Alicja Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):Pewnie nie chce robić :P. Zdjęcia na dworze mają najlepszy klimat :lol: Pewnie że mają lepszy klimat. Teraz w domu piues upodabnia się do swojego Pana i cały czas odpoczywa :D ... A śpiący Loco w tym wieku to już nic ciekawego :P ...no nie opowiadaj nie ma nic bardziej rozbrajającego jak śpiący na pleckach boksio i jego różowy brzuś :wink: Quote
Cimi Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):Pewnie nie chce robić :P. Zdjęcia na dworze mają najlepszy klimat :lol: Pewnie że mają lepszy klimat. Teraz w domu piues upodabnia się do swojego Pana i cały czas odpoczywa :D ... A śpiący Loco w tym wieku to już nic ciekawego :P ...no nie opowiadaj nie ma nic bardziej rozbrajającego jak śpiący na pleckach boksio i jego różowy brzuś :wink: EEe tam jak śpi rozwalony ;) (ja jak robię swojej to wychodzą jakieś brzydkie- no chyba, że ja jestem zbyt rygorystyczna :P). Najlepsze są 'w ruchu' to jest sztuka :lol: i w dodatku teraz fajnie psy komponują się z pejżarzeem zimowym :lol: Quote
PiotrekJ Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Tia, jak spać to tylko z Pana butem :lol: ... W końcu i tak nieużywany, noga złamana :) ... Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 No cudo , rozkocha i wcale nie w ruchu a jakie udane zdjęcie :wink: Współczuję złamania , no ale coż wypadki chodza po ludziach :wink: , szybkiego powrotu do zdrowia życzę 8) Quote
PiotrekJ Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Współczuję złamania , no ale coż wypadki chodza po ludziach :wink: , szybkiego powrotu do zdrowia życzę 8) Dziękuję ... Szybko minie, w sumie to tylko dwa palce :) ... Cimi napisał(a):Pewnie lubi zapaszki :lol: Jak każdy pies :lol: ... Quote
Cimi Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 PiotrekJ napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Współczuję złamania , no ale coż wypadki chodza po ludziach :wink: , szybkiego powrotu do zdrowia życzę 8) Dziękuję ... Szybko minie, w sumie to tylko dwa palce :) ... Ja bym tak czasem bym chciała sobie coś złamać ;) :lol:. I z ogromną chęcią bym posiedziała w domku ;) PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):Pewnie lubi zapaszki :lol: Jak każdy pies :lol: ... Moja, aż tak za bardzo nie gustuje :lol: Quote
PiotrekJ Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Współczuję złamania , no ale coż wypadki chodza po ludziach :wink: , szybkiego powrotu do zdrowia życzę 8) Dziękuję ... Szybko minie, w sumie to tylko dwa palce :) ... Ja bym tak czasem bym chciała sobie coś złamać ;) :lol:. I z ogromną chęcią bym posiedziała w domku ;) Tia, nie ma to jak błogie lenistwo :lol: ... PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):Pewnie lubi zapaszki :lol: Jak każdy pies :lol: ... Moja, aż tak za bardzo nie gustuje :lol: Nawet nie wiesz co ona robi jak Ciebie w domu nie ma :lol: ... Quote
Cimi Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Współczuję złamania , no ale coż wypadki chodza po ludziach :wink: , szybkiego powrotu do zdrowia życzę 8) Dziękuję ... Szybko minie, w sumie to tylko dwa palce :) ... Ja bym tak czasem bym chciała sobie coś złamać ;) :lol:. I z ogromną chęcią bym posiedziała w domku ;) Tia, nie ma to jak błogie lenistwo :lol: ... PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):Pewnie lubi zapaszki :lol: Jak każdy pies :lol: ... Moja, aż tak za bardzo nie gustuje :lol: Nawet nie wiesz co ona robi jak Ciebie w domu nie ma :lol: ... Lenistwo.. hmm.. lubię takie coś :lol: Ale tego lenistwa mam mało :-? Ta owszem wiem :lol:. Poobgryzała kilka butów mojego ojca i musiałam kupić nowe buty, bo jedne nie były już do użytku a o drugich jeszcze nie wie :lol:. Musze iść do szewca, by coś z nimi zrobił. A i moje zjadła, które miały zaledwie 3 miesiące i jeszcze nie widziałam ich w polsce ;) :-?. Ma to szczęście, że mam duzo par butów :lol: Quote
PiotrekJ Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Cimi napisał(a): Ma to szczęście, że mam duzo par butów :lol: Nie bój się, i tak w końcu wszystkie znajdzie :lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 PiotrekJ napisał(a):Tia, jak spać to tylko z Pana butem :lol: ... W końcu i tak nieużywany, noga złamana :) ... jaka kochana mordeczka :angel: :angel: Quote
Cimi Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a): Ma to szczęście, że mam duzo par butów :lol: Nie bój się, i tak w końcu wszystkie znajdzie :lol: ... Już wszystkie chowam :lol:. Ale jak będę miała więcej kaski to kupuję klatkę ;) i będzie tam siedzieć na czas nieobecności nas ;) Quote
PiotrekJ Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a): Ma to szczęście, że mam duzo par butów :lol: Nie bój się, i tak w końcu wszystkie znajdzie :lol: ... Już wszystkie chowam :lol:. Ale jak będę miała więcej kaski to kupuję klatkę ;) i będzie tam siedzieć na czas nieobecności nas ;) Niedobra Agatka, klatka jest feeee :-? ... Quote
Cimi Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a): Ma to szczęście, że mam duzo par butów :lol: Nie bój się, i tak w końcu wszystkie znajdzie :lol: ... Już wszystkie chowam :lol:. Ale jak będę miała więcej kaski to kupuję klatkę ;) i będzie tam siedzieć na czas nieobecności nas ;) Niedobra Agatka, klatka jest feeee :-? ... E tam od razu niedobra :lol: ;) Quote
PiotrekJ Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Spałem sobie smacznie z Pańcią, a głupi Pan mnie obudził :evil: Pańcia czekoladkę zaczęła jeść ... ... też muszę spróbować :lol: Gdzie z tym fleszem po oczach? :evil: Quote
Alicja Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 No jak tek można Loco traktowac , najpierw fleszem po oczach a potem nawet czekoladki nie dali 8) Quote
PiotrekJ Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No jak tek można Loco traktowac , najpierw fleszem po oczach a potem nawet czekoladki nie dali 8) O ząbki dbamy :lol: ... Quote
PiotrekJ Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Śpiem ;) Żebrak :lol: A to takie zdjęcie na "Dzień dobry" :) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 świetne zdjęcia, a jakimi maślanymi oczkami nam tu rzuca - cudeńko :iloveyou: Quote
dArEk86 Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 fotki naprawde fajne :D ostatnia fotka mistrzostwo :D:D:D Quote
Alicja Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 świetny kamuflarz , niby śpi a wszystko wie :wink: Quote
PiotrekJ Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 A w tej pozycji Loco śpi od pół godziny :lol: ... Quote
Alicja Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 PiotrekJ napisał(a):A w tej pozycji Loco śpi od pół godziny :lol: ... :o :lol: :lol: :lol: ale sie bidulek musiał wcześniej wymęczyć :wink: Quote
Patka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 nie zdązył w pełni wskoczyc sen go zmozył :lol: maluch jest przesłodki :D Quote
Recommended Posts