PiotrekJ Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Patka napisał(a):Pika jestes nioemożliwa Piotrus uważaj :evil_lol: W końcu mam psa obronnego, będzie bronił darmozjad aparatu :evil_lol: ... Wreszcie się na coś przyda :diabloti: ... Cimi napisał(a):oj Piotrze szkoda gadać :mad: :evil_lol:. Ehh te tłumaczenia :lol:. Chcesz to się zamienimy, ja pochodzę za Ciebie do szkoły a Ty za mnie popracujesz :razz: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Chcesz to się zamienimy, ja pochodzę za Ciebie do szkoły a Ty za mnie popracujesz :razz: ... Ja sie chetnie zamienie :razz: Quote
Cimi Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):Chcesz to się zamienimy, ja pochodzę za Ciebie do szkoły a Ty za mnie popracujesz :razz: ... Jestem za :lol:. Jak narazie będziemy przerabiać Potop, a w czerwcu podchodzę do próbnego egzaminu z niemieckiego na poziomie studiów germanistycznych :lol:. Dalej chcesz się zamienić :cool3: :evil_lol:. ? Quote
PiotrekJ Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ja sie chetnie zamienie :razz: Ty już tu lepiej nie cffffaniakuj :eviltong: ... Quote
PiotrekJ Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Cimi napisał(a):Jestem za :lol:. Jak narazie będziemy przerabiać Potop, a w czerwcu podchodzę do próbnego egzaminu z niemieckiego na poziomie studiów germanistycznych :lol:. Dalej chcesz się zamienić :cool3: :evil_lol:. ? To może jednak nie :eviltong: ... Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='PiotrekJ']To może jednak nie :eviltong: ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:toż to dezercja :razz: Quote
Cimi Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):To może jednak nie :eviltong: ... Właśnie tak myślałam :diabloti: :lol:. Ale może jednak :razz: ? Quote
Daga_i_Oskar Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ty już tu lepiej nie cffffaniakuj :eviltong: ... a czemu to ze mną się nie kcesz zamienic co ?? :eviltong: ja nie cffffaniakuje :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='Cimi']Właśnie tak myślałam :diabloti: :lol:. Ale może jednak :razz: ? Zamień niemiecki na angielski i porozmawiamy :p ... 12 lat się niemieckiego uczyłem i potrafię powiedzieć ... dzień dobry :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... [quote name='Daga_i_Oskar']a czemu to ze mną się nie kcesz zamienic co ?? :eviltong: Mogę się zamienić jak już będziesz po maturze :eviltong: ... Quote
Cimi Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):Zamień niemiecki na angielski i porozmawiamy :p ... Nie lubię angielskiego :p. Quote
Daga_i_Oskar Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='PiotrekJ']Zamień niemiecki na angielski i porozmawiamy :p ... 12 lat się niemieckiego uczyłem i potrafię powiedzieć ... dzień dobry :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Mogę się zamienić jak już będziesz po maturze :eviltong: ... I pojdziesz za mnie na studia :multi: :multi: A ja niemieckiego ucze sie 6 lat i umiem niewiele wiecej Ich bin Dagmara :lol: :lol: Quote
PIKA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):W końcu mam psa obronnego, będzie bronił darmozjad aparatu :evil_lol: ... Wreszcie się na coś przyda :diabloti: ... ale ja z Saba przyjde po ten aparat :diabloti: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='PIKA']ale ja z Saba przyjde po ten aparat :diabloti::razz:i weź przy okazji Locersa bo się tam chłopak marnuje :cool3: Quote
PIKA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:i weź przy okazji Locersa bo się tam chłopak marnuje :cool3: jak Locers bedzie za bardzo aparatu bronil to nie będzie z niego co brać :shake: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ale ten Loco jest świetny:loveu: :loveu: Że też dopiero trafiłam na jego galeryjkę:angryy: :roll: Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 czesc chłopaki :D a ja juz si eprzyzwyczailam ze jak chcemy zdiecia toich nie ma :eviltong: i nie mam pretesji do ciebie Piotrze :evil_lol: :roll: :evil_lol: Quote
agbar Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ple ple ple znowu gadu gadu gadu a ja za Locersikiem sie steskniłam:) Quote
Patka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ple ple ple znowu gadu gadu gadu a ja za Locersikiem sie steskniłam:smile: dokładnie popieram:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wróciliśmy :p ... piotruś ty jak zawsze jestes baaaaaaaaardzo tresciwy :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']piotruś ty jak zawsze jestes baaaaaaaaardzo tresciwy :eviltong: pewnie czymś innym ta tręściwośc nadrabia :eviltong: Cześc Chłopaki Moje Kochane :loveu: :razz: Quote
Teklunia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 czesc Piotrucha :) ale sobie zaleglosci narobiles! powinienes chyba pare dni urlopu wziac zeby to wszystko nadrobic :lol: a co do pracy, to Ty sie nie wymiguj i nie zamieniaj!!! teraz masz zone, to musisz zarabiac na waciki dla niej ;) :evil_lol: Quote
rokiii Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 OO A ja tu pierwszy raz:D Widze ze sliczny psiaczek ma tu galeryjke;) Pozdrawim:* Quote
agbar Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 nooooo i poszliiiiii:) ale chyba wrócą???:):loveu: Quote
Recommended Posts