po jutrze po futrze :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 [quote name='dbsst']jutro to bedzie futro a po jutrze po futrze :eviltong: Bla bla bla :eviltong: ... Na początek foteczka z poniedizałku ;) A to już dzisiejsze, Loco smutny, przytruł się czymś :roll: A tak wogole to mama i tata chyba zapomnieli o swoim synku :angryy: ... 5 miesięcy dziś kończy, a prezentów nie widać :angryy: ... Quote
Patka Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Pieken oczeta :loveu: za sam wzrok rezentów powinna byc gorka :) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Loco - jaki on jest cudowny :loveu: :loveu: a te śliczne wegliki w oczkach :loveu: :loveu: Wszystkiego Naj na te 5 m-cy :BIG: :laola: :new-bday: Quote
PiotrekJ Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Patka napisał(a):Pieken oczeta :loveu: za sam wzrok rezentów powinna byc gorka :) No to ciociu Lilith - CZEKAMY :diabloti: :evil_lol: ;) ... Daga_i_Oskar napisał(a):Loco - jaki on jest cudowny :loveu: :loveu: a te śliczne wegliki w oczkach :loveu: :loveu: Wszystkiego Naj na te 5 m-cy :BIG: :laola: :new-bday: Serdecznie dziękujemy ;) ... Quote
dbsst Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='PiotrekJ']Bla bla bla :eviltong: ... Na początek foteczka z poniedizałku ;) A to już dzisiejsze, Loco smutny, przytruł się czymś :roll: A tak wogole to mama i tata chyba zapomnieli o swoim synku :angryy: ... 5 miesięcy dziś kończy, a prezentów nie widać :angryy: ... :loveu: :loveu: biduleczka przytuta :( a to od mamci Quote
PiotrekJ Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 [quote name='dbsst']a to od mamci Taki mały i tylko jeden? :angryy: :diabloti: ;) Quote
PiotrekJ Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 dbsst napisał(a):najwieksza MARDUA :eviltong: Ja też Cię lubię ;) ... Quote
Recommended Posts