KaRa_ Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Przykleił mu się pyszczek do sniegu?:lol: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):Przykleił mu się pyszczek do sniegu?:lol: :eviltong: Wychodząc z nim na spacer istnieją trzy możliwości zachowania psa: 1. Będzie biegal z innymi psiutami 2. Będzie biegał za patykiem 3. Będzie non stop łaził z nosem przy ziemi i tropił :lol: ... I ta trzecia opcja zawsze sprawdza się na porannych spacerach ... Quote
PiotrekJ Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):No to ja chce zdjęcia z 1 opcji:cool3: Są na 7 stronie :lol: ... Przynajmniej u mnie to 7 strona (mam ustawione wyświetlanie 30 postów na stronkę) ;) ... Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):Przykleił mu się pyszczek do sniegu?:lol: :eviltong:chyba przymarzł :lol: Quote
e.v.a Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 no nie ja protestuje:mad: loco jest taki fajniusi ....:loveu: Quote
PiotrekJ Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 evaxon napisał(a):no nie ja protestuje:mad: loco jest taki fajniusi ....:loveu: Tia ... I grzeczny może też? :lol: Ciesz się swoją Tigrą, jest w najlepszym wieku dla szczeniaka ;) ... Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 szkoda tylk ze Loco to atrapa ba jakby byl prawdziwy to by sie na fortach pojawil :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :angryy: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 dbsst napisał(a):szkoda tylk ze Loco to atrapa ba jakby byl prawdziwy to by sie na fortach pojawil :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :angryy: :evil_lol: :evil_lol: Wredna Debe :diabloti: :angryy: :eviltong: ... Mamy drobny kłopot z dojazdem. W tej chwili nie jesteśmy zmotoryzowani, a od autobusu bądź tramwaju trzeba chyba spory kawałek iść :| :roll: ... Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Uważaj Debe pewnie chce cachnąc Loco dla Szpilki :diabloti: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Uważaj Debe pewnie chce cachnąc Loco dla Szpilki :diabloti: :evil_lol: Nie wytrzyma z nim nawet jednego dnia :diabloti: ... Quote
e.v.a Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 haha jesli takwyglada najlepszy wiek dla szczeniaka toja dziekuje ;) tigra to istny diabel :diabloti: łojejj a ja juz mytslalam ze tigra poderwie loca :P a tu juz szpilka w kolejce hehe Quote
PiotrekJ Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 evaxon napisał(a):łojejj a ja juz mytslalam ze tigra poderwie loca :P a tu juz szpilka w kolejce hehe Wiesz, Szpilencja to mamcia Loca :lol: ... Tigra napewno poważnie by go zainteresowała :lol: ;) ... Quote
e.v.a Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 haha ale gafa :P hehe to jak tigra podrosnie to ja przesle w odwiedziny iniech czaruje malucha hehehe Quote
PiotrekJ Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Zapraszamy, zapraszamy :lol: ... Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 evaxon napisał(a):haha ale gafa :P hehe to jak tigra podrosnie to ja przesle w odwiedziny iniech czaruje malucha heheheaha swaty :razz: Quote
PiotrekJ Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):aha swaty :razz: Wiesz, jak Mejk i Szpilka może to czemu nie Loco i Tigra :lol: ... Quote
e.v.a Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):aha swaty :razz: hihi a coo :P pieski tez musza miec cos z zycia :lol: hehe w wakacje wsiadamy w ciuchcie i jestesmy u loca :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 evaxon napisał(a):hehe w wakacje wsiadamy w ciuchcie i jestesmy u loca :evil_lol: Dopiero? :-( ;) Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 no tak wredny Piotrek nie moze przezyc ze Loco jest kawaler i go swata LOCKO TO JESZCZE DZIECKO mama Szpilka jest WSCIEKLA :mad: Quote
PiotrekJ Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 dbsst napisał(a):no tak wredny Piotrek nie moze przezyc ze Loco jest kawaler i go swata LOCO TO JESZCZE DZIECKO mama Szpilka jest WSCIEKLA :mad: Niech sobie mama Szpilka przypomni kiedy z tatą Mejkiem kręcić zaczęła :lol: ... Debe, jak jest z dojazdem na forty komunikacją miejską? Quote
e.v.a Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 noo niestety dopiero :P mala tigra jest narawde mala :P mamo szpilko niech mama sie taknie wscieka bo zmarszczek przybedzie :P a loco w wakacje to juz duuzy chlopak bedzie ;) hehe Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 PiotrekJ napisał(a):Niech sobie mama Szpilka przypomni kiedy z tatą Mejkiem kręcić zaczęła :lol: ... Debe, jak jest z dojazdem na forty komunikacją miejską? z brodna ?? na forty jedzie 122 170 Quote
Recommended Posts