madzia20sosnowiec Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Teklunia napisał(a): a co do pracy, to Ty sie nie wymiguj i nie zamieniaj!!! teraz masz zone, to musisz zarabiac na waciki dla niej ;) :evil_lol: hahahah dobrze powiedziane ^^ czesc skarby moje :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 a co Wy sie tak czepiacie tej żony co :mad: zazdrosne :eviltong: Macie swoich Piotrusiów :eviltong: Quote
agbar Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']a co Wy sie tak czepiacie tej żony co :mad: zazdrosne :eviltong: Macie swoich Piotrusiów :eviltong: ee no zaraz zazdrosne:) po prostu zastanawiamy sie ile ta zona wacików używa ze Piotrusia nie ma i nie ma:):evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='dealer']ee no zaraz zazdrosne:) po prostu zastanawiamy sie ile ta zona wacików używa ze Piotrusia nie ma i nie ma:):evil_lol: bo Piotrus pracuje, ktos musi utrzymywac rodzine :eviltong: Ktoś musi pracowac, zeby inni mogli siedziec na DGM :lol: :lol: Quote
agbar Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']bo Piotrus pracuje, ktos musi utrzymywac rodzine :eviltong: Ktoś musi pracowac, zeby inni mogli siedziec na DGM :lol: :lol: a to ja wole siedziec w takim razie:) Piotrus pracuj pracuj :) Quote
Daga_i_Oskar Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='dealer']a to ja wole siedziec w takim razie:) Piotrus pracuj pracuj :) dlatego tez własnie dzisiaj tu siedzie :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']dlatego tez własnie dzisiaj tu siedzie :lol: :lol: hahaha piotrek masz przerąbane ^^ :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Halo Moje chłopakki :razz: a gdzie Was tak wcięło co ?? żebym z 5 stronku musiała Was wyciągać :crazyeye: wstydźcie sie tak zaniedbywac galerie :mad: :mad: Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Halo Moje chłopakki :razz: a gdzie Was tak wcięło co ?? żebym z 5 stronku musiała Was wyciągać :crazyeye: wstydźcie sie tak zaniedbywac galerie :mad: :mad::razz:no żona źle dbasz o galerię męża i synka :p Quote
Daga_i_Oskar Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no żona źle dbasz o galerię męża i synka :p żonka w domu sidziała a mąz świętował zwycięstwo Legii :evil_lol: w ogóle to ostatnio siakiś leniwy się zrobił :diabloti: nawet fotek mu się nie kce cykać, bo baterie rozładowane :evil_lol: trzeba go troche podszkolić :lol: :lol: Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']żonka w domu sidziała a mąz świętował zwycięstwo Legii :evil_lol: w ogóle to ostatnio siakiś leniwy się zrobił :diabloti: nawet fotek mu się nie kce cykać, bo baterie rozładowane :evil_lol: trzeba go troche podszkolić :lol: :lol::mad::mad::mad:no to bierz sie za niego ppóki całkiem sie nie rozłoży :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:no to bierz sie za niego ppóki całkiem sie nie rozłoży :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a no wezme sie za niego porządnie :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']żonka w domu sidziała a mąz świętował zwycięstwo Legii :evil_lol: to ty lepiej dzwon po izbach wytrzezwien kochana bo rozruby były :eviltong: moze go wywiezli a ty nie wiesz :cool3: Quote
agbar Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Piotrusiu no ja sie grzecznie pytam gdzie ty jesteś??? to ja przyjeżdżam a Ciebie ani widu ani słychu ??:) znowu nie zdążysz...:) Quote
Daga_i_Oskar Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']to ty lepiej dzwon po izbach wytrzezwien kochana bo rozruby były :eviltong: moze go wywiezli a ty nie wiesz :cool3: meldował się co jakiś czas :razz: :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']meldował się co jakiś czas :razz: :razz: hahaha piotrek to ty zone ze sobą wziasc mogłes :eviltong: miałaby cie chociaz na oku cały czaaas :lol: Quote
Medorowa Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 No wiecie co:mad: to ja tu sobie myśle znalazłam galerję z takim fajnym boksiem, a tu zamiast pan zdjęcia pieskowi robić, to jakieś mecze ogląda:eviltong: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 kurcze a może Piotruś też tam narozrabiał w tej Wawce i go mają pod kluczem:cool3: biedny Loco ...taki samotny :placz: Quote
agbar Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']kurcze a może Piotruś też tam narozrabiał w tej Wawce i go mają pod kluczem:cool3: biedny Loco ...taki samotny :placz: Ala wypluj te słowa..... Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='dealer']Ala wypluj te słowa.....:razz: tfu...tfu....tfu.....przez lewe ramię ;) Quote
agbar Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz: tfu...tfu....tfu.....przez lewe ramię ;) nie tak zamaszyscie prosze bo do oka mi wpadło:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='dealer']nie tak zamaszyscie prosze bo do oka mi wpadło:evil_lol:no to cza sie było omsknąć na prawą stronę :razz: Quote
agbar Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no to cza sie było omsknąć na prawą stronę :razz::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Alu o tym samym pomyslalam :evil_lol: pewnie chcial sie wkrasc do monopolowego:evil_lol: Pietrek wracaj do nas!!! Quote
Recommended Posts