PiotrekJ Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):jak w towarzystwie to nie alkoholizm ;) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: No to ja też sobie ostatniego strzelę :drinking: i ... powiem "Dobranoc" :-( :sleep2: ... Rano trzeba wstać :-( ... Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):No to ja też sobie ostatniego strzelę :drinking: i ... powiem "Dobranoc" :-( :sleep2: ... Rano trzeba wstać :-( ... :drinking: :drinking: :drinking:;) na dobry sen Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 qrcze poszłam do sklepu po fiolecik i mi powiedziało, ze Ala z debe wszytsko wykupiły i dla mnie już nie starczyło :lol: :lol: :lol: O wy pijoczki !! Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PiotrekJ napisał(a): Rano trzeba wstać :-( ... W niedzielę ? :lying: :shake: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):No to ja też sobie ostatniego strzelę :drinking: i ... powiem "Dobranoc" :-( :sleep2: ... Rano trzeba wstać :-( ... normalnie ZWARIOWAL :diabloti: :angryy: :shake: :ices_bla: :drinking: :drinka: :drinka: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):normalnie ZWARIOWAL :diabloti: :angryy: :shake: :ices_bla: :drinking: :drinka: :drinka::shake: chiba siem upił , młody w końcu jeszcze jest :oops: ;) :drinka: :drinka: :drinka: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake: chiba siem upił , młody w końcu jeszcze jest :oops: ;) :drinka: :drinka: :drinka: nio tak bo pic to trzeba umić :drink1: :drinka: :popcorn: :knajpa: Quote
PiotrekJ Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 PIKA napisał(a):W niedzielę ? :lying: :shake: Czasem trzeba się poświęcić ;) ... dbsst napisał(a):normalnie ZWARIOWAL :diabloti: :angryy: :shake: :ices_bla: :drinking: :drinka: :drinka: Tę przypadlość stwierdzono u mnie już dawno :evil_lol: ... Alicjarydzewska napisał(a)::shake: chiba siem upił , młody w końcu jeszcze jest :oops: ;) :drinka: :drinka: :drinka: Się nie upił, a pić może dużo :lol: ... Alu, no ja nie wiem czy jeszcze taki mlody :roll: ... dbsst napisał(a):nio tak bo pic to trzeba umić :drink1: :drinka: :popcorn: :knajpa: No to zdrówko, zaczynamy od rana :drinking::drinking::drinking:... Quote
dbsst Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 nie taki mlody a wczenie chodzi spac UPIJAKOWANY emotkowo :evil_lol: :mad: Quote
PiotrekJ Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 dbsst napisał(a):nie taki mlody a wczenie chodzi spac UPIJAKOWANY emotkowo :evil_lol: :mad: Debeściaczku, bo my dzisiaj do hodowli piesków Cane Corso Italiano jechaliśmy szczeniaczki oglądać :roll: ;) ... Quote
Alicja Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):Debeściaczku, bo my dzisiaj do hodowli piesków Cane Corso Italiano jechaliśmy szczeniaczki oglądać :roll: ;) ...:crazyeye: a co będzie kumpel dla LOCO;) Quote
PiotrekJ Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: a co będzie kumpel dla LOCO;) No poważnie się nad tym zastanawiamy ;) ... Ale to raczej dopiero latem lub wczesną jesienią, po przeprowadzce ;) ... A Cane Corso straszliwie mi się podobają :lol: ... Quote
Alicja Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):No poważnie się nad tym zastanawiamy ;) ... Ale to raczej dopiero latem lub wczesną jesienią, po przeprowadzce ;) ... A Cane Corso straszliwie mi się podobają :lol: ...mi też się podobają :razz: Quote
PiotrekJ Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):mi też się podobają :razz: To co, będzie kumpel dla Ozzulca? :lol: Quote
Alicja Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):To co, będzie kumpel dla Ozzulca? :lol::shake: TZ już się nie zgodzi nawet na królika :placz: Quote
PiotrekJ Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake: TZ już się nie zgodzi nawet na królika :placz: Biedactwo :glaszcze: :Rose: ... Quote
Alicja Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):Biedactwo :glaszcze: :Rose: ...:roll: dzięki za wyrazy współczucia ;) .Jak miałam Harleya to mieszkał też z nami Max - królik , był świetny ale TZ nie lubi gryzoni i nawet szczura nie pozwolił mi kupić nie mówiac o innych myszorcach .W pracy dokarmia dzikie koty ale też raczej zakocić się nie da :shake: .No a pies , na 2 raczej mało miejsca , chyba ze wygram na loterii .....to wtedy ...:evil_lol: Quote
mrowka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):No poważnie się nad tym zastanawiamy ;) ... Ale to raczej dopiero latem lub wczesną jesienią, po przeprowadzce ;) ... A Cane Corso straszliwie mi się podobają :lol: ... Ja tam wole DC :cool3: :cool3: :cool3: A co na to Loco? :roll: :eviltong: Quote
e.v.a Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 mrowka napisał(a):Ja tam wole DC :cool3: :cool3: :cool3: A co na to Loco? :roll: :eviltong: Loco pewnie modli sie zeby to byla suczka:evil_lol: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 mrowka napisał(a):Ja tam wole DC :cool3: :cool3: :cool3: A co na to Loco? :roll: :eviltong: Mróweczko, każdemu podoba się co innego ;) ... Loco nic jeszcze nie wie. To będzie niespodziewanka :lol: ... evaxon napisał(a):Loco pewnie modli sie zeby to byla suczka:evil_lol: :cool3: A czemu suczka? On już ma swoją wybrankę serca. Tigra się nazywa :cool3: :lol: ... Quote
mrowka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Piotrek']Mróweczko, każdemu podoba się co innego ;) ... Loco nic jeszcze nie wie. To będzie niespodziewanka :lol: ... A czemu suczka? On już ma swoją wybrankę serca. Tigra się nazywa :cool3: :lol: ... wim wim :cool3: i bardzo dobrze, bo gdyby wszystkim podobalo sie to samo to nie byloby tak kolorowo :razz: [quote name='"Piotrek"'] A czemu suczka? On już ma swoją wybrankę serca. Tigra się nazywa :cool3: :lol: ... :crazyeye: :crazyeye: no prosze, prosze a tatus nic o tym nie wie! Taki maly a juz sie za suczkami oglada :shake: co to bedzie jak dorosnie, do kogo on to sie wrodzil to ja nie wiem :shake: Quote
e.v.a Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):A czemu suczka? On już ma swoją wybrankę serca. Tigra się nazywa :cool3: :lol: ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 mrowka napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: no prosze, prosze a tatus nic o tym nie wie! Taki maly a juz sie za suczkami oglada :shake: co to bedzie jak dorosnie, do kogo on to sie wrodzil to ja nie wiem :shake: Mamcia Szpilcia wiedziała :eviltong: ... A w kogo się wrodził? No jak to w kogo - w tatę Mejkusia :lol: ... Quote
PiotrekJ Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak, tak ... Tigra to Loca miłość i nic tego nie zmieni. On jest stały w uczuciach :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts