PIKA Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Oooo mysliwski bokser :evil_lol: Piekna stójka :evil_lol: [quote name='PiotrekJ']Nie orientujecie się kto z warszawskich Dogomaniaków działa w schronisku na Paluchu?... Zgloś się do Kory albo doddy, nie wiem, czy obecnie dzialaja na Paluchu,ale może będa wiedzialy jak karme wykorzystać Quote
PiotrekJ Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 PIKA napisał(a):Oooo mysliwski bokser :evil_lol: Piekna stójka :evil_lol: Loco ujawnia swoje ukryte zdolności :lol: ... PIKA napisał(a): Zgloś się do Kory albo doddy, nie wiem, czy obecnie dzialaja na Paluchu,ale może będa wiedzialy jak karme wykorzystać Dzięki za radę ;) ... Quote
dbsst Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 nio w koncu Piotrek cos zapodal :evil_lol: boshe jak ja bym chciala takie dluuuuuugie nogi miec :placz: Quote
PiotrekJ Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 dbsst napisał(a):nio w koncu Piotrek cos zapodal :evil_lol: Ostatnio robię to częściej niż Ty :eviltong: ... dbsst napisał(a): boshe jak ja bym chciala takie dluuuuuugie nogi miec :placz: Marzenia są piękne :eviltong: ;) ... Quote
Siostra Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='PiotrekJ']Loco Sylwestrowy ;) ... Widać gołym okiem, że chłopak w szampańskim nastroju :lol: Quote
dbsst Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ostatnio robię to częściej niż Ty :eviltong: ... Marzenia są piękne :eviltong: ;) ... Ratuje cie tylko kosmiczny bokser bo inaczej musialabym Cie ukatrupic ;) :cool1: Quote
PiotrekJ Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 dbsst napisał(a):Ratuje cie tylko kosmiczny bokser bo inaczej musialabym Cie ukatrupic ;) :cool1: Wiedziałem, że kiedyś będę mu życie zawdzięczał ;) ... Quote
PiotrekJ Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Idę się bawić ;) ... Pobaw się ze mną ... Jak nie to nie, sam się pobawię :angryy: ... Dobra, zmęczyłem się ... Zjem sobie kabanosa ;) ... Quote
Alicja Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wiedziałem, że kiedyś będę mu życie zawdzięczał ;) ...Loco pies obronny ;) Fajne fotki :multi: Quote
PiotrekJ Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Agga napisał(a):Loco a co to za śmiałe pozy:cool3: No ... tak tego wyszlo :lol: ... Quote
PiotrekJ Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Kilka staroci dla przypomnienia jaki Loco był kiedyś malutki, śliczniutki i kochaniutki :lol: ... Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='PiotrekJ']Wiedziałem, że kiedyś będę mu życie zawdzięczał ;) ... hehehe no ba ;) ale grozny pies ja nie moge Quote
PiotrekJ Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 Patka napisał(a):teraz jest równie słodziutki :loveu: Tylko bardziej nieznośny :angryy: ... A z posłuszeństwem też coraz gorzej się robi :angryy: ... Trzeba będzie drastyczną tresurę przeprowadzić :diabloti: ... Quote
e.v.a Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tylko bardziej nieznośny :angryy: ... A z posłuszeństwem też coraz gorzej się robi :angryy: ... Trzeba będzie drastyczną tresurę przeprowadzić :diabloti: ... hehe nieznosny.. ten slodziak :loveu: nieznosny??jakos nie wieze :lol: drastyczna tersura na na smakołyki :razz: ponoc to pomaga:cool3: ( moja tigra juz umie siadac jak widzi kawalekmieska w dloni swojj pamci :cool1: ( szkoda ze jak pamcia nie ma jedzonka to ja olewa:angryy: ) Tigra chce wiecej fot Loca przystojniaka ;) Quote
PiotrekJ Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 evaxon napisał(a):Tigra chce wiecej fot Loca przystojniaka ;) Za dużo się napatrzy i spać nie będzie mogła :p ... Na nowe fotki nie mamy ostatnio nastroju :roll: ... Quote
e.v.a Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Za dużo się napatrzy i spać nie będzie mogła :p ... Na nowe fotki nie mamy ostatnio nastroju :roll: ... co do spania .. to jej nie grozi :lol: wy nie macie czy tyy :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 evaxon napisał(a):co do spania .. to jej nie grozi :lol: wy nie macie czy tyy :diabloti: My nie mamy ... Loco się na mnie obraził bo nie pozwoliłem mu za suczkami ganiać, a w nim się męskie hormony zaczynają już odzywać :roll: ... Nie wiem jak wytrzymamy najbliższe miesiące, co druga suczka ma już cieczkę :roll: ... Quote
e.v.a Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 hehe :lol: wspolczuje :eviltong: my naszczescie nie mamy takiego problemu i nie bedziemy mialy :cool1: achhh te suczki ;) p.s. psu tez sie nalezy cos od zycia nie tylko panu :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 evaxon napisał(a):hehe :lol: wspolczuje :eviltong: my naszczescie nie mamy takiego problemu i nie bedziemy mialy :cool1: achhh te suczki ;) Wy będziecie mieć jeszcze większe, jak za Wami ca zgraja chętnych będzie latać :evil_lol: ... evaxon napisał(a): p.s. psu tez sie nalezy cos od zycia nie tylko panu :diabloti: Eee tam, Pan już prawie ustatkowany jest ;) ... Quote
e.v.a Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wy będziecie mieć jeszcze większe, jak za Wami ca zgraja chętnych będzie latać :evil_lol: ... ale to tylko 1 :eviltong: potem sterylka:cool1: Quote
PiotrekJ Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 evaxon napisał(a):ale to tylko 1 :eviltong: potem sterylka:cool1: Sterylka? A co będzie z rozkwitaniem miłości Loca i Tigry? Aha, już wiem ... Pańcia Tigry bezpieczy sex propaguje :lol: ... Quote
e.v.a Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Sterylka? A co będzie z rozkwitaniem miłości Loca i Tigry? Aha, już wiem ... Pańcia Tigry bezpieczy sex propaguje :lol: ... dokladnie Piotrku dokladnie :eviltong: jestem za mloda na bycie babcia :oops: Quote
Recommended Posts