Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']piotrek widze ze avatar zmieniłes i byłes na dogo, moze sie tak pokazesz choc na chwile :mad::mad::mad::mad:ciekawe ,czy tylko przed nami czy i przed żonką ucieka :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)trenuje do striptisa na impre u Pysi:razz:

O kurcze ze co prosze? PIOTR jak ty sie z tego wytłumaczysz?:eviltong:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']najpierw spiora ci dupe piotrek a potem bedziesz robił striptiz u pysi :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:z czerwoną doopa będzie wyglądał jak pawian :eviltong:

Piotrus to nie fair tak zaniedbywać:angryy::angryy::angryy: Galerię Naszego Ulubieńca LOCO:loveu:

Posted

Ale mnie tu dawno nie było, ale od ostatniej wizyty nic sie nie zmieniło :evil_lol: :evil_lol:

Dziewczyny chcecie sie trochę pośmiać :cool3: :cool3:
(Piotrus wybacz, ale nie moglam sie powstrzymac:oops: :evil_lol: )
Od dzisiaj tak się siedzi na kanapie :lol: :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Ale mnie tu dawno nie było, ale od ostatniej wizyty nic sie nie zmieniło :evil_lol: :evil_lol:

Dziewczyny chcecie sie trochę pośmiać :cool3: :cool3:
(Piotrus wybacz, ale nie moglam sie powstrzymac:oops: :evil_lol: )
Od dzisiaj tak się siedzi na kanapie :lol: :lol: :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:skąd my to znamy ...Ozzulec często tak zasiada / znaczy zsiada :razz:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:skąd my to znamy ...Ozzulec często tak zasiada / znaczy zsiada :razz:/

ciekawe czy takie pozy to psy po swoich właścicielach biorą :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']ciekawe czy takie pozy to psy po swoich właścicielach biorą :evil_lol: :evil_lol:
haha nie nie nie biora :eviltong: Tigra tez tak siada:evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']to coś jednak musi w tym być :eviltong:
ja tak nie siadam to i mój Oskar tak nie siada :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo ma za krótkie nózki ;)

Posted

:crazyeye:LOKERSIK:multi::multi::multi:
słuchajta dzieciarnia prosze mnie tu w błąd nie wprowadzać bo już nie wiedziałam czy to Lokers czy Fiona :mad::mad::mad:dopiero jak się na sierśćiucha popatrzałam to mnie olśniło :-o
Cimi , zabrałaś mu go wreszcie czy tylko fotki posłał :razz: