Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
z brodna ??

na forty jedzie 122 170

z pl Wilsona 122 ;)

czyli 524 do Wilsoniaka i tam wsiadasz w 122 i mkniesz 10 minut jak szalony ;)

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PiotrekJ']Loco Sylwestrowy ;) ...

hehe no widze ze stan Loca mowi sam za siebie :lol: pobalowal chłopaczek troszke:cool3:

szczesliwego nowego roku dla Ciebie i Loca zyczą Ewa i Tigra :)

Posted

evaxon napisał(a):
hehe no widze ze stan Loca mowi sam za siebie :lol: pobalowal chłopaczek troszke:cool3:

Nio :lol: ... A te dwa zdjęcia to dopiero godzina 20 była :roll: :lol: ...

evaxon napisał(a):
szczesliwego nowego roku dla Ciebie i Loca zyczą Ewa i Tigra :)

Bardzo dziękujemy i również życzymy wszystkiego co najlepsze ;) ...
A głównie tego, aby mała Tigra szybciutko i zdrowo Ci rosła ;) ...

Posted

no jesli to byla dopiero 20 to wczesnie zaczeliscie balowac ;) ze Loco juz w takim stanie byl hehe

a ty sie tak Piotrku nie smiej ze caly dzien przespal ty pewnie nei lepszy :eviltong: razem kaca leczyliscie przynajmniej bylo wam razniej nie to co u mnie :roll:

Posted

Nie orientujecie się kto z warszawskich Dogomaniaków działa w schronisku na Paluchu?
Mam do oddania ok. 14 kg Acany Large Breed Puppy, której mój Loco niestety jeść nie może ... A sam w tej chwili niestety nie jestem w stanie jej tam dostarczyć ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Nie orientujecie się kto z warszawskich Dogomaniaków działa w schronisku na Paluchu?
Mam do oddania ok. 14 kg Acany Large Breed Puppy, której mój Loco niestety jeść nie może ... A sam w tej chwili niestety nie jestem w stanie jej tam dostarczyć ...
chłoptasiowi nie siadło żarełko :shake: , to czym teraz karmisz .

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
chłoptasiowi nie siadło żarełko :shake: , to czym teraz karmisz .

Po Acanie ciągle wymiotował i miał biegunkę :roll: ...
Trzy dni minęły i powiedziałem sobie "dość" ... Teraz wróciliśmy do Hills'a i gotowanego jedzenia. Psiut jest szczęśliwy :multi: ...

Posted

ja tak miałam z Boshem Lilith bardzooo nie słuzył ale Pręgusek nie wyglada na głodnego ;) ale chyba na jednej z fotek wypatruje jakiejś zdobyczy ;) :cool3:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Po Acanie ciągle wymiotował i miał biegunkę :roll: ...
Trzy dni minęły i powiedziałem sobie "dość" ... Teraz wróciliśmy do Hills'a i gotowanego jedzenia. Psiut jest szczęśliwy :multi: ...
my też nadal szukamy karmy .Jako szczenior jadł Bewi dog , potem to samo ale Junior , później Acane Premium De lux , przy drugim worku zaczęły się nieciekawe koopalki teraz ma Purine ProPlan Lamb&Rice , ale to chyba jeszcze nie to i nie wiem czy nie spróbuje PROFormance / lamb&Rice/ tyle że oni nie mają próbek :shake: i muszę kupić 3 kg na spróbowanie co cholernie drogo wyjdzie bo z przesyłka przeszło 50 zł :roll:

Posted

Patka napisał(a):
ja tak miałam z Boshem Lilith bardzooo nie słuzył ale Pręgusek nie wyglada na głodnego ;)

To było około miesiąca temu ... Psiut doszedł już do siebie :lol: :multi: ...

Patka napisał(a):
ale chyba na jednej z fotek wypatruje jakiejś zdobyczy ;) :cool3:

Zająca zobaczył, podbiegł kawałek, obszczekał i ... to by było na tyle :lol: ...

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
ale to chyba jeszcze nie to i nie wiem czy nie spróbuje PROFormance / lamb&Rice/ tyle że oni nie mają próbek :shake: i muszę kupić 3 kg na spróbowanie co cholernie drogo wyjdzie bo z przesyłka przeszło 50 zł :roll:

Też miałem ochotę sprobować podawać tą karmę, ale ... no właśnie, te próbki :angryy: ...

Posted

A nie macie w sklepach na wagę karm?? U nas nawet diety są rozważana po pól kg wiem to drozej wychodzi, ale w sumie taniej ;) Ala mozę przesłać Ci chicoppe :razz: chociaż ona nie jest takim mercedesem jak proplan

Posted

Patka napisał(a):
A nie macie w sklepach na wagę karm??

Z tego co się orientuję to karmy na którą ochotę ma Ala jak i ja nie ma w sprzedaży sklepowej. Ale nam pasuje Hill's i pozostaniemy raczej przy tym jedzonku ...