madzia20sosnowiec Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 piotrek widze ze avatar zmieniłes i byłes na dogo, moze sie tak pokazesz choc na chwile :mad: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']piotrek widze ze avatar zmieniłes i byłes na dogo, moze sie tak pokazesz choc na chwile :mad::mad::mad::mad:ciekawe ,czy tylko przed nami czy i przed żonką ucieka :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 no pieknie nie dosc ze ciebie nie ma to i zona se twoje poszła :mad: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Puiotrek sie boi ze go wciagniemy na naszą impre ;) Quote
e.v.a Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Pysia napisał(a):Puiotrek sie boi ze go wciagniemy na naszą impre ;) haha i bedzie musial sie rozbierac:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 evaxon napisał(a):haha i bedzie musial sie rozbierac:lol: hahaha to samo miałam napisac :eviltong: Quote
e.v.a Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahaha to samo miałam napisac :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 No ciekawe gdzie uroczy Piotruś... Poitruś no no...:cool3: Quote
Alicja Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Agga']No ciekawe gdzie uroczy Piotruś... Poitruś no no...:cool3:;)trenuje do striptisa na impre u Pysi:razz: Piotruś kiedy obrona :roll: Quote
Agga Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)trenuje do striptisa na impre u Pysi:razz: O kurcze ze co prosze? PIOTR jak ty sie z tego wytłumaczysz?:eviltong: Quote
Teklunia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 tytuł tej galerii powinno sie zmienic na: WY, KTÓRZY TU WCHODZICIE, PORZUĆCIE WSZELKĄ NADZIJĘ... ;) Quote
Mi. Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 piotrek wchodź tu pokaż się nam i zmień tytuł galerii:diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 najpierw spiora ci dupe piotrek a potem bedziesz robił striptiz u pysi :eviltong: Quote
Basia&Safi Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 ja myslalam ze ja ostatnio malo zagladam ale Ty piotrus no wiesz :(:(:( Quote
Alicja Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']najpierw spiora ci dupe piotrek a potem bedziesz robił striptiz u pysi :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:z czerwoną doopa będzie wyglądał jak pawian :eviltong: Piotrus to nie fair tak zaniedbywać:angryy::angryy::angryy: Galerię Naszego Ulubieńca LOCO:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Ale mnie tu dawno nie było, ale od ostatniej wizyty nic sie nie zmieniło :evil_lol: :evil_lol: Dziewczyny chcecie sie trochę pośmiać :cool3: :cool3: (Piotrus wybacz, ale nie moglam sie powstrzymac:oops: :evil_lol: ) Od dzisiaj tak się siedzi na kanapie :lol: :lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ale mnie tu dawno nie było, ale od ostatniej wizyty nic sie nie zmieniło :evil_lol: :evil_lol: Dziewczyny chcecie sie trochę pośmiać :cool3: :cool3: (Piotrus wybacz, ale nie moglam sie powstrzymac:oops: :evil_lol: ) Od dzisiaj tak się siedzi na kanapie :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:skąd my to znamy ...Ozzulec często tak zasiada / znaczy zsiada :razz:/ Quote
Daga_i_Oskar Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:skąd my to znamy ...Ozzulec często tak zasiada / znaczy zsiada :razz:/ ciekawe czy takie pozy to psy po swoich właścicielach biorą :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ciekawe czy takie pozy to psy po swoich właścicielach biorą :evil_lol: :evil_lol: haha nie nie nie biora :eviltong: Tigra tez tak siada:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='evaxon']haha nie nie nie biora :eviltong: Tigra tez tak siada:evil_lol: to coś jednak musi w tym być :eviltong: ja tak nie siadam to i mój Oskar tak nie siada :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']to coś jednak musi w tym być :eviltong: ja tak nie siadam to i mój Oskar tak nie siada :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo ma za krótkie nózki ;) Quote
e.v.a Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo ma za krótkie nózki ;) świeta prawda Alu :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 :crazyeye:LOKERSIK:multi::multi::multi: słuchajta dzieciarnia prosze mnie tu w błąd nie wprowadzać bo już nie wiedziałam czy to Lokers czy Fiona :mad::mad::mad:dopiero jak się na sierśćiucha popatrzałam to mnie olśniło :-o Cimi , zabrałaś mu go wreszcie czy tylko fotki posłał :razz: Quote
Recommended Posts