PIKA Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):No poważnie się nad tym zastanawiamy ;) ... Ale to raczej dopiero latem lub wczesną jesienią, po przeprowadzce ;) ... A Cane Corso straszliwie mi się podobają :lol: ... Mnie sie podobaly... kiedys teraz CC idzie w kierunku miniaturyzacji :roll: Quote
PiotrekJ Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 PIKA napisał(a):Mnie sie podobaly... kiedys teraz CC idzie w kierunku miniaturyzacji :roll: A możesz coś bliżej na ten temat powiedzieć. Z tego co się rozglądałem po hodowlach, to wszystkie psy "dostosowują się" do wzorca rasy ... Quote
PIKA Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='PiotrekJ']A możesz coś bliżej na ten temat powiedzieć. Z tego co się rozglądałem po hodowlach, to wszystkie psy "dostosowują się" do wzorca rasy ... no własnie i sa niższe niż te "starszego typu" :roll: Chociaz starszego to cięzko powiedziane, bo Saida chociazby ma sukę CC chyba ma ok. 2 lat i teoretycznie jest wyższa niż niektoee nowsze egzemplarze Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 PIKA napisał(a):no własnie i sa niższe niż te "starszego typu" :roll: Chociaz starszego to cięzko powiedziane, bo Saida chociazby ma sukę CC chyba ma ok. 2 lat i teoretycznie jest wyższa niż niektoee nowsze egzemplarze Byliśmy do tej pory tylko w jednej hodowli, psiaki były wielkości która podana jest we wzorcu rasy ... Ale nic, mamy jeszcze czas ... Popatrzymy, poszukamy i się zobaczy ;) ... Quote
Siostra Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='PiotrekJ']Kilka staroci dla przypomnienia jaki Loco był kiedyś malutki, śliczniutki i kochaniutki :lol: ... Boszszsze, jaka sielana:loveu: CUDO!!!! Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Siostra napisał(a):Boszszsze, jaka sielana:loveu: CUDO!!!! To bylo daaaawno temu :roll: :lol: ... Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):To bylo daaaawno temu :roll: :lol: ...jak miło powspominać ;) Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):jak miło powspominać ;) Tia :lol: ... Taki mały grubasek z niego był, kluseczka normalnie :lol: ... Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Powstawiam kiedyś fotki Harleya jak był mały , na 1 to też jest taki pręgowany klusek:loveu: / musze zrobić fotki fotkom:cool1: / Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Powstawiam kiedyś fotki Harleya jak był mały , na 1 to też jest taki pręgowany klusek:loveu: / musze zrobić fotki fotkom:cool1: / Koniecznie, bo jak nie to :mad: ;) ... Ja bardzo mało foteczek Harleya widziałem :roll: ... Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Koniecznie, bo jak nie to :mad: ;) ... Ja bardzo mało foteczek Harleya widziałem :roll: ...kilka fotek jest w jego topiku na Tęczowym Moście :roll: a resztę dorzucę napewno u Ozzulca ;) Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Mamcia Szpilcia wiedziała :eviltong: ... A w kogo się wrodził? No jak to w kogo - w tatę Mejkusia :lol: ... tate Mejkusa do tego nie mieszaj łobuzie ;) :evil_lol: :lol: :lol: tatko Mejkus i mamci Szpilowa sa oburzeni zachwoaniem mlodziezy ;) Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 dbsst napisał(a):tate Mejkusa do tego nie mieszaj łobuzie ;) :evil_lol: :lol: :lol: tatko Mejkus i mamci Szpilowa sa oburzeni zachwoaniem mlodziezy ;) A myślisz, że tata Mejkuś to taki grzeczny byl zanim się ustatkował z mamą Szpilką? :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):A myślisz, że tata Mejkuś to taki grzeczny byl zanim się ustatkował z mamą Szpilką? :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: on od urodzenia ja kochal i byl jej wierny :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 dbsst napisał(a):on od urodzenia ja kochal i byl jej wierny :diabloti: Nio, to ten tego tak jak Tigra Loca i odwrotnie ;) ... Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Nio, to ten tego tak jak Tigra Loca i odwrotnie ;) ... hahahah jak zdanie zaczyna sie od ten tego to mi raczej jakim podstepikiem pachnie ;):cool1: Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 dbsst napisał(a):hahahah jak zdanie zaczyna sie od ten tego to mi raczej jakim podstepikiem pachnie ;):cool1: Oj się uczepiłaś :roll: ... Zamiast się cieszyć szczęście Loca to Ty tylko marudzisz :eviltong: ... Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Oj się uczepiłaś :roll: ... Zamiast się cieszyć szczęście Loca to Ty tylko marudzisz :eviltong: ... a jakos jak wchodze na ten topik to mnie sie odrazu marudzic kce ;) :eviltong: :p jak podobaly sie Forty :D Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 dbsst napisał(a):a jakos jak wchodze na ten topik to mnie sie odrazu marudzic kce ;) :eviltong: :p MARUDA :eviltong: ... dbsst napisał(a): jak podobaly sie Forty :D Jeśli przeczytasz wszystko dokladnie to dowiesz się że nie pojechaliśmy :roll: ... Byliśmy w hodowli szczeniaczki oglądać :lol: :lol: :lol: ... Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):MARUDA :eviltong: ... Jeśli przeczytasz wszystko dokladnie to dowiesz się że nie pojechaliśmy :roll: ... Byliśmy w hodowli szczeniaczki oglądać :lol: :lol: :lol: ... :( wiesz cio ale jestes jak mogles nie jechac ale te SCeniaCki ci etroche ratuja ;) Quote
Cimi Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 A czemuz to właśnie byliście oglądać szczeniczki rasy CC ;)? Czyżbyście byli zainteresowani CC :)? Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 dbsst napisał(a)::( wiesz cio ale jestes jak mogles nie jechac ale te SCeniaCki ci etroche ratuja ;) Jak tylko małego Cane Corso do domu przywiozę to wszystko mi wybaczysz :lol: ... Quote
CarmenCortes Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Boksie są super! Jak była mała to miałam jednego Looka ,ale już miał pare lat i umarł :-( Quote
Recommended Posts