Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patka napisał(a):
Pika jestes nioemożliwa Piotrus uważaj :evil_lol:

W końcu mam psa obronnego, będzie bronił darmozjad aparatu :evil_lol: ...
Wreszcie się na coś przyda :diabloti: ...

Cimi napisał(a):
oj Piotrze szkoda gadać :mad: :evil_lol:. Ehh te tłumaczenia :lol:.

Chcesz to się zamienimy, ja pochodzę za Ciebie do szkoły a Ty za mnie popracujesz :razz: ...

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Chcesz to się zamienimy, ja pochodzę za Ciebie do szkoły a Ty za mnie popracujesz :razz: ...

Jestem za :lol:. Jak narazie będziemy przerabiać Potop, a w czerwcu podchodzę do próbnego egzaminu z niemieckiego na poziomie studiów germanistycznych :lol:. Dalej chcesz się zamienić :cool3: :evil_lol:. ?

Posted

Cimi napisał(a):
Jestem za :lol:. Jak narazie będziemy przerabiać Potop, a w czerwcu podchodzę do próbnego egzaminu z niemieckiego na poziomie studiów germanistycznych :lol:. Dalej chcesz się zamienić :cool3: :evil_lol:. ?

To może jednak nie :eviltong: ...

Posted

[quote name='Cimi']Właśnie tak myślałam :diabloti: :lol:. Ale może jednak :razz: ?

Zamień niemiecki na angielski i porozmawiamy :p ...
12 lat się niemieckiego uczyłem i potrafię powiedzieć ... dzień dobry :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

[quote name='Daga_i_Oskar']a czemu to ze mną się nie kcesz zamienic co ?? :eviltong:

Mogę się zamienić jak już będziesz po maturze :eviltong: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Zamień niemiecki na angielski i porozmawiamy :p ...
12 lat się niemieckiego uczyłem i potrafię powiedzieć ... dzień dobry :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Mogę się zamienić jak już będziesz po maturze :eviltong: ...

I pojdziesz za mnie na studia :multi: :multi:

A ja niemieckiego ucze sie 6 lat i umiem niewiele wiecej Ich bin Dagmara :lol: :lol:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
W końcu mam psa obronnego, będzie bronił darmozjad aparatu :evil_lol: ...
Wreszcie się na coś przyda :diabloti: ...

ale ja z Saba przyjde po ten aparat :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:i weź przy okazji Locersa bo się tam chłopak marnuje :cool3:
jak Locers bedzie za bardzo aparatu bronil to nie będzie z niego co brać :shake: :evil_lol:

Posted

czesc chłopaki :D
a ja juz si eprzyzwyczailam ze jak chcemy zdiecia toich nie ma :eviltong: i nie mam pretesji do ciebie Piotrze :evil_lol: :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']piotruś ty jak zawsze jestes baaaaaaaaardzo tresciwy :eviltong:

pewnie czymś innym ta tręściwośc nadrabia :eviltong:

Cześc Chłopaki Moje Kochane :loveu: :razz:

Posted

czesc Piotrucha :)

ale sobie zaleglosci narobiles! powinienes chyba pare dni urlopu wziac zeby to wszystko nadrobic :lol:

a co do pracy, to Ty sie nie wymiguj i nie zamieniaj!!! teraz masz zone, to musisz zarabiac na waciki dla niej ;) :evil_lol: