PiotrekJ Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a)::x a Wy tylko o jednym Debeściaczku, my tylko dbamy o prawidłowy rozwój emocjonalny Naszych szczeniaczków :cool3: ... Quote
Cimi Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Zaniedlugo Galeria Loca przerodzi sie w poradnik seksualny :diabloti: :cool3: :lol: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Cimi napisał(a):Zaniedlugo Galeria Loca przerodzi sie w poradnik seksualny :diabloti: :cool3: :lol:oho prawie jak szkolne lekcje ,, przygotowanie do zycia w rodzinie '':evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Cimi napisał(a):Zaniedlugo Galeria Loca przerodzi sie w poradnik seksualny :diabloti: :cool3: :lol: hehe oby tylko w poradnik a nie w kamasutre :lol: :oops: Quote
PiotrekJ Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Cimi napisał(a):Zaniedlugo Galeria Loca przerodzi sie w poradnik seksualny :diabloti: :cool3: :lol: Agatko, nie bądź zazdrosna ;) ... Pamiętaj, że Twoja Fionka zawsze na pierwszym miejscu będzie :lol: ... Alicjarydzewska napisał(a):oho prawie jak szkolne lekcje ,, przygotowanie do zycia w rodzinie '':evil_lol: Alu, poszukujemy dobrej nauczycielki ;) ... Piszesz się na to? :lol: evaxon napisał(a):hehe oby tylko w poradnik a nie w kamasutre :lol: :oops: Widzę, że tu się coraz bardziej wulgarnie robi :evil_lol: ... Quote
e.v.a Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Widzę, że tu się coraz bardziej wulgarnie robi :evil_lol: ... :oops: wulgarnie..a tobie sie to chyba zaczyna podobac hehe:lol: :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 evaxon napisał(a)::oops: wulgarnie..a tobie sie to chyba zaczyna podobac hehe:lol: :diabloti: Trochę źle mnie oceniasz ;) ... Quote
Cimi Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Agatko, nie bądź zazdrosna ;) ... Pamiętaj, że Twoja Fionka zawsze na pierwszym miejscu będzie :lol: A gdzie tam zazdrosna ;) Quote
PiotrekJ Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='dbsst']ZBOCZENCY EROTOMANI :evil_lol: :evil_lol: Debeściaczku, jako mamcia Szpileczki powinnaś się cieszyć że Pan jej syńcia dba o jego przyszłość (w tym o życie seksualne :evil_lol: ) ... Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='PiotrekJ']Debeściaczku, jako mamcia Szpileczki powinnaś się cieszyć że Pan jej syńcia dba o jego przyszłość (w tym o życie seksualne :evil_lol: ) ... przeciez on ma lapki i nosek i SAM moze zadbac nie potrzebuje SWATA :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):przeciez on ma lapki i nosek i SAM moze zadbac nie potrzebuje SWATA :evil_lol: hehe oj tam :eviltong: zawsze mozan ciutek pomóc ;) Quote
PiotrekJ Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 evaxon napisał(a):hehe oj tam :eviltong: zawsze mozan ciutek pomóc ;) Właśnie, tym bardziej że to wszystko na odleglość jest załatwiane ;) ... Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 dbsst napisał(a):przeciez on ma lapki i nosek i SAM moze zadbac nie potrzebuje SWATA :evil_lol:no tak miłosć jest slepa :evil_lol: to trzeba dobrze niuchać :razz: Quote
e.v.a Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Właśnie, tym bardziej że to wszystko na odleglość jest załatwiane ;) ... dokladnie:razz: Quote
PiotrekJ Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no tak miłosć jest slepa :evil_lol: to trzeba dobrze niuchać :razz: Alu, Ty też przeciwko mnie? :roll: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Alu, Ty też przeciwko mnie? :roll:ależ skądże , nic z tych rzeczy ;) Quote
PiotrekJ Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):ależ skądże , nic z tych rzeczy ;) To dopsze, bo Debe już się na mnie uparła :roll: ... Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):To dopsze, bo Debe już się na mnie uparła :roll: ...;) ona to robi z sympatii:glaszcze: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;) ona to robi z sympatii:glaszcze: qto sie czubi ten sie lubi ;) :p :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;) ona to robi z sympatii:glaszcze: Alu, Twoje zdrówko :drinking: ... dbsst napisał(a):qto sie czubi ten sie lubi ;) :p :eviltong: No to dopsze, że wszystko dopsze ;) ... Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Alu, Twoje zdrówko :drinking: ... No to dopsze, że wszystko dopsze ;) ...no to trza to opić ;) :knajpa: :drink1: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PiotrekJ Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no to trza to opić ;) :knajpa: :drink1: :drinking: :drinking: :drinking: Ja przez tą DGM w alkoholizm wpadnę :lol: ... No ale jak jest okazja pić w tak miłym towarzystwie to ja zawsze chętnie :lol: ... :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja przez tą DGM w alkoholizm wpadnę :lol: ... No ale jak jest okazja pić w tak miłym towarzystwie to ja zawsze chętnie :lol: ... :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:jak w towarzystwie to nie alkoholizm ;) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):jak w towarzystwie to nie alkoholizm ;) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: amen :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Recommended Posts