madzia20sosnowiec Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 PiotrekJ napisał(a):Już się nie mogę doczekać :cool3: :cool3: :evil_lol: ... wytrzaskam cie hahaha ^^ ja tez czekam nadal na zaproszenieee :eviltong: Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='dealer']halo gaduły:) a gdzie zdjecia Locusia?:)Piotuś zakoffany to się obija :razz: Witajcie chłopaki Quote
e.v.a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Pietreeeekkkkk!!!!!!!!!!!!!!! cześć!!!!!!!!!!!!!!! :cool3: :cool3: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej mendy moooojeee :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Siema Pietrek :razz: :razz: Jak tam dzionek mija :cool3: :cool3: Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 heeeeeeej chłopaki i dziewczyny:razz: co tu tak pusto?:placz: Quote
Cimi Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ten Pan to chyba się znów zgubił i go nie ma :roll: :lol:. Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='PiotrekJ']Wróciliśmy :p ...:multi:n a r e s z c i e ;) Quote
PiotrekJ Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:n a r e s z c i e ;) Tylko ciekawe na jak długo :roll: ... Ostatnio gorący okres w pracy mamy :roll: ... Quote
PIKA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wróciliśmy :p ... i pokażęcie nam coś? :razz: Quote
PiotrekJ Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 PIKA napisał(a):i pokażęcie nam coś? :razz: Mówisz o zdjęciach, których nie mamy? :diabloti: Quote
PIKA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):Mówisz o zdjęciach, których nie mamy? :diabloti: nie, o tych co zrobiliście :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 PIKA napisał(a):nie, o tych co zrobiliście :diabloti: Ostatnie są ze spaceru nad Wisłą, już je widzieliście :diabloti: ... Nie ma narazie czasu na zdjęcia :shake: ... Quote
PIKA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ostatnie są ze spaceru nad Wisłą, już je widzieliście :diabloti: ... Nie ma narazie czasu na zdjęcia :shake: ... ten aparat się wyraźnie u Ciebie marnuje :shake: Musisz mi go sprezentowac :diabloti: ja go przed ukonczeniem gwarancji tak wyekspolatuje, ze wszystkie jego wady wyjda :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 PIKA napisał(a):ten aparat się wyraźnie u Ciebie marnuje :shake: Ja wiem :roll: ... Ale obiecuję, że w weekend pojedziemy gdzieś dalej na spacer i porobimy fotki ;) ... Wcześniej może też coś się uda ;) ... PIKA napisał(a): Musisz mi go sprezentowac :diabloti: ja go przed ukonczeniem gwarancji tak wyekspolatuje, ze wszystkie jego wady wyjda :diabloti: Za drobną opłatą czemu nie :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: ... Quote
Patka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ten aparat się wyraźnie u Ciebie marnuje :shake: Musisz mi go sprezentowac :diabloti: ja go przed ukonczeniem gwarancji tak wyekspolatuje, ze wszystkie jego wady wyjda :diabloti: Pika jestes nioemożliwa Piotrus uważaj :evil_lol: Quote
Cimi Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 oj Piotrze szkoda gadać :mad: :evil_lol:. Ehh te tłumaczenia :lol:. Quote
Recommended Posts